עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ilanb0,

לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. Started by evgeni99,

שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים

4. מעוניין בעיקר בהשוואה לדל. מה שאני יודע זה: מחיר בארץ בכ-2900 ש"ח - בכ-10% יותר זול מהדל. פנל כנראה H-IPS לעומת PVA של הדל, אבל אני לא יודע משמעות לגבי משחקים (ובפרט משחקי רשת). "יתום" - לא פופולרי. משווק בארץ ע"י חנות אחת בלבד לעומת פופולריות רבה של הדל. משווק פה. קישור לפרטים באתר היצרן. המליץ עליו פה בשרשור אחר dennis14.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. האם מדובר בבעיה מוכרת? האם לממש אחריות? יש לציין שהבעיה מורגשת בעבודה היומיומית . (המסך בן פחות משבוע - נקנה בקבוצתית של נקסטופ). מצ"ב תמונה להמחשה (רקע לבן צולם בחדר חשוך לחלוטין): [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי אנשים כמו שחלקכם יודעים, לא מזמן קניתי 2007FP של דל ואף פירסמתי פה ת'רד על תלאותיי עם המסך הזה.. לאחרונה שמתי לב שישנה חוסר אחידות בפאנל של המסך, כלומר כמעט חצי מסך יותר בהיר מהחצי השני. האם אני לא רואה טוב או שפשוט ככה הפאנל הגיע? והאם אפשר לסדר את זה איכשהו? עכשיו אני מבין את נושא ה"לוטו" עם המסכים האלה, או שאתה מקבל מסך עם פאנל כזה או אחר.. או שאתה מקבל מסך עם פחות מ-6 פיקסלים שרופים וזה "בסדר" לפי מדיניות החברה, או שאין שרופים אבל יש זליגות אור שזה גם בסדר לפי מדיניות החברה, או שאין את שניהם (כמו אצלי) אבל ישנה חוסר אחידות בבהירות.. ואת האמת שזה מתחיל לשגע אותי חצי בהיר חצי יותר כהה.. האם כל היתרונות של הפאנל המסך הזה שווים את הסיכונים, מדיניות היצרן התמוהה והחסרו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. חוסר במסכי 2007FP/WFP אצל פנדה, וגם אצל היבואן. מה עושים? חבר'ה אני בבעיה... כל כך תיכננתי על הקנייה של ה2007FP, לעבור מCRT 17'' למסך LCD 20'' ועוד איכותי. אח"כ שיניתי את דעתי ל2007WFP (הן מחיר, והן ראיתי במציאות שה20'' הרגיל גדול מאוד). אתמול אחה"צ התקשרתי לפנדה, לשאול האם המסך זמין, מה התנאים של האחריות. וואלה...לא תאמינו אבל שמחתי.. הם מתחייבים לS-IPS ולאחריות על 0 פיקסלים שרופים ליום-יומיים הראשונים, ואם המעבדה תיהיה זמינה אז אני אבדוק שם. רק מה? לצערי הרב אין להם במלאי לא את ה2007WFP ולא את ה2007FP. בעיה? רצינית...רצינית מאוד בשבילי. ואם זה לא מספיק, בנוסף לזה שאין להם... אחרי בדיקה שלו, נאמר לי שגם אצל היבואן "אין במלאי, ואין צפי הגעה לארץ", אין תאריך אין כלום. בני…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by haKo$,

שלום חברים לאחרונה התחדשתי במסך חדש מדגם LG24GM77-b, ואני פשוט לא מרוצה בלשון המעטה. אם זה לדוגמא בצפייה ביוטיוב באיכות 1080P פשוט מזעזע! רואים את השידור מגורען ולא חלק כמו למשל במסכים אחרים או בטלוויזיה.. משחקים גם כן לא להיט, בינוני ולא יותר! לפני שקניתי אותו הייתי משתמש במסך הטלויזיה שלי בתוך המוניטור והאיכות שמיים וארץ, LCD טושיבה.. בכל אופן נסיתי לכוון בהגדרות אולי אני יצליח לשפר את חווית הצפייה אבל כלום, אולי בדרייברים צריך לכוון אם מישהו שיודע אשמח אם יעזור לי לכוון כיצד לשפר את איכות הצפייה. יש לי כרטיס מסך מדגם AMD R9 200. האם זה הגיוני לראות ביוטיוב סרטונים 1080P FHD מגורען?!?! אולי המסך שלי תקול?? תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by miim17,

הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  11. חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות. חשבתי לקנות מסך LCD חדש לבית ואני לא יודע מה לקנות. יש המלצות על מסכים ספציפיים? אני לא מחפש יקר מדי. המסך הנוחכי שלי הוא Sony SDM-S81. לאחרונה יש גלים כאלו במסך שלא מפריעים הרבה אבל בכל זאת. הם נראים לפעמים כאשר יש מסך בצבע לבן. בעיה נוספת לאחרונה איתו הוא פס מאוד דק בצבע תכלת בתחתית המסך. צבע שדומה לצבע windows xp.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ew89,

