מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רוצה להחליף תמסך המיושן שלי ברוזולוציית 1440X900 למסך מחשב איכותי לסרטים בעיקר וגם משחקים כרטיס מסך כרגע של גיגבייט gtx 660 עד 1500
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש שני 22 לצורכי גרפיקה ותלת מימד אני מעוניין בפאנל איכותי IPS ושיהיה ברצולוציה של 1920X1080 - בגלל זה אני לא יכול לקנות את הDELL ULTRASHARP 22 יש לכם המלצות ? תקציב 2600 שח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך בעיקר למשחקים וסרטים, טווח מחיר של 2000 ש"ח. על מה הייתם הולכים מהמסכים האלה : http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=36 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=52&subcatid=40&prodid=263&keySearch= http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=52&subcatid=40&prodid=772 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=65 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=55 הערה חשובה : רק מבין המסכים האלה, אל תיתנו הצעות למסכים אחרים. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה שלי ולהוסיף מסך נוסף אני מעוניין במסך מרובע בגלל מקום עכשיו מצאתי שתי דגמים שתואמים את הרצונות שלי אבל אני לא בטוח בגלל תקציב אני מעדיף יד שניה 1.מסך אחד הוא SONY SDM 19 המסך בין 5 שנים 2.מסך DELL 19 גם די ישן עכשיו השאלה שלי מה כדאי מבחינת איכות אני מכיר את שתי המסכים משימוש במקומות אחרים אני רק לא בטוח מה עדיף כי בכל זאת הם לא הכי חדשים כל אחד מהמסכים עולה בסביבות ה 250-300 שקל ביד שניה אשמח לקבל דעות חוות דעת וכו לגבי הדגמים האלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש עם מעבד dual core E6300, לוח אם EP43-DS3 וכרטיס מסך 9600GT 512MB. כמו כן גם לקחתי קירור טוב למעבד. המחשב יועד מלכתחילה לשימוש במשחקים קלים-בינוניים (בעיקר משחקי ספורט עכשויים כדוגמת FIFA ו-NBA) על מסך 22" שעוד לא נרכש, אבל עכשיו צצו לי כל מיני התלבטויות וחששות לגבי ההגדרות שאני אוכל לשחק בהם עם הכרטיס שרכשתי ועם מסך בגודל הזה. האם כדאי לי בכל זאת להתפשר על מסך 19" כדי לקבל יותר תמורה במשחקים, או שגם על מסך 22" אני אוכל לשחק בצורה סבירה+, ובעיקר מספקת, במשחקים שציינתי? אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצות למסך קעור, יש לי כבר כמה שאני חושב עליהם, אשמח לחוות דעת: 1. HP Monitor 34f curved 34 6JM50AS 2. מסך מחשב Philips 346B1C/00 34 אינטש QHD 3. מסך HP קעור HP Screen E344C 34 WQHD 3440:1440 21:9 LED 6GJ95AS כמובן שאם יש המלצות נוספות גם אותם ארצה לשמוע. בגדול זה נועד למשחקים, אולי עריכת וידאו \ רינדור, קצת תכנות, וזהו. יציאות USB וכאלה חשוב, רמקולים פחות. וזהו בערך
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לעבודות הנדסה, תיכנות ומסמכים? http://ksp.co.il/?uin=17953 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין מסכי המחשב הבאים 21.5 אינץ שמרבית תכונותיהם דומות וכך המחיר, נראה לי שהשוני מתבטא בעיקר בניגודיות: [TABLE] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] מס. [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] תוצרת [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] דגם [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] יחס ניגודיות [/TD] [TD=width: 149, bgcolor: transparent] מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] 1 [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] Philips [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] 226V4LAB LED [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] 1:10…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה מאד דחופה אני אודה לכם אם תהיה לכם אפשרות לעזור. אני מחפש לרכוש מסך מחשב בדחיפות, אך ישנה בעיה, אני חייב שהמסך יהיה מבריק! ציפי קריסטלי או זכוכית, אבל שיהיה מסך טוב ואיכותי, לא כ"כ חשוב המחיר. 22 - 24 אינץ' ורצי מאד שיהיה לו חיבור HDMI, כמובן שאני מחפש מוצר חדש לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, העיקר שיהיה מבריק. יש לי כיום מסך איכותי של LG (23EA73) , אבל מט אני לא מסתדר איתו,מאוד מציק לי בעיניים. חייב מסך מבריק בדחיפות. תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לקנות מסך זול. חושב לקחת MAG R15L ב-KSP או אייבורי. לא כי אני מחבב את מאג, אבל בין המעטים שנותנים 3 שנות אחריות בקטגוריית הזולים. מישהו ראה את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המסך dell u2311h הוא 8ms לא יהיו מריחות או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGX יש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-