עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. :s05: ? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? ? ? מה שמעניין אותי במיוחד זה האם אני אוכל לחבר אליו xbox360 ולראות יפה ולא מתוח, אם בכלל זה אפשרי

2. שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל קניית מסך LCD חדש. יש לי כרגע מסך LCD של VIEWSONIC (דגם VX922) ואני הייתי רוצה לשדרג למסך עם פאנל איכותי יותר. אני כמעט ולא משחק במחשב, ולכן זמני תגובה זה לא נושא קריטי בשבילי. הסיבה שאני רק שוקל את הקנייה היא שאני חושב על דחייה ולחכות להגעה של טכנולוגיה חדשה (LED אולי?). אני לא יודע האם כדאי לי לחכות או ללכת ולקנות עכשיו מסך חדש כדוגמת ה-L2000CP של LG או נ-2007FP של DELL במידה ואמצא אותו (אני מעדיף יחס 3X4). לכן אני כותב כאן. הייתי רוצה להתייעץ עם המומחים פה בפורום. האם הטכנולוגיה החדשה תהייה שווה את זמן ההמתנה אליה? ובכלל, מתי אנו צפויים לראות מסכים בטכנולוגיה חדשה במחירים שפויים? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שאולי יש להם תשובות מבוססו…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  3. אתם יכולים ליראות במפרט את המסך שלי. יש לו מין אופציה כזאת להחליף בין מצב "טקסט" לבין מצב"סרט", בעצם משנה את הבהירות ואת הנוגדיות ואולי עוד כמה דברים אבל הרבה יותר נוח לקרוא שהמסך על מצב "קטסט" והברה יותר כיף לשחק שהמסך על מצב "סרט". השאלה אם זה מומלץ להחליף את המצב הזה לעיתים תכופות ? זה יכול לפגוע במסך ? כי אני יודע שלא מומלץ להדליק ולכבות הרבה את המסך...

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by ofir_16,

היי ברשותי מחשב נייד של דל עם חיבור VGA (בלי DVI או HDMI) ורכשתי מסך LCD 22 חדש עם חיבורים גם VGA וגם DVI. הבנתי שחיבור ה DVI יותר מומלץ וראיתי שיש כבל VGA TO DVI אז עדיף לי לחבר את הלפטופ עם הכבל הזה לחיבור ה DVI במסך או להשתמש בכבל VGA פשוט שיתחבר לחיבור ה VGA בנייד ובמסך? מה יתן את התמונה היותר איכותית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה ההבדל בין המסכים הבאים של סמסונג: T220P 2333SW שניהם FHD, אחד 22" השני 23" ושניהם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ומה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Four,

סיימתי לקנות ולהרכיב את המחשב שלי לא מזמן ועכשיו אני מחפש מסך ואשמח להמלצות על דגמים מתאימים מה שאני עושה על המחשב זה בעיקר משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות ואשמח שהם יראו כמה שיותר טוב. אם זה משנה המחשב הוא בעל כרטיס מסך gtx 780 OC, מעבד i5 4670k 3.4ghz. אני לא יודע אם זה פקטור בשיקול או לא, אבל אני בדר"כ מאוד רגיש לתזוזות קטנות, דיליים , לאגים, FPS וחולי ובדרך כלל מפריע לי מאוד בעין אם אחד מהם פחות ממושלם, ולכן אני אעדיף מסך מהיר.(זמן תגובה קצר או כל פרמטר שמשפיע על זה) כמובן שאם תגידו לי שזה לא משנה ובן אדם לא יכול להבחין בהבדלים בין זמני תגובה של מסכים אני אאמין לכם. גודל מועדף עלי הוא 22-24 אינץ. תקציב יכול להתגמש באיזה 100 שקל אם זה שווה את זה. רזולוציה לא צריך יו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by idan003,

שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך.... אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT. השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by eviatar28,

Dell משחררת כל שנה דגמים חדשים של מסכים, אולי מישהו יודע מתי הם ישחררו דגמים חדשים מסדרת u? כאילו כמו זה: 2013- u2413 2014- u2414 2015- u2415 הu כאילו מסמן את הסדרה ואחריו גודל המסך ואחרי זה שנת יציאה... אז למישהו יש מושג מתי u2416 יצא (ואולי יגיע לישראל)? (כן אני יודע ש 2016 עוד לא הגיעה אבל כאילו אם זה תחילת שנה או חודש אפילו...)

