עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tarpon57,

האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1337Din,

האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום אנשים!! יש לי דילמה קטנה ורציתי להתייעץ איתכם, אני בטוחה שתעזרו לי לפתור אותה יש לי samsung 960bf בן 3 (החודש... מזל טוב חחח) וחשבתי למכור אותו ולקנות 22' samsung 2243BW (אם במלאי איפשהו) או 22' samsung 2243EWX השאלה שלי, האם באמת כדאי לי למכור את המסך הנוכחי שלי (שעלה לי בזמנו שהוא יצא 2100!!! שקל... כן כן אני משוגעת) ולקנות מסך אחר? אני מאוד מתלבטת אם כדאי. פשוט המסכים של 22' היום מאוד זולים ונראה לי חבל לפספס את ההזדמנות.... השאלה כמה אני יכולה לקבל על המסך שלי כיום (לדעתי הוא עדיין שווה לא קצת, הוא במצב מצויין, ואני מאוד מרוצה ממנו, פשוט בא לי לשדרג) אודה למי שיעזור מורן

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by ycarmon,

לפי zap ה- 2253BW זול יותר ב- 100 שקל. יש לו יחס ניגודיות פחות טוב ואומרים שה- T220 מאוד אסתטי (זה חשוב לי במידה בינונית). האם לדעתכם זאת סיבה מוצדקת למתוח את התקציב שלי? מתי (ואם בכלל) ההבדל בין יחסי הניגודיות יהיה מורגש?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by aviran121,

אני צריך דעה על המסך הזה בבקשה. אני רוצה לדעת אם הוא טוב למסמכים וגלישה וטיפה משחקים בסיגנון מניג'ר ומשחקי מרוצים. זה מסך בטכנולוגית הled. תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שיהיה גם למחשב (קריאה ומשחקים) וגם שישמש כטלוויזיה דרך כ.טלוויזיה שכבר יש לי. חשבתי על גודל של 23"/24", והתקציב שלי הוא בערך עד 1500 ש"ח אבל אפשר אולי קצת לחרוג למרות שלא נראה לי שצריך. ראיתי היום בבאג ובאופיס דיפו מסכים וראיתי סמסונג 24" ו LG 23" והנתונים שלהם היו ממש "מנופחים". היום יש לי LG בבית ואני ממש אוהב את החברה הזו, ולכן אני לא יודע אם לקחת סמסונג. הבעיה היא שלסמסונג יש 24" ול LG יש רק 23" לפי מה שראיתי בחנות אבל אם LG הוא יותר טוב אין לי בעיה לקחת 23". מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? סמסונג או LG? למי יש נתונים יותר טובים ופונקציות יותר טובות ואם אפשר גם פירוט... תודה!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בהתחשב בכרטיס מסך video : Asus GeForce 8800GTS 320mb ובתקציב של תקרת 1000 איזה מסך 21" הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  16. יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. Started by bjnhv,

אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  19. עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by daniel_com12,

איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

הרמתי את המסך הכי גבוהה שאפשר. שאני מנסה לסובב אאפשר כי אין מקום - לא גבוהה מספיק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ycarmon,

באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by ding,

ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. Started by itzik1,

שלום אפשר בבקשה המלצות למסכי מחשב עד 750 שקל? אפשר לומר שזה בעיקר לקריאת טקסט, שיתחבר עם הDVI עם הכרטיס מסך שלי (7600GT) שיהיה נוח לשימוש מרחוק (אני הולך לשכב על המיטה לכן אקנה גם מקלדת ועכבר אלחוטי) תודה רבה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים