מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה המלצה על מסך 22" במחיר שעד 1000 שח' לשימושים הבאים: אני די הרבה על המחשב, אז צריך משהו שלא יכאיב לעיניים (קריאה מרובה-אינט' + אופיס) משחקים - יש לי כ.מסך 4850, אז אני משחק על רזולוציה גבוה. סרטים - רואה, אך בתדירות נמוכה מאוד (לא כזה קריטי לי) * לא ממש איכפת לי איזה חנות לקנות, העיקר הדגם שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לקנות מסך זול. חושב לקחת MAG R15L ב-KSP או אייבורי. לא כי אני מחבב את מאג, אבל בין המעטים שנותנים 3 שנות אחריות בקטגוריית הזולים. מישהו ראה את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כן היו לי מסך עם תאורת LCD ,ועכשיו זה LED והצבעים עם גוונים די שונים וצריך להתרגל . הלבן של המסך יותר מדי קר ונוטה לגוון כחול . שלזה בעיקר מה שצריך להתרגל . 1.הייתי שמח אם מישהו יכתוב לי הגדרות לכיול איכותי של המסך . 2.אני רוצה להתקין דרייברים מהדיסק שהיה מצורך למסך אבל בהתקנה זה רושם שזה לא מזהה חיבורים משהו כזה ולא נותן לי להמשיך צירפתי תמונה מה שזה רושם ,למה זה ואיך מסדרים את זה? נ.ב: המסך מחובר עם כבל חשמל +DVI-DVI + כבל USB שהיה מצורף. 3.כמו שאתם רואים לפי התמונה יש לי שני סוגי התקנות התקנה רגילה של monitor drivers (כשאני לוחץ על זה מופיע לי חלון בתמונה שלא מזהה חיבור) והתקנה שניה שנקראת PowerNap software מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי המלצה למסך שיתחבר למחשב הנייד שלי לצורך לימודים. מעבר לשימוש הממוצע, אשתמש בו בעיקר להרצאות בזום ולתכנות (כנראה שלא מעט שעות תכנות בהמשך) למחשב (VIVOBOOK S14 X412FJ) יש חיבור טייפ C אך אין אופציה להטעין בעזרתו את המחשב. 27" (יושב במרחק דיי סטנדרטי) רזולוציה של 2K IPS אפשרות לכוון את הגובה והזווית בצורה טובה התקציב סביב ה1200 ש"ח. קיבלתי המלצה על P2720D שנראה שקולע לדרישות שלי בדיוק. העניין הוא שהוא קצת מוגבל מבחינת החיבורים לעומת נגיד הU2719D שעולה 300 ש"ח יותר. הייתי רוצה לנסות להבין את ההבדלים מבחינת השימושיות בחיבורים המוצעים. במידה ויש למישהו הצעה או רעיון אחר אשמח לשמוע כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג. הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים. כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C. מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה. רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל. אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך שני המסכים האלה? הBENQ קונה אותי כי יש לו חיבור HDMI.. ו2MS אבל היחסי ניגודיות נמוך ממש (למרות שאין לי מושג אם אני בכלל אראה את זה ) מדובר על זה.. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000-Or8cjx7ZyDhBuePWMMFUiB:12bbi68k5?N=2+31512&pr=QJ5&id=4154795 ומנגד יש לי את המסך הזה של החברה FUJICOM.. שכולם אומרים לי שהחברה הזאת לא מוכרת ועדיף לי לא לקנות שמה.. אבל היחס ניגודיות גבוהה.. זה : המפרט הראשון שמצאתי בגוגל.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=30397 כמובן שבמחירים האלה יש גם SAMSUNG ו MAG... אבל הם מציעים דברים די סטנדרטיים... מה דעתכם? טוב במילים אחרות, אני צריך מסך אמין 22" זמן תגובה 2MS ויחסי ניגודיות לא ברצפה.. בסבי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איז המביניהם עדיף למשחקים כבדים?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לאחרונה ממסך 19 crt למסך lcd 22 , מבחינת ה-desktop ומשחקים באמת מדובר בשיפור אדיר. בכל הנוגע לסרטים זה קצת בעייתי , מאחר והתצוגה האידיאלית היא ב-native resolution של 1680x1050 יוצא שכל סרט dvd נמרח כשאני מעביר ל-full screen , האם יש דרך לשפר את איכות הצפייה מעבר לאופציה להוריד רזולוציה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, הסמסונג 24" שלי נדפק - נכבה מדי פעם, מחליף סורסים מעצמו. אני מחפש מסך 24" - 27" . המסך לשימוש כללי, קצת סרטים קצת משחקים (BF4 \ WOW כרגע) יש המלצות? עם המסך הנוכחי קצת מפריע הזווית צפייה, בגלל שאני מעט נמוך ממנו הוא קצת חשוך בחלקים מסויימים אז אני צריך לשים משהו בחלק האחורי של הבסיס שלו כדי לתת לו זווית כלפי מטה. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על ה DELL 1907FP מחיר : 1590 ש"ח מה דעתכם עליו? ???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועם המחשב גם מסך. למסך אני מקדיש כ-2400 ש''ח. עכשיו בעקרון כל המערכת היא לגיימינג ממושך[HL2,COD4,TF2,CS:S וכו'...], אבל קורה לי הרבה פעמים שאני פשוט סתם גולש בפורומים[המון טקסט], ומדבר יחסית הרבה במסנג'ר עם חברים, וכמובן צופה בסרטים. עכשיו ת'אמת שלא אכפת לי אם הצבעים לא יהיו סופר דופר מכויילים, אבל הרבה אומרים שעבודה ממושכת עם טקסט על מסך TN לא הולך טוב. ועדיפות לרחב כי בכל זאת אני אשחק יחסית הרבה וגם אראה סרטים. מה אני אמור לעשות ? איזה מסך לקנות ? בתודה, Quantom.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2008 בשעה 15:51:27 UP^
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנהלים נא למחוק את הפוסט . הופסט התברר כטעות , בדיעבד .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-