10. Started by b127,

אני צריך מסך לגרפיקה לחנות צילום, ומסך זה משמש לפיתוח התמונות וכיון הצבעים שלהם, כך שהוא חייב להיות עם איכות צבע טובה מאוד. תקציב באיזור ה1.5K. הבנתי שה2007FP יכול להיות טוב, אבל הוא חורג מהתקציב, האם זה שוה את זה? או אולי 1907 זה אותו דבר, רק קטן יותר? עדיפות ל19אינץ ומעלה, אבל אם אין ברירה גם 17 יכול להתאים. כמובן שהיאכות באה לפני המחיר, אבל לא לאבד פרופורציה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by ofirrjd,

מבחינת הרזולוציה של המסך, האם התצוגה של המשחק לא נמתחת? שאלה יותר חשובה, אני משחק בדר"כ ברזולוציה של 1280X1024 (ראו מפרט בצד). השאלה היא, מה המקבילה לרזולוציה הזו במסך רחב והאם הכרטיס מסך לא יתאמץ יותר כדי לתמוך בה? אופיר

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  12. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=97887551 מול http://www.lastprice.co.il/product.asp?ref=29uc&productid=35411 שניהם 29", שניהם ULTRA WIDE, שניהם 5ms, שניהם AMD FREESYNC... שניהם נראים אותו הדבר בדיוק.... מה מי מו? עזרה בבקשה..

13. Started by S1BoY,

אוקיי, אז קניתי את ה LG W2284F בהתחלה האזור למטה נראה בעיר מידיי, ולמעלה נראה בידיוק טוב. לאחר ששיחקתי אם הגדרות כי שעה וחצי, שמתי לב ל2 דברים- אחד: בהגדרות הSTOCK של המסך, למטה בעיר מידיי, ולמעלה טוב. שתיים: אם הגדרות אחרות, למטה טוב, ולמעלה כהה מידיי, וגם במיספר משחקים ש שיחקתי, למעלה בכול מקרה היה כהה מאוד, וכלום לא עזר. לבסוף לקחתי את המסך חזרה לחנות, הם לפי מה שהם ראו ב2~3 שעות שעשינו שם בדיקות לא ראו שום תקלה (מוזר, כי אחד מי הם דווקא כן שם לב, אבל השני אמר לו "לא לא, זה טוב") לבסוף, סיכמנו לישלוח את המסך חזרה ליבואן. עכשיו, יש מצב הם יתנו לי חדש, ויש מצב יחזירו לי את אותו המסך ש"עדיין" לא תקין לפי דעתי. אז אם אני מקבל את המסך ה"לא תקין" חזרה, מה אתם ממליצים לעשות? …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by vic1234,

המסך יהיה לכל השימושים מעדיף מסך רחב

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by yaarix,

שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

אני קונה בקרוב מסך יש לי בחירה, צריך את עזרתכם: 1) דגםT240 - אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI USBX2 AUDIO OUT FULL HD 2)דגם 2333HD-TV אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:10,000 רזולוציה 1,920x1,080dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI Component TV(Digital TV/Analog TV) Optical Out, Scart, CI Slot רמקולים 3WX2Ch FULL HD 3)דגם 2433BW אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI FULL HD 4)דגם 2333HZ-3D אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 3MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,680x1,050dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI תואם Mac מצטער על הבאלגן, ארבעת הדגמ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך מחשב מסוג LCD שיהיה בעל יציאת USB במקום VGA המקובלת כיום בכל המסכים, שאר הפרמטרים לא רלוונטים לי, אשמח קלבל כל לינק או פיסת מידע,

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by GeForce,

אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, וורד ומעט בשביל משחקים.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  19. שלום לכולם: 3 המועמדים שלי הם: סמסונג 2243 יקיר הפורום(האם הוא לא ישן מידי ???) סמסונג T220 -הוא יפה אך מקובע סמסונג 2333 נראה לי בעייתי בעיקר בקטע של הרגלית הבעייתית אז מה כדאי לי לקנות? אודה לתשובתכם המהירה ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. שלום, עד היום חפשתי איזה מסך מחשב לקנות: DELL 2007WFP SAMSUNG 226BW אבל היום יש לי אפשרות נוספת שזה טלוויזיות LCD במחיר כמעט זהה...לא ממש משנה איך... מה אתם אומרים עדיף במשחקים? הטלוויזיה או המסך מחשב? הנה דגם שראיתי חדש LG M228WA מה דעתכם עליו? נראה טוב. ואם בבקשה אפשר לדעת מה לדעתכם הדגם הכי טוב של LG למסכי מחשב. תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by spz,

למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by ofir_bl,

חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. איך המסך הזה והאם יהיה לי בו inputlag? http://ksp.co.il/?uin=23360 אני מודע לכך שזה לא מסך מטורף של גיימרים וכאלה אבל איך הוא יהיה לגיימינג? פשוט יש לו חיבור לכבלים ואני רוצה שהוא גם ישמש בתור טלוויזיה בחדר בקיצור הוא מתאים לי ממש לשימושים רק השאלה מה מבחינת גיימינג? זה יהיה נוראי או לא אמור להיות הבדל ממסכים אחרים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Yklis,

היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.