עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GalBJ,

שלום, לאחרונה קניתי כבל HDMI-DVI וחיברתי את הממיר שלי למסך המחשב. כשאני משנה במסך שיציג לי את הDVI (הממיר), עולה הודעה: DVI-d out of range 15.6khz / 25hz עזרה מישהו? אני כבר משתגע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sap2221,

שלום חבר'ה , אני צריך שתתנו לי מסכים שתומכים בקצב רענון 120 הרץ שקיימים היום בשוק בחנויות בישראל , אודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yoles1,

שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BloodyW,

לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by CRT,

שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …

8. שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by nirlevin,

היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  10. שלום. אני צריך עזרה בקניית מסך שיהיה הכי איכותי שיש עד 1800 ש"ח. המטרה של המסך שהוא יהיה איכותי לסרטים ולמשחקים. ושיהיה טוב לדפדפן וכו'. חיבור HDMI חובה ואם יש 2 חיבורים HDMI גם טוב! תודה מראש. (אם אפשר מKSP מעולה כי יש לי סניף 5 דקות מהבית)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by yogevzak,

מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  14. יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...

15. כמו כן יש כניסה שמשמשת ל AUDIO אבל האם למסך יש רמקול ? (כניסה עם פין אחד) לא קיבלתי MANUAL ולא הצלחתי למצוא תודה רבה נעם

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by CptNoRi,

איך אני יכול לחבר מסך שני ?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  17. לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TerMiT_BoY,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מסך מחשב 24". התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אין דרישות מיוחדות. תודה מראש, טוני

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by omermiz,

אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by esaly,

היי לכולם! אשמח לחוות דעת על המסך המדובר. לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליו - רק ראיתי שהוא יקר באופן יחסי. הוא מתאים לי מבחינת רזולוציה וגודל ולכן אני מתעניין בו.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by esaly,

היי חברים, מבחינת שירות ואפשרות החזרה במידה של חוסר שביעות. איפה הכי הייתם ממליצים לרכוש? ידוע שKSP עושים בעיות במידה ומחזירים למרות שיש חוק לטובת הצרכן. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by abo9,

מה עדיף לגיימינג וסרטים? יש עוד אופציות? אפשר גם מחול..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by CocaColaBoy,

המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avinatbezeq,

חיפוש בגוגל של "dell u3014 site:newegg.com" (בלי המרכאות) מעלה את זה: מחיר של $850! לא מצוין refurbished ולא open-box. אני מכיר את כל הטיעונים נגד קניית מסך בחו"ל (אחריות, עלויות הובלה ומע"מ) ובכ"ז זה מפתה... - - - תגובה אוחדה: - - - בדקתי עוד קצת. יש בארה"ב מס של $50. באתר Buy2USA מחיר כולל מיסים ושילוח אווירי $1254. עם שילוח ימי $1170. זה אומר מחיר בארץ של כ-4500 ש"ח, לעומת מחיר בשניידר של כ-7190 ש"ח עם שלש שנות אחריות. - - - תגובה אוחדה: - - - אסף משניידר אמר לי שהמחיר אצלם הוא 7100 כולל מע"מ. אומר שהמכס מחייב על זה גם כטלוויזיה ולכן זה יהיה יותר יקר. יהיה לי היום עדכון מ-mustop כולל שירות של "קונים בשבילך" (כי אי אפשר לקנות ישירות ב-newegg בגלל שהם רוצים כתובת pa…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.