מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש עזרה בהמלצה על כל סוג טלויזיה שיש לה חיבור ישיר למחשב שאוכל להנות משני העולמות אני לא צריך מסך גדול עד 24 אינץ שיהיה לפחות ברזולוצית 1680x1050 ויותר וחייב שיהיה לה חיבור של אנטנה . אשמח על כל עזרה ולשמוע מה אתם אומרים על הדגמים האלה . M228WA LG FujiCom FJ2202 .
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי את ה 2333 של סמסונג עם פאנל ה PVA ואני מרוצה ממנו. אני רוצה לקנות מסך דומה אבל בגלל שהדגמים השתנו אני לא יודע מיהו המחליף. אשמח אם תמליצו לי על דגם דומה. תודה
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים אני מחפש מידע על המסך החדש של דל 2009FP 1.האם הוא מחליף את ה 2007WFP 2. הוא יותר טוב פחות טוב 3. האם גם פה יש סוגים שונים של פאנלים ? ובקיצור מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תודה רבה יעקב
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
זול מאוד ויש לי עכשיו דיל עליו בממש ממש זול. אמרו לי שמדובר בפאנל של BenQ. מי שמכיר\מבין, בבקשה עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המסך הזה עולה 800 שקל שזה ממש זול אני חושב וזה מסך LED עם 1:20,000,000 ניגודיות שזה ממש הרבה ואני לא מבין למה זה כזה זול ואם זה שווה לקנות את זה בכלל וזה FULLHD משהו נראה לי קצת מסריח חחח אפשר חוות דעת הסברים אם שווה לקנות את זה..?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
דיברתי הרגע עם נציג החנות לגבי 2407WFP והוא אמר לי שבניגוד למה שהיה קודם כבר לא מחליפים מפיקסל אחד שרוף אלא רק מ- 2 וגם המשלוח חינם שהיה בעבר לחברי הפורום מבוטל וכעת נאלץ לשלם כמו כולם 50 ש"ח לשליח UPS (והרי אף אחד נורמלי לא שולח מסך בטח לא כזה יקר דרך הדואר) האם תופסים תחת? האם סתם נציג לא נחמד או לא מעודכן? אולי סתם מבאסים ואם כן חבל
-
- 47 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, המסך לא בשבילי אלא בשביל חבר. הבקשה בכותרת. הוא מתלבט בין המסכים הבאים: SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms ב-1,543 שקל Dell 22" E228WFP Value Flat Panel Midnight Grey Monitor ב-1,666 שקל. מה דעתכם על המסכים הנ"ל? כמובן שתתקבל בברכה גם כל המלצה על מסך אחר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...אחרי התלבטויות רבות החלטתי לבחור בין שתי המסכים הבאים...רציתי שתמליצו לי מה מבין שניהם הוא מסך שטוב יולר למשחקים וסרטים..מקווה שיותר אני לא אצטרך לשגע אותם עם השאלות שלי ותודה לכל מי שעזר ויעזור. הנה הקישורים למפרט של כל אחד מהמסכים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=nzlfsl9B8IdmdM1h http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רכשתי מסך דל 2311 לאחר התיעצות אחד הדברים שמתגאים בו זה זוית צפיה של כמעט 180 מעלות בלי עיוותי צבע זה לא בדיוק ככה, הצבע מתעוות בצפיה מהצד במיוחד בגוונים הכהים (אבל גם בבהירים-לבנים), שם הוא ממש מזייף ומציג אותם בגוון צהבהב עם נטיה לזוהר גם כשיושבים ממש מול המסך, וזה בולט בעיקר בצפיה בסרטים פחות בשימוש בטקסט נפלתי על אחד פחות טוב? או שזאת באמת בעיה במסך הזה שלא ידעתי מראש? או שבכלל יש דרך פשוטה לסדר את זה שאינני מכיר? המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך לא הכי חדש או משוכלל. אולי זה בכלל מהכרטיס מסך? אשמח לכל התייחסות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433083,00.html שורה תחתונה, מסך 22 אינץ מצוין ועולה פחות מ-2007WFP אך האם הוא יותר טוב? זה המחיר באופיס דיפו, הנתונים לא רעים בכלל וזה ULTRASHARP http://www.officedepot.co.il/(qo3hd2vgapfaex55yfgmm3if)/catalogSubCategory.aspx?PR=*&id=1704021
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מסך"19/"20 לעבודה משרדית, אפילו לא לעריכת טקסט. לראות תמונות, למלא טפסים. מחפש Bang for the Buck לטווח ארוך. חשוב שאיכות התמונה תהיה טובה, התמונות שמסתכלים עליהן הן אנליזות רפואיות של אנשים. אין טעם במשהו מאוד מאוד איכותי (אחרת היו מביאים צילום מיוחד), אבל צריך משהו איכותי. לפי מה שמצאתי בZAP ושוטטות באינטרנט, אני מתלבט בין הבאים: SyncMaster 932BF Samsung 943BMוSamsung 961BFוSamsung אין לי חיבה מיוחדת לשום חברה, והטווח מחירים גמיש יחסית, אך לא מעל 1500. יש למישהו נסיון פרקטי עם אחד מהמסכים האלה או המלצות נוספות? תודה! משה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-