מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום היקרים היום קיבלתי בחזרה את מסך הDell 2007FP שלי ששלחתי לתיקון עקב "צריבת תמונה" בפאנל, שגרמה להמון פיקסלים שרופים\תקועים. מפני שלא הייתי מעוניין להחליף את המסך לדגם אחר, Nextop לקחה את היוזמה והחליפה לי את הפאנל כדי לפתור את הבעייה. בדקתי את הפאנל החדש, ואכן, אין בו אף לא פיקסל שרוף אחד ;D אבל (!!) יש המון כתמים אפורים בגדלים וצורות שונות על המסך בגווני אפור! לפי מה שקראתי מדובר באבק שנלכד בפאנל, דבר זה נגרם בדרך כלל מעבודה באיזור לא סטירלי. הכתמים מפוזרים בכל מני מקומות במסך, בדקתי האם באמת מדובר באבק, הקשתי מספר פעמים על כתם במסך והוא החליק כלפי מטה. כתמים לא יכולים להחליק, מדובר באבק יש איזושהי דרך לתקן זאת בלי לפתוח את המסך? או שאני צריך …
-
- 16 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אוקיי אז שקיבלתי תמחשב בהתחלה וחיברתי אותו למסך הזה באמצעות כבל d-sub זה עבד , עכשיו אני מנסה לחבר אותו שוב זה לא עובד , פשוט יש מסך שחור וכלום לא קורה אז ניסיתי לחבר עם כבל hd כי יש לי כרטיס עם יציאת hd וזה גם לא עובד המסך שחור ולא קורה כלום למה זה ככה?בהתחלה זה עבד. ואם כבר אני רוצה לדעת מה ההבדל בין dvi ל dsub
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי(ATI HD 6800) מכובר באמצעות כבל HDMI לLCD של LG 42 LH20 מדובר בטלוויזיה שתומכת ברזולוציית 720-1280, אבל כשאני מגדיר את הרזולוציה הזו במחשב בLCD אני לא רואה תמונה על מסך מלא אלה על קצוות שחורים. לעומת זאת ברזולוציה של 768-1360 רואים תמונה מלאה אבל אז מדובר בהורדת איכות ואני מאבד כמה מהאפשרויות של התצוגה של הLCD(אפשרויות זום ועוד). אותו דבר קורה עם חיבור DVI-HDMI. אני יודע שאם אני לא משתמש ברזולוציה של 720-1280 אני בעצם פוגם באיכות ולמעשה הפיקסלים "נמרכים". מה אפשר לעשות? איך אני מוציא איכות מקסימלית?
-
- 21 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה אני חושב הרבה על להחליף את הטריו שלי dell 23" לככל הנראה מסך אחד שהוא טוב למשחקים וכנראה אשמור מסך אחד או 2 לדברים נלווים כמו גלישה וכו' הבעיה היא שאני לא יודע איזה מסך מומל. למחשב הנוכחי שלי שהוא: i7 5820 @ 4GHz 16GB ddr4 256Gb SSD 1TB 7200RPM GTX 1080TI את המחשב עצמו אני לא רוצה לשדרג וגם לא רואה כל כך טעם לשדרג חשוב לציין שאני יושב כמטר עד מטר וחצי מהמסכים שלי נכון להרגע, השאלה היא מה מומלץ בשבילי FHD, 1440P או בכלל 4K. התקציב שלי הוא בגדול עד איזור ה3אלף אך רצוי לחסוך. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עובד במידול תלת מימד ב 3DS MAX ורנדרים ב VRAY. מעבד מעט את האימאג'ים ותמונות בפוטושופ. המחשב לעבודה בלבד ולא למשחקים/סרטים וכו. עובד במקביל על שני מסכים. מחפש לשדרג את 2 המסכים 19" הישנים ( אך המאוד טובים סמסונג 971P) לטובת 2 מסכים גדולים. - מעדיף 2 מסכים גדולים מאשר אחד גדול מאוד ( כמו 34" לדוגמא) תקציב 2000-2500 ש"ח לשני המסכים יחד. מעדיף מסכים של DELL. מתלבט בין 2 מסכי 24" - P2418D - פנל IPS ושתומכים בגוונים 99% SRGB ועם רזולוציה של 2560x1440 at 60Hz - אין לי מושג אם עבודה ברזולוציה כזו טובה לי עם כל התפריטים שפותח ב3DS MAX https://www.dell.com/en-us/shop/dell-24-monitor-p2418d/apd/210-amuh/monitors-monitor-accessories לבין 2 מסכים 27" אבל…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2013/10/31/new-dell-ultrasharp-monitors-deliver-phenomenal-screen-performance-and-clarity-for-an-impressive-viewing-experience.aspx Dell UltraSharp 32 Monitor (UP3214Q) Dell UltraSharp 24 Monitor (U2414H) מעניין תוך כמה זמן נראה את ה U2414H במחזותינו ובאיזה מחיר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן חברים שבוע טוב, אני עובד במשרד, עובד עם מחשב נייד ועוד מסך באופן קבוע. אני רוצה להחליף את העבודה עם המחשב נייד ולחבר למחשב 2 מסכים (שבכל מסך רואים תצוגה שונה, בגדול כמו שאני עובד היום - שבמסך 1 רואים שולחן עבודה, ובמסך 2 אני יכול לעבוד ולהעביר לשם דברים, והמחשב נייד שישב בצד) קניתי עד עכשיו מפצל 2 HDMI ל HDMI אחד ואני מחבר את זה למחשב וזה לא עובד (אני מצליח לחבר את 2 המסכים למחשב אבל אני רואה ב2 המסכים אותו דבר, אז זה לא פותר לי את הבעיה) קניתי ממיר HDMI ל USB ואז ניסיתי לחבר מסך אחד עם החיבור HDMI ומסך אחר עם החיבור של ה USB, גם לא עבד אני רוצה לדעת אם יש בכלל דרך לעשות את זה ואם כן אז איך עושים את זה? תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 13k צפיות
