עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lipact,

כאשר אני מדליק את המחשב והמסך האור הירוק במסך מהבהב 5-3 דקות ורק אז הוא נידלק יש סיבה לזה אני חושב תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

היי אני שוקל לקנות בקרוב מסך מחשב חדש,שמעתי המלצות על המסך הנל במחיר 1500 ש"ח,אני לא כלכך מעודכן בנושא המסכים לכן רציתי לדעת אם בתקציב הזה יש מסך אחר שעדיף עליו ? השימוש העיקרי זה עבודה עם טקסט\אינטרנט ואופיס,הרבה שעות מסך. תודה מראש לעונים ;D

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  8. ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by wta,

Philips 220E1SB ב830 שקל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732956 220CW9FB ב830 שקל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732956 220SW9FB ב770 שקל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 לגבי המסך האחרון, מה באמת עדיף רזולוציית HD או שזה קטן מדי ועדיף רזולוציה כמו המסך ה3?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  10. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, מה נותן ה- DTV tuner של המסך הנ"ל? האם ניתן יהיה לקלוט איתו את החבילה של חמשת הערוצים הבסיסיים ללא ממיר חיצוני (כזה שקונים ב 400 ש"ח)? כמו כן אשמח לחוות דעת שלכם על המסך הנ"ל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב, וחשבתי ללכת על ה DELL 22" ואני מתכנן מחר ללכת לקנות אותו. הייתי היום באופיס דיפו, וראיתי שם את כל המסכים אחד ליד השני (אין שם דל...) והיה שם מסך אחד של PHILLIPS שהתמונה בו הייתה נראית הרבה הרבה יותר טובה, יותר חדה, צבעים יותר טובים מכל המסכים שהיו שם. אני חושב שהמסך הוא TN אבל התמונה בו הייתה שונה לגמרי מכל ה TN שהיו שם. השאלה שלי היא, אם עדיף לקנות את ה 24" של PHILLIPS במקום את ה 22" של DELL? ב DELL רואים יותר טוב אפילו מה PHILLIPS?? תודה.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by cobmetal,

שלום ! אני מחפש מסך בגודל 17" לעבודה משרדית בלבד , כרטיס המסך הוא ישן ולכן החלטתי על הגודל הזה , טווח המחיר הוא עד 800 ש"ח , תודה .

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Rinchwind,

זהו, נמאס לי סופית מהמסך שלי, הוא אמנם מעולה אבל רק 17'', אפילו בעבודה יש לי מסך יותר רציני מזה. אני צריך מסך בעיקר למשחקים, אני לא רואה סרטים על המחשב ובשביל עבודה כל דבר יספיק. יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח (יכול להיות קצת יותר אם זה שווה את זה) ואני מחפש מסך איכותי של 24'' (או 22'' אם התקציב לא מספיק למסך 24 טוב) בעיקרון אני מעדיף 16:10, אבל ממה שראיתי הם בדרך כלל לא משתמשים ברזולוציה שונה ככה שהפיקסלים קצת ימתחו, לא? תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by darksoho,

שלום, רציתי לדעת אם יש איפשהו את המסך הזה בארץ זמין כי שמעתי עליו שזה אחד ה מסכים לאנשים שלא כל כך אוהבים מסכי wide ואוהבים לשחק והרבה... שמעתי גם שהוא יקר קצת, אבל משום מה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו לפחות בצפון. תודה לכל מי שעוזר.

17. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

18. Started by darksoho,

חבר שלי מעוניין לרכוש את המסך, שימושו העיקרי הוא משחקי מחשב, קצת סרטים ושימוש רגיל כגון גלישה. איך המסך עבור משחקי מחשב, ושימוש לישיבה של שעות רצופות לעיניים ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי שאלה חשובה לגבי רזלוציות של מסכים. אם יש לי מסך טלוויזיה ברזלוציה 720P ואני מריץ סרט עליה ברזלוציה 1080P אז איכות התמונה תיהיה פחות טובה מאשר שאני יריץ סרט ברזלוציה 720P שמתאימה לאותו טלוויזיה, נכון? אני חושב כך מפני שראיתי שאם לוקחים תמונה ברזלוציה גבוהה יותר ממסך ומגדילים את התמונה על כל המסך, אז איכות התמונה יורדת. אני ינסה לנסח את זה אחרת, כחו לדוגמא תמונה ברזלוציה גבוהה מהמסך מחשב שלכם, ואז תגדילו אותה על כל המסך. אתם תראו שכאשר הגדלתם אותה אז איכות התמונה יורדת, ואם אתם לא מגדילים אותה על כל המסך שלכם אז איכות התמונה טובה. הנה לדוגמא התמונה הבאה: http://www.infosyncworld.net/resources/products/canon/canon_powershot_sx1_is_s02.jpg נסו לראות אותה בלי להגדיל…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Eliya,

תקציב 1300 חבר של אבי מציע לי בחצי מחיר את המסך סמסונג הT220P בחצי מחיר או שכדי להביא מסך 24 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1658 צריך מסך שיתאים לכרטיס מסך 4890 איזה מבין השניים עדיף מבחינת עלות תועלת לכרטיס מסך שציינתי?? דיברתי גם עם טל מTMS חיפה שמעתי שגם הוא רשום פה והוא המליץ לי על הDELL ULTRASHARP שיש לו פאנל איכותי IPS אני בעיקרון רוצה מסך לגיימינג בשביל ה4890 מה כדאי בתקציב של 1300

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by rubin 37,

שלום סקירה מעניינת ויסודית על 2209AW. 15 דפים. קיצור דרך: להתחיל במסקנות שבדף האחרון ואח"כ לחזור להתחלה................ http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa.html בברכה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ofekd23,

קניתי היום מסך W2253TQ אני מרוצה ממנו מאוד הוא יפה והכול אבל נירא לי שיש לי 2-3 פקסלים מתים בגלל שהוא מסך איך אני יוכל לזהות? אני לא מצליח מה אני ייעשה ?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  23. Started by mzlbat,

היי באיזה חנות נמצאת במלאי

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by DOGMA,

ואני לא מדבר על הSX2210 המצ'ומק והמצועצע עם המצלמה והניגודיות של ה"50000:1", מה הסיכוי שיהיה מסך 22-23" לשנת 2010 נורמאלי חוץ מ2209 מעודפים עם פנל שהוא לא TN? אני מתכנן החלפה מלאה של כל הציוד ההיקפי בסוף דצמבר, ואני מתלבט אם לא לקנות את 2 המסכים עכשיו ואת השאר מאוחר יותר, משהו שאני כרגע מסתייג ממנוכ כי אני רוצה מסך עם רזולוציה של 1080p ומעלה, בנוסף לפאנל MVA/IPS... :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omerh,

יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים