עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oOtalOo,

אח שלי קונה מחשב חדש (כנראה מ-RSM) עם מסך חדש, והוא רוצה שתהיה לו אפשרות לחבר את המסך לממיר של ערוצי טלוויזיה ולהשתמש במסך כטלוויזיה.שמתי לב שב-RSM ההבדל במחיר בין ה-U2311H dell למסך LG IPS236V-PN הוא 150 ש"ח בהזמנה מהאתר (לא הבדל גדול). לפני שנה קניתי לעצמי את ה DELL ואני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני רואה את המסך החדש יותר של LG שיש בו חיבור HDMI שנראה לי שצריך את החיבור הזה בשביל להתחבר לממיר טלוויזיה(תקנו אותי אם אני טועה) , וגם המסך LED ככה שנראה לי שהוא רמה מעל ה-DELL. אז קודם כל רציתי לבקש ממכם קישור ל-review על המסך של LG כי לא מצאתי לבדי. וגם לשאול האם אני צודק לגבי החיבור HDMI (אם לא אז מה כן צריך בשביל להתחבר עם המסך לממיר של טלוויזיה) ולבסוף רציתי לשאול את דעתכם א…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע. אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה. אני מתלבט בין המסכים הבאים: Samsung 931BF Samsung 930BF LG L1970HR Samsung 960BF האם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים? בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש מצב שאני מקבל מסך בהנחה טובה , השאלה היא איזה דגמים ממולצים , עד 1500 הבנתי שיש את ה 2243BW , שאני מבין שהוא מסך ה TN המוביל בקטגוריה זו , מה הדגמים היותר טובים (בעלי פאנל TN או כמובן פאנל יותר טוב , לדוגמה כמו זה שיש לי ב VP930) ...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלומות, לאחר רכישת המחשב לצורכי המשרד, נותר לבחור את המסך. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1. Dell P2414H שמחירו כ920 ש"ח. 2. SENSE 23685B שמחירו חצי משל הDell (יש קשרים עם הספק, לכן המחיר הזול). השימוש הוא בעיקר עבור תוכנות הAutoCad ,Solid Edge ו-Excel. 1. ראיתי שלDell יש מגוון חיבורים, ביניהם USB. האם הוא יתאים כמעין "תחנת עגינה" למחשב נייד במידת הצורך? כלומר, שהמקלדת והעכבר יחוברו למסך וכשאגיע עם המחשב הנייד, פשוט להתחבר למסך והכל יפעל? (לSENSE יש רק חיבורי תמונה וסאונד). 2. מבחינת בריאות העין ובעבודה ממושכת של 6-8 ש"ע ביום- איזה מסך עדיף באמת? לא הצלחתי להבין מי מסוגי הפאנלים עדיף מבחינה בריאותית? בתודה מראש למשיבים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מפרט חזק(עם geforce 1070) ומתלבט אם כדאי להחליף את המסך ל27 אינץ עם פאנל IPS ו2K או 4K כרגע יש לד מסך דל 24 אינץ (U2412M) השימושים שלי הם סרטים, עריכת וידאו וגרפיקה, אינטרנט, אופיס ותכנות התקציב הוא עד 2500 שקל +- שווה להשאר עם המסך שלי לעוד כמה חודשי-שנה ויותר ואז להחליף או שיש דגמים טובים במחירים שפויים? תוד

7. Started by segev22,

ככה אחרי שאני כבר חורש את הרשת אני מתלבט בין שני סוגי צגים של DELL האחד הוא 23 אינטש': SP2309W http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor-dell-sp2309wfp?c=il&l=he&s=bsd מה שמשך אותי בדגם הזה הוא למעשה הרזולוציה הכל כך גבוהה אפילו מעבר לאיכות HD מלאה- 2048‎ x 1152 ..יחס ניגודיות דינמית בלתי נתפסת של כ1:80000... ואין ספק שהעיצוב שלו מדהים!!! מצלמה, מובנית, רמקול מצורף יציאת HDMI....למעשה מקבלים הרבה בצג הזה... מסך שני שאני מתלבט כלפיו הוא גם של DELL 22 אינט'ש: UltraSharp 2209wa תשמעו המסך מקבל תשבוחות חיוביות כמעט ובכל אתר שסוקר אותו אם לא בכל אתר שסוקר אותו וזה בגלל פאנל מאוד איכותי שמובנה בתוכו והמחיר מאוד משתלם ביחס לפאנל. העיצוב שלו …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by קים,

האם הניידים הבאים מספיקים לגלישה באינטרנט + אופיס ועבודות משרדיות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= איזה מהם עדיף? שניהם עולים כ 3,600 שח'. אשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל זה של מחיר.

9. Started by KiDi,

שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בניתי מחשב למשחקים עם 8800GTS ויש לי התלבטות בין שתי המסכים בכותרת. איזה מסך מצטיין יותר בהצגת משחקים? (מבחינת מריחות, איכות וחדות תמונה בעיקר)

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by SP,

המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by topgun,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by hezy16,

יש באפשרותי לקנות אותם באותו מחיר ואני מתלבט בין LG Flatron W2284F Samsung T220 תודה לעוזרים ! נב. קראתי את הסטיקי והביקורות באתר אבל עדיין יש התלבטות בין שניהם , כי שניהם באותה רמה פחות או יותר.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by eli_t,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

על אילו מהמסכים אתם ממליצים? http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm או 2243EWX Samsung ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 23:30:52 אני על סף קנייה צריך רק את האשור שלכם איזה מהם לבחור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by zamir12,

אז ככה, מכיוון שאני רוכש מחשב גיימינג חדש רציתי לשדרג גם את המסך לחוויה מושלמת, אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים וגיימינג, ראיתי שהמון משחקים וכמובן סרטים תומכים בטכנולוגית 3D השאלה היא כזאת, מה חוות הדעת שלכם למשל על המסך הזה: LG LED 3D D2342P http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946 וראיתי שהרבה ממליצים פה על המסך הזה: Dell IPS U2312HM http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 מה ההבדלים ביניהם? והאם כדאי להוסיף 400 ש"ח ולקבל מסך תומך 3D? יהיה שימוש רב במשחקים וסרטים. אני חדש בנושא ה3D ואשמח לשמוע כמה הסברים ודעות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. הי, מתלבט בין 2 מסכי מחשב של סמסונג 24" ואשמח לעזרתכם... : מסך מחשב "23.8 Samsung LED IPS S24R650FDM מסך מחשב "24 Samsung LED IPS F24T450FQM המסך מיועד לנערים ללימודים ולפנאי (גלישה, סרטים, גיימינג בקטנה). תודה מראש לעוזרים

19. Started by GladiuS,

בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב. מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על AOC i2353Fh עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690 מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hennahon,

שלום אני רוצה לרכוש מסך חדש בתקציב עד 1000 ₪. יש את האופציה המוכרת והטובה של dell p2414 ויש לי אופציה נוספת של מסך benq gl2760h- מסך 27 אבל עם פאנל TN. כיום יש לי מסך עם פאנל TN ואני נורא מסופק ממנו. השימושים שלי במסך -אינטרנט ומשחקים. האלה האם לרדת בגודל המסך לטובת הפאנל או לא. תודה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by zaphod,

VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אהלן אני מתלבט בין 2 מסכים עם תקציב עד 1000 ש"ח: האחד הוא הDELL U2211H מסך בעל 21.5" עם פאנל IPS שעולה 965 ש"ח השני הוא הSAMSUNG 2333T מסך בעל 23" עם פאנל PVA, שעולה כ100 שקל פחות - 845 ש"ח האם שווה להקריב 1.5 אינץ' לטובת פאנל IPS שעולה קצת יותר?? השימושים העיקריים הם עיבוד תמונות וגיימינג. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  24. כרגעישליאתה2343 בעלרזולוציהשל2048*1152 5MS 20000:1 אנילאממשמרוצהממנוחשבתיעלה2370 1920*1080 2MS 50000:1 שווהלילהוסיףעוד 50$בשבילהמסךהזההואמיועדבעיקרלמחקים... תודה.

25. מתבלט בין המסך http://h20386.www2.hp.com/MalaysiaStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y62AS&opt=&sel=MTO לבין מסך זה http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27D391HS/XU מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים