עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dror_gh,

שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by EladZone,

שלום, אודה לכל המקצוענים להמלצה למסך בגודל של 24" למטרת משחקים, תקציב: עד 1,500 מפרט: I5 4690 R9 280X תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  5. הרזולוציות של שתיהם בערך אותו דבר, החיבורים כבר אותו דבר... חוץ מהעיצוב והמיתוג, מה הופך מסך למחשב או לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. יש לי 2 מסכים, אחד - Dell Ultrasharp 24. אני מבסוט ממנו מאוד. השני היה NU 19 - מעפן, אבל סבלתי אותו בתור מסך משני. המוצ"ש הוא שבק חיים, ואני לא מסתדר עם מסך אחד. הייתי קונה עוד DELL אבל קצת יקר, אתם יודעים... אני מחפש מסך זול, באיכות סבירה. איך המסך בכותרת? לא הצלחתי להבין אם יש לו DVI. אני מזמין מחר בבוקר, אודה לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by slater,

שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by OuTsIDe,

כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by haim1440,

שלום ...אני קונה מסך סמסונג 226BW ורציתי לדעת כיצד אני יכול להפוך אותו גם לטלוויזיה ושיראו בו באיכות טובה?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by kalimero1234,

על איזה בהירות מומלץ לכוון מסךCRT ? 17 אינץ אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  14. שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היום הלכתי לבאג כדי לקנות את הT220P והוא הציע לי מסך חדש של סמסונג שרק הגיע לחנות P2370 זה מסך 23 עם 50000 ניגודיות ו2MS ברזולוציה של 1920X1080 ראיתי את התמונה במסך והתמונה יפה מאוד הדבר היחיד שמלחיץ אותי זה שהבנתי שהמסך הזה הוא מסך "ירוק" חוסך 33% חשמל ואני לא יודע מאיפה מישהו יכול להרגיע אותי בעניין הזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה הבהירות והניגודיות המומלצת למשחקים ב מסך 23 אינץ' (2310U)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pythagoras,

שלום חברים.. רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי. היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי... כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום? הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס.. אשמח לשמוע רעיונות, תודה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Bartleby,

אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by Eli_1982,

שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  20. שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by oneq,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג עם GTX 1070. עד היום שיחקתי במסך Full HD בגודל 24״ והחלטתי שבא לי להשתדרג למשהו יותר גדול. בגדול אני משחק מדי פעם במחשב אבל לרוב השימוש הוא מעורב ואני גם קורא וגולש באינטרנט. הסתכלתי קצת על מסכים, וראיתי ש ViewSonic הם מסכים במחיר יחסית נמוכים ורציתי לשאול איך הם? במידה והם טובים, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסך הזה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17328 לבין זה: https://www.wellcom.co.il/vx32112kmhd ובאופן כללי אשמח לשמוע להמלצות למסכים בגודל 27״ עד 32״ ברזולוציה 1440p שיכולים להתאים לתקציב שלי (שהוא בערך עד 1400…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hagi1234,

מחפש ביקורות או הצעות חלופיות, המסך מצטרף למחשב גיימינג לצורך משחקים ושימושים כלליים.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  24. שלום לכם, כיום יש לי מסך 2253bw של Samsung. מסך מעולה בשבילי. אני רוצה להחליף מסך אחר של 17" ולכן אני אקח את הנוכחי במקומו, השאלה היא מי יתפוס את מקומו. השימושים שלי הם בעיקר תכנות ואינטרנט לכן אני צריך מסך שאני יכול לקרוא בו הרבה בלי שיקרעו לי העיניים. אני מחפש מסך גדול (26-24 אינץ עם נטייה מעלה), עם רזולצייה 1920 על 1200 (שיהיה הרבה מרחב עבודה). התקציב לא ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש את המסך הכי איכותי ויקר בעולם. בגדול חשבתי על T260 (כמעט כמו הנוכחי שלי רק גדול יותר). חשבתי אולי מסך DELL כלשהו שאת את הדגמים שלהם אני לא מכיר (כשבחרתי לבן דוד שלי 2209 ראיתי את ההבדל בבירור). אשמח לעזרה! תודה רבה מראש, שי עריכה: אוקי, אז חשבתי על זה וכנראה אני אקח את המסך הישן הזה של ה17" ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני מחפש מסך כפי שמתואר בכותרת, לשימושים: אינטרנט, טקסטים, סרטים, וקצת משחקים. חשוב שהמסך יציג סרטים בצורה איכותית, מאחר ואני עושה באופציה זו שימוש רב. אם אפשר, שיתמוך כמה שיותר בHD =] תודה רבה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.