אני מעוניין להתקדם למסך קצת יותר רציני ממה שיש לי כרגע.. חשבתי בכיוון של מסך עם 120HZ אבל לא מצאתי כאלה בחנויות בארץ..אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אשמח.. מצד שני NVIDIA הולכת להשיק עם מספר חברות מסכים עם טכנולוגיית ה Gsync ומכיוון שיש לי כרטיס מסך שלהם זה נראה לי מאוד מפתה, אך אני לא יודע מתי זה אמור לצאת בכלל..אם מישהו יודע אשמח לעדכון.. בנוסף הייתי רוצה לשאול אתכם מה דעתכם? האם עדיף לקנות כבר עכשיו מסך עם 120HZ או שעדיף לחכות למסכים החדשים בידיעה שאין לי מושג כמה יעלו ומתי יגיעו לארץ בכלל.. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש ברשותי U2515H. עכשיו אני תוהה אם כדאי לתלות אותו על הקיר, זה מן הסתם ירחיק אותו ממני והמרחק ישיבה מהמסך יהיה בערך 75 ס"מ אני חושב.. זה לא רחוק מדי? בנוסף האם לא אוכל לסובב את המסך כמו שאפשר עם הסטנד שלו? איזה מעמד צריך לדעתכם בערך?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. 32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה

15. Started by Time_Is_Money,

שלום לכולם... מה אתם אומרים על המסך הבא: VIEWSONIC VX2235wm קישור: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2235wm/ המחיר בזאפ הוא 3400 שקל. שווה את המחיר?? אני משחק בעיקר BF2 ו- COD2. ורואה המון סרטים... תודה ושבת שלום

16. Started by Shoko,

הראשון:dell http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 השני:mag http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=501189 השלישי: asus http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 הרביעי samsung http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472916 מה הכי עדיף ולמה? הוא ישמש גם לראיית סרטים וטלוויזיה וגם למשחקים....

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by fenix5545,

אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אני מנסה לחבר 2 מסכים של דל: u2917w + u2417ha ה- u2917w כבר מחובר כמה חודשים עם יציאת DP אחת שיש לי בתחנת העגינה. עכשיו אני רוצה להוסיף את המסך השני. בסוף מסך הלפטופ לא ייציג כלום. רק 2 מסכים אלו. 1. האם ניתן "לשרשר" עם חיבור DP ממסך אחד לשני? ניסיתי אבל השרשור מציג את אותו דבר על המסך החדש והמחשב לא מזהה אותו. 2. האם לרכוש מפצל ל DP? 3. האם לחבר את אחד המסכים עם DVI ואז אני צריך לקנות מתאם? תודה מראש...

21. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד. ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב, הכ.מסך (המובנה 780G של ג'יגהבייט) שלי תומך בזה, אך ה2 המסכים עובדים ברזולוציה שונה, האם ניתן לחבר את המסך הנוסף כך ששניהם יעבדו ברזולוציה המתאימה לכל אחד?? אני לא יכול לנסות כיוון שאני צריך לדעת אם זה יעבוד לפני שאני מנסה (ואם כן אני להעביר את המסך הנל כמה ק"מ טובים), ולכן אני שואל... המון תודה!

23. יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by מר שיער,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה יש לי לפטופ עם יציאת hdmi אחת, ויש לי 2 מסכים (אחד סמסונג, אחד דל 4K) שאני רוצה לחבר את שניהם למחשב ולעבוד על שניהם ביחד עם אפשרות להעביר חלונות מאחד לשני (יעני extend desktop) הזמנתי hdmi splitter שפשוט מכניס 2 יציאות לכניסה אחת, וגיליתי שזה לא עובד. לפי מה שאני מבין זה מאפשר לעבוד רק עם אחד מהם במקביל כל פעם. איזו מפצל אני צריך בשביל extend desktop? ראיתי באמזון כל מיני אופציות אבל עבור רובם ראיתי שהם תומכים רק בהצגת אותה תמונה (duplicate) על שני המסכים.

25. Started by MaRleY,

שלום לכולם : ) ברשותי 2 מסכים שמחוברים למחשב : HP LE1851w - המחובר באמצעות VGA Panasonic TH-L39B6M - המחובר באמצעות HDMI מסך ה HP היה מחובר מאז ומתמיד ולא היו איתו בעיות לפני כמה ימים חיברתי את מסך ה Panasonic ואחרי כמה שנויים בהגדרות הצלחתי לצפות במחשב דרכו אתמול רציתי לבדוק משהו וניתקתי את כבל ה HDMI מהמסך ואחרי שחיברתי חזרה המחשב פתאום לא קולט אותו.. במאפייני תצוגה זה מראה לי מסך אחד ולא שניים כמו שזה צריך להיות מה אני יכול לעשות כדי לחזור ולצפות ב2 המסכים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים