מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
ואם כן, איפה אפשר לקנות, כי חשפתי ולא מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בתקציב של כ-1000 ש"ח, המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטי HD. איך המסך הנ"ל, והאם יש טובים ממנו בתקציב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25239 עריכה: מצאתי את המסך הזה ב-"וואלה שופס" והוא עשה עליי רושם של מסך טוב ואיכותי, בכמה אתם חושבים שניתן לרכוש אותו במכירה האישית? והאם הוא באמת טוב בהרבה מהמסך המובא למעלה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2250N
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עם המסך 2209WA נתקבל גם תקליטור הוראות למשתמש. בפרק מצבי תצוגה המוגדרים מראש, יש טבלה שבה מצבי תצוגה שרשומים יותר מפעם אחת - אבל עם שינויים מסוימים. לדוגמה: מצב תצוגה : VESA, 1680 x 1050 תדרי סריקה אופקי : 65 או 82 תדרי סריקה אנכי : 60 או 75 שעון פיקסלים : 146 או 187 איזו אפשרות עדיפה? היכן ואיך בוחרים את תדרי הסריקה ואת שעון הפיקסלים הרצויים? בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. שלשום קיבלתי את המסך בפנדה.. באמת מסך ליגה עם איכות מטורפת!.. היום בבוקר שמתי לב שבחלק העליון של המסך בצד שמאל, ממש ממש בקצה יש שני פסים קטנים ירוקים.. עכשיו הבנתי מכאן שפנדה נותנת שבוע אחריות על פיקסל ראשון שמת, זה נכון?.. תודה, רון.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מבצע בבאג שמוכרים אותו 1000שח ואני מעוניין לקנות אבל לא היה שם תצוגה שלו. מישהו מכיר את המסך הזה יודע איך הוא ביחס למסכיי סמסונג אחרים כמו 2433 וכו' מבחינת האיכות.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחלה של מסך באמת.. אבל יש לי בעיה מציקה כשיש שילוב של מצבים.. כשאני מפעיל את uTorrent על מסך מלא אז המסך מוציא מן צליל גבוה כזה.. סוג של שריקה עכשיו לקחתי תצלום מסך והדבקתי בצייר וזה עדיין קורה... אבל זה קורה רק עם uTorrent ולא עם מסך לבן/או משהו אחר וזה קורה גם רק ברזולוציה אחת - 1080X1200
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
הזמנתי אתמול באתר PC4U מסך "19. היום הם התקשרו אלי אמרו שאין להם במלאי והציעו שתי חלופות. מסך פיליפס "22 - 220SW9FB מסך סמסונג "20 - 2043SWX PLUS הבחור הסביר לי שלסמסונג יש ניגודיות(?) יותר גבוהה אבל הפיליפס, כאמור, יותר גדול.. מה אתם חושבים שעדיף? (אני משתמש במסך בעיקר לאינטרנט, אופיס וכד' אבל גם לא מעט סרטים ומפעם לפעם קצת גיימינג (לא חושב שזו פונקציה, כי זה לא שום דבר כבד) יאמר שבכל מקרה זה שיפור רציני ממה שיש לי עכשיו (CRT, י17 אינץ'). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב... הכרטיס מסך שלי הוא SHAPPHIRE HD 4870 x2 2GB אני רוצה ביצועים בעיקר למשחקים... יש לי תקציב של עד 1500 ש"ח... תמליצו לי בבקשה על משהו טוב מחברה טובה ואיכותית כמובן... תודה רבה, ניר.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך כדי לחברו למחשב נייד שלי GIGABYTE W576V T6400 2.0GHz 4GB, http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11855. כך שבמסך יהיו גם רמקולים ,מצלמה ומיקרופון יתרון. ובנוסף שאוכל לחבר אל המסך מקלדת ועבכר דרך חיבור USB. האם דבר זה אפשרי ואם כן אשמח להמלצה למסך כזה יש אפשרות לחריגה במחיר.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תקציב לא גבוה אבל מעוניין באיכות טובה לסרטים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מסך של LG מדגם : W2042T המסך הינו ברזולציה של 1680X1050 וכאשר אני מעביר את הרזולוציה הזו בשולחן עבודה מן הסתם כל התיקיות והכתב נהפכים לקטנים מאוד וכמו כן בדפדפן האינטרנט יש לי המון שטחים שאין בהם שום דבר בגלל הרזלוציה הגבוהה הזאת שמקטינה הכל ובלתי אפשרי לעבוד ככה. בנוסף הבנתי שמומלץ כן לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך אך יש דרך להגדיר זאת באמצעות הדרייבר רק שאני לא יודע איך עושים זאת מישהו יודע ויכול לומר לי מה לעשות? אגב יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON X1300 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מסך של LG Flatron L1942H (זה מה שרשום פיזית על המסך), 19 אינץ'. יש למישהו ביקורת יסודית על המסך? הוא נראה לי פשוט מדי לשימושי גרפיקה, נכון ?! מצאתי אותו באתר של LG אבל בלי סיקור מסוים חיצוני http://www.lge.com/au/it-products/monitors/LG-19-inch-4x3-L1942H-BF.jsp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. אני צריך לקנות מסך LCD בקרוב ולא ברור לי איזה מסך LCD מתאים לי לקנות. אני צריך מסך LCD עם פאנל IPS. עכשיו, רוב המשחקים שאני משחק בהם לא תומכים מסך רחב, לכן אצטרך מסך LCD לא רחב שהוא גם פאנל IPS. לסיכום- מסך LCD עם פאנל IPS עם איכות טובה שתתאים למשחקים שלא תומכים במסך רחב ולכן לא ימתחו עלא ימתחו על מסך מלא... זה צריך גם להתאים לכרטיס מסך מהדור העכשוי כי מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב-רחוק... (כרטיס HD4870 מתוכנן בינתיים) התקציב למסך- 1K. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-