מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד וכרטיס מסך מאוד חלש [מחשב מלפני 6 שנים]. האם אני יוכל לקנות מסך מחשב ( Saumsung 2333SW) ולחבר אותו למחשב ועדיין לראות ב 1080*1920 ? או שבגלל שהכרטיס ישן מאוד הוא לא יוכל להריץ רזולוציה כזאת ? השימוש של המסך יהיה לסרטים וגלישה באינטרנט דרך המחשב בחיבור VGA.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צוטט מ-ZAP "מסך לא מגיע עם פיבוט למרות האמור באתר היצרן, אלא הוא אופציונלי וכנראה לא מגיע עם הדגם שהגיע לארץ. מי שרוצה את זה עדיף שיקנה את הדגם 2234BW, שאמור להיות דומה למדי למסך הזה חוץ מזה שהוא צורך יותר חשמל. המסך עצמו מספק תמונה בהירה ונעימה. קצב העדכון קצת נמוך אז יש "מריחה" של הטקסט כאשר גוללים אותו, אבל בסה"כ סבבה." יתרונות: שטוח, קל, אחריות ל3 שנים, כפתורים מגניבים, זול יחסית. חסרונות: אין פיבוט או פונקציות ארגונומיות אחרות (בניגוד למה שמצויין בזאפ).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול,תעבירו במידת הצורך. יש לי מסך 2253BW ויש משחק אין בו את הרזולוציה הטבעית של המסך אלה אני יכול לשחק שמה על 1024X768 אז המסך נהיה 4:3 וככה אני רואה את המשחק אתמול יצא לי להיות אצל חבר וראיתי שיש לו מסך 22 של מאג. במשחק הרזולוציה שיש לו בהגדרות זה 1024X768,אך הוא רואה על כל המסך את המשחק. ניסיתי כמה דברים ולא הלך לי לראות את המשחק על כל המסך. מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שימוש עיקרי גלישה באינטרנט, תוכנת AUTO CAD (דו מימד) תמונות וסרטים. לקחתי את 2243 EWX -אבל אין לו את הארגונומיה שכתוב בהמלצה אני יכול להחליף אותו - בהנחה שהמחיר לא חשוב מה תמליצו -2243BW בגלל הארגונומיה -T220P - T220 יש לי כרטיס מסך 8600GT תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג 971P שרכשתי לפני שנתיים כמעט. אני עובד הרבה על פוטושופ ואני רוצה להוסיף מסך שני בשביל שכלי העבודה יהיו בצד אחד ובצד השני רק התמונה. השאלה היא ? אם כיום במחיר של עד 1200 ש"ח אני יכול למצוא מסך יותר טוב מהסמסונג 971P ? ואם כן אז איזה מסך מומלץ בבקשה ? שוב פעם אני צלם ודיוק בכיול חשוב לי מאוד! תודה רבה לכל מי שעונה !
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אוקיי אז קיבלתי את הצעתכם הקודמת בקשר לSAMSUNG 943 אבל בFOXPC אין אותו במלאי של חנות ראשון והחנות הייתה סגורה כשנסעתי לשם. איך המסך הבא? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=889 אם הוא לא מומלץ אז אבקש מסך אחר מאותה חנות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני תאכלס רוצה לקנות מסך מינמלי לסרטים בFHD לא רוצה השקעה בשמים השאלה היא אם שווה להשקיע במסך הזה גם מבחינת איכות כללית ובעתיד שהוא לא יתקלקל מהר וגם לגבי הרזולוציה הקצת לא רגילה. תודה מראש. LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black יש אותו בKSP ב980 ש''ח אתר יצרן http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml#
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, איזה מסכי 22'' של סמסונג הם בעלי פאנל שאינו TN? יש פשוט כל כך הרבה דגמים... -עריכה- יש איזה 11 דגמים שונים של מסכי 22'' של סמסונג. איזה כדאי לקחת בטווח של 1000 שקלים פלוס מינוס? -עריכה- איזה מסך מכל הדגמים של סמסונג 22'' אפשר להזיז אותו ימינה שמאלה? אפשר להטות אותו למעלה למטה? לשנות גובה של המסך? אני מחפש את המסך הארגונומי ביותר.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך כפי שמתואר בכותרת, לשימושים: אינטרנט, טקסטים, סרטים, וקצת משחקים. חשוב שהמסך יציג סרטים בצורה איכותית, מאחר ואני עושה באופציה זו שימוש רב. אם אפשר, שיתמוך כמה שיותר בHD =] תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, תצוגה עקומה במסך מחשב LG 17 אינץ. מסוג פלטרון F700B . הבעיה היא שפס שורת המשימות נראה עקום על המסך, וחלקו העליון של המסך מוסתר. בעת ניסיון לשפר את התצוגה (ללא הצלחה) ע"י משחק בלחצנים שבחזית המסך, האפשרות היא לעלות להוריד גם מצד שמאל וגם מימין, כלומר לא ניתן להוריד צד אחד או לעלות צד אחד בלבד, (לא ניתן ליישר) הנה תמונה http://www.israup.net/images/5e2c10c9a820d7aab9613140db2bc8ca.JPG
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-