מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחר שקיבלתי הבהרות בנוגע למסך הנ"ל החלטתי לנסות את מזלי במכרז והצעתי 1450 שקל לפני משלוח. אתמול קיבלתי הודעה שכמעט זכיתי אבל היו הצעות גבוהות יותר. היום הצעתי אותו מחיר וזכיתי כי כנראה זה המחיר שחיון יכולה לחיות איתו. מה שכן בוואלה הצעתי אותו מחיר והוא לא התקבל. אני מקווה שעשיתי החלטה נבונה כי זו פעם ראשונה שאני עובר מ CRT ל LCD. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שבוע של שימוש במסך החדש, שמתי לב שקיימת תופעה של זליגת אור , כאשר הרקע הוא שחור (סמתי לב לזה רק היום , כאשר הרצתי על המסך סוף סוף סרט FHD). מדובר בזליגת אור בפינה הימנית העליונה ובצד ימין באמצע. התופעה הזו של "עננות" וזליגת אור ידוע לי ממסכי LED (טלוזיות) גם בעשרות אלפי שקלים (סמסונג LED C 7000) . לי זה הורס את כל החוויה בצפייה בסרט / סדרה על גבי מסך המחשב. במצבים אחרים (בהם כאמור הרקע אינו שחור) התמונה היא מדהימה ,חדה וחיה בצבעים שלה ,אבל מבחינתי זה BRAEK DEAL ! אשמח לשמוע חוויות מבעלי מסך זה ובכלל (קשה לי להאמין שניתן להפעיל "אחריות" או להחליף מסך במקרה זה), דרור.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) מה זאת התופעה הזאת, ולמה היא קיימת? 2) איך היא משפיעה על איכות הצפייה ביישומים שונים (אינטרנט, כתיבת מסמכים, סרטים והכי חשוב: משחקים)? כיוון שאני מעוניין להחליף את המסך CRT שלי כבר כמה חודשים, אני נכנס בתדירות גבוהה לפורום פה. עד עכשיו לא הייתי מודע לתופעה של זליגת אור ושמתי לב שכשאני קם מוקדם בבוקר לעבודה והבית חשוך, למסך ה-CRT שלי ישנה גם זליגת אור (הוא בן 5 שנים). אני משחק הרבה במשחקים ורציתי לדעת עד כמה התופעה הזאת משפיעה? כלומר, אם לא היתה לי זליגת אור, המשחקים, הטקסט באינטרנט וסרטים שאני רואה- היו נראים אחרת?
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שמתי לב שיש לי זליגת אור בחלק העליון והתחתון של המסך בעיקר, פשוט אני רואה את החלק העליון והתחתון פס בהיר יותר מהמרכז של המסך. השאלה שלי היא עד כמה זליגת האור צריכה להיות גדולה על מנת שיחליפו לי את המסך באחריות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התחדשתי במסך דל u2412m. הגרסה ע"פ הרשום מאחורה: rev. a05 לעניות דעתי למסך יש זליגת אור משמעותית גם אחרי שהורדתי את הבהירות ל-43 האם זה נחשב תקול לצורך דרישה מהחנות להחלפה במסך אחר?
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המסך הגיע אלי שבוע שעבר ואני יודע שכל המסכים מהסוג הזה באים עם BLB, אך רציתי לדעת אם בשלי זה חמור וחריג וכדאי להחליפו או שזה בגבול הסביר. צילמתי שני צילומים שממחישים באופן מאוד דומה למה שרואים במציאות. אחד ב-ISO 1000 ושני ISO 1250. בהירות המסך על 37 וניגודיות על 75. יש לציין שרק ברקע שחור ניתן לשים לב לכך. כשבדקתי עם רקע בצבעים שונים לא רואים את הדליפות. עוד דוגמאות: https://imgur.com/a/WK8FbXd
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רואה שיש בעיה לפעמים במסכי LCD ואחת מהם היא הזליגת אור האם מישהוא יכול להסביר לי מה זה ואם יש תמונות אודה לו מאוד תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי את המסך ASUS PG279Q. מיד עם חיבורו שמתי לב שיש זליגת אור מועטה בצד השמאלי התחתון. האם שווה בשביל זה להפעיל את האחריות או שרוב הסיכויים שגם אם יחליפו לי למסך אחר, תהיה גם זליגת אור כי זו תופעה נפוצה במסכי LED? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התחדשתי במסך הנפלא של דל, ועושה רושם שנפלתי על מסך עם זליגת אור די רצינית. שמתי מסך שחור, החשכתי את החדר ובהחלט אפשר לראות זליגת אור רצינית בכל הפינות במסך. המסך די חדש, יוצר בפברואר 2013 מסדרת REV00. האם אפשר לממש אחריות במקרה כזה? מול מי עושים זאת, DELL או החנות בה קניתי את המסך?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהמסך דלוק, יוצא ממנו זמזום לא חזק מאוד, אבל מספיק כדי להשתגע בלילה! שאני מכבה אותו הזמזום נפסק אז זה בטוח מהמסך. המסך פגום? זה איזה מאיץ משהו שאני יכול לכבות בלילה? אני צריך להתרגל? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקשרתי לחנות בה הזמנתי את המסך, אמרו לי שהצפי להגעת המסכים הוא כמעט עוד 14 יום נוספים(בנוסף ל-14 שכבר עברו). כי אילו מסכים חדשים עם פאנל חדש שמייוצרים באירלנד יש למישהו מושג האם הם דוברי אמת? הזמנתי מ pccenter.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ניסיתי למצוא חנויות בהן אחד מהדגמים הללו זמין אבל אני לא מוצא אשמח לעזרה ממי שיודע על חנות בה יש אחד מהם זמין לרכישה אני מת"א.תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש באמת בהבדל בין מסך 1ms למסך 8ms ? אם אני מחפש מסך לגיימינג עד איזה ms זה בסדר בשביל גיימינג ? טכנולוגיית IPS היא הכי מומלצת וטובה שיש ?
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר. אני רוצה לקנות מסך למשחקים שיעמוד גם במשחקים בהם התמונה כולה זזה מהר (בסגנון FPS למשל). קראתי את ההמלצות באתר ואני נוטה לכוון U2312HM . נאמר כמה פעמים שאין חשיבות לזמן התגובה הגבוה (8ms) ורציתי לדעת האם ידוע למישהו מניסיון אישי אם גם במשחקים תזזיתיים בהם התמונה כולה זזה במהירות זמן התגובה לא מורגש. קראתי עוד כמה תגובות בנושא, יש לא מעט תלונות על "מריחות" תמונה ב U2312HM. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-