מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה מאד דחופה אני אודה לכם אם תהיה לכם אפשרות לעזור. אני מחפש לרכוש מסך מחשב בדחיפות, אך ישנה בעיה, אני חייב שהמסך יהיה מבריק! ציפי קריסטלי או זכוכית, אבל שיהיה מסך טוב ואיכותי, לא כ"כ חשוב המחיר. 22 - 24 אינץ' ורצי מאד שיהיה לו חיבור HDMI, כמובן שאני מחפש מוצר חדש לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, העיקר שיהיה מבריק. יש לי כיום מסך איכותי של LG (23EA73) , אבל מט אני לא מסתדר איתו,מאוד מציק לי בעיניים. חייב מסך מבריק בדחיפות. תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי בכל רשת מחשבים ארצית גדולה שמוכרת לי, לא הצלחתי למצוא את המסך במלאי בשום מקום. חלקם אומרים לי שעוד שבוע יגיע, חלק אומרים שגם אז לא בטוח. האם יש מסכים אחרים טובים, עם פאנל e-IPS באיזור אותו מחיר? לחילופין, האם מישהו מכיר חנות המוכרת את הDell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS, יש לה אותו במלאי *כרגע*?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה שני שאלות, התקציב הוא עד 1600-1700 לשימוש אינטרנט ועבודה כללית על המחשב סרטים קצת(לא משחקים וכל זה) 1. מה עדיף בין זה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מסך מחשבו931BFוSamsung או זה מסך מחשבו931CוSamsungו http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 2. ואיזה מסך כל סוג של מסך עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בתחילה התלהבתי מהנתונים של מסך ה-ATIVA שמצאתי בקטלוג של "אופיס דיפו", אך בסופו של דבר ירדתי מהאופציה הזו לאחר שקראתי את ההסבר של דניס (כתגובה בנושא אחר). מבקש יעוץ והמלצות על מספר מסכים חלופיים. הדרישות שלי הם כאלה: 1. מסך רחב 2. רזולוציה גבוהה מאוד לצורך צפייה בתכני HD 3. DVI 4. זווית צפייה רחבה ככל האפשר (למעשה זה הנתון העיקרי שבגללו פסלתי את ATIVA . כתוצאה מבעיות גב וניתוח שבר שעברתי לאחרונה, במשך רוב הזמן אני לא יושב מול מסך המחשב אלא שוכב לצידו, ולכן ברור שאני זקוק לזווית צפייה רחבה, אחרת אני כמעט ולא רואה כלום. כיום יש לי מסך דק 15 של סמסונג מהדור הישן, דגם 151S וכשאני שוכב מהצד התמונה פשוט קטסטרופה!) 5. מותג אמין, אחוז תקלות שואף לאפס התקציב עד 3000 שקלים…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהמסך יהיה איכותי למשחקים וסרטים כמובן שיתמוך ב - hd האם הרוזולוציה זה האיכות של המסך אם כן אז אני רוצה רוזולוציה גבוהה אם אפשר את המסך אם הפנאל ואיכות התמונה הכי טובה במחיר הזה . אני גמיש קצת במחיר .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה: http://skypc.co.il/pl_product~L1953TR~9~0.htm אבל לא מצאתי איזה פאנל יש לו... אני מניח שTN. ראיתי שהרבה אומרים שהפאנל הזה לא אכותי. אני יודע למה "צבעים, זוויות צפייה וכו'" אבל עדיין לא הבנתי למה! לי יש TN ואין לי שום בעיות במסך.... ואני דיי מרוצה ממנו. אין לי תקציב גבוה. והמסך הזה נראה אחלה מסך. בבקשה אל תגידו לי "זה מסך פשוט לא מומלץ" כי אצלכם כל מסל טוב מתחיל ב2000 שקל ולא לכל אחד יש את הסכום הזה.... יקרה מצב שיהי הלי מריחות איתו? זוויות ראייה - המסך יהיה בדיוק מולי. ויש לו 170/170 תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא כזה: אני הולך לקנות מסך FHD שהוא מתוכנן להיות המסך הראשי שלי(ההתחל, שולחן העבודה וכו' יהיו בו) ועוד מסך שהוא המסך שלי כרגע שהוא ברזולוציה של 1024X1280 בנוסף אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה. השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לעשות שהמסך החדש(FHD) יתפקד כמסך מחשב והמסך הישן(1024X1280) יתפקד כמסך טלוויזיה(יראו בו טלוויזיה בעזרת הכרטיס טלוויזיה), מתי שאני ירצה כך? נ.ב הכותרת קצת לא מובנת, אני מצטער אבל התקשתי עם הניסוך שלה, מקווה שהיא מובנת. *יש לי HD5750 עם אפשרות לחיבור שני מסכים ככה שמבחינת הכרטיס מסך זה אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לקנות מסך זול. חושב לקחת MAG R15L ב-KSP או אייבורי. לא כי אני מחבב את מאג, אבל בין המעטים שנותנים 3 שנות אחריות בקטגוריית הזולים. מישהו ראה את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ? למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN בדוק זאת פשוט בדיחה. אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מפרט למחשב חדש ומתלבט בין שתי האופציות. אין הגבלת תקציב או מקום על השולחן. שימושים עיקריים - תכנות ואינטרנט. החשש העיקרי שלי הוא ששני מסכים עלולים ליצור שטח צפייה גדול מדי. דעתכם בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש מסך סמסונג שברצוני לקנות כי הוא מתאים לי מבחינת הגודל והעיצוב, אבל חשוב לי לדעת שהמפרט הטכני שלו טוב, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אם המסך איכותי מבחינת המפרט הטכני שלו. לינק למסך- בתודה מראש לכל המגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-