- 2 followers
-
-
אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך שיתאים לי לעבודה עם פוטושופ ותוכנות עריכה אחרות, לא משהו סופר מקצועי, אבל כן רצוי שיתן תמורה לשקל. יש לי אפשרות לקנות את המסים האלו https://www.philips.co.uk/c-p/278E1A_00/4k-ultra-hd-lcd-monitor https://www.lg.com/il/monitors/lg-27UL500-W בהנחה משמעותית, האם הם מספיק טובים ומדוייקים לעבודה עם פוטושופ? יש המלצות אחרות בתקציב הנ"ל? אין לי בעיה לעבוד גם עם מסך 24" אם יהיה טוב יותר מ27" בשאר הפרמטרים חוץ מהגודל.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על מסכי מחשב רחבים/קעורים שיתאימו לגדלים האלה. המסך ישמש למשחקים, סרטים ועבודה. התקציב עד 5000₪. מדדתי את שולחן העבודה ונראה שהרוחב שהכי יתאים למסך נע בטווח 90 - 110 ס"מ. אם הבנתי נכון, הרזולוציה שרלוונטית לגדלים כאלה היא 43"ֹ. האם עלי לבדוק משהו נוסף? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בעקבות דיון הקודם מחפש מסך למחשב חדש. אני כרגע עם U2715H. הוא טוב אבל בגלל שקניתי מחשב חדש שמבוסס על 5600X + RTX3080 יש צורך במשהו יותר טוב. השאלה שלי האם עדיף להגדיל ל32" ולעבור ל4K אבל כמובן שיהיה פחות FPS אז 60HZ יהיה יותר מתאים או להישאר עם 27" ו1400P אבל להגדיל תדר ל144HZ ואפילו מעלה? לעולם לא התנסתי במסך עם יותר מ60HZ ולא לא היה לי משהו יותר מ27". 80% מהשימוש הוא גיימינג . משחקים בסגנון WITCHER 3 וRDR.
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך LCD של סמסונג - אחד הטובים בשוק http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEDSFXAA.asp מ.תגובה: 2 ניגודיות: 2000 כל בני ביתי מתלוננים שיש מריחה של התמונה על המסך (אגב, המסך עבר בין שני מחשבים והבעיה נשארה)... אני לא כ"כ שמתי לב לזה עד עכשיו, ועכשיו (כמה מרוקאי מצדי) זה מתחיל לעצבן אותי... כשאני אומר שהמסך "מרוח" הכוונה היא ששני קוים דקים שמאוד קרובים אחד לשני נבלעים לקו אחד... כך יוצא שצל מתחת לאותיות גורם לאותיות להיראות מתוחות אנכית... (ובסרטים הבעיה מתבטאת בריבועי "צנזורה" קטנים על כל התמונה...) הם בעיה כזאת מוכרת...? זה בכלל הבעיה במסך או בכרטיס מסך(7600GT חדש) ...? יש לי עליו אחריות אז אני רוצה לגשת לחנות רק אני לא בדיוק יודע מה …
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הDELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16731 הASUS http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 מה אומרים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי על דבר כזה שנקרא "כיול מסכים" מזה ומה זה עושה ואם זה ישפיע על המסך שלי DELL U2312HM? (המסך חדש ונקנה לפני פחות מחודש) ועוד שאלה: איך המסך באיכות צבעים ואיך הוא יהיה במשחקים? (אני לא אוהב לשים על מצב GAME.. לא אוהב את הצבעים ככה!) אה ואני כרגע על Brightness: 75 ו Contrast 75 יש פה מישהו עם המסך הזה שממליץ לשים אחרת? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי מחפש לקנות מסך מחשב למשרד בבית. אני עובד עם מקבוק, מחפש מסך לעבודה משרדית. בגלל שאני לא רוצה לקנות שני מסכים, חשבתי על מסך רחב וגדול שאוכל להציג שני חלונות במקביל. לצורך העניין, שני אקסלים שפתוחים במקביל, כאילו זה שני מסכים אבל בעצם זה אחד. חשבתי על 21:9 UltraWide, פחות או יותר בגודל של 28-32. אני פשוט לא בטוח מה יספק את הסחורה. התקציב הוא עד 1500₪ פחות או יותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון בימים הקרובים לקנות תמסך הזה אבל יש לי כמה שאלות החנות היחידה מאזור צפון (אני מהקריות) שמצאתי שמוכרת אותו היא TMS אבל המחיר שלו שם הוא 1550 ככה בערך וזה ממש יקר..אז אני חושב להזמין את המסך מתל אביב במחיר של 1395 שקל..קודם כל הנה קישור לאתר של החנות: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395 רציתי לשאל, שמעתי שלא ממולץ להזמין מרחוק כדאי יותר לבוא ולבדוק אם הכל בסדר...אז אני שואל מה לעשות לנסוע עד תל אביב לבדוק תמסך או להזמין?(פשוט גם המשלוח הוא עד הבית אם שליח והוא בחינם וזה ממש שווה במקום לבזב כסף על נסיעה..)וגם אולי מישהו מכיר תחנות יש דעות אליה?אך היא?ואולי מישהו יודע מאיפו יותר זול או יותר כדאי לקנות תמסך?תודה בכל מקרה. עריכה:אמרו לי עכשיו ש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-