עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקיי קניתי היום מBIGBOX את המסך ושהדלקתי אותו אז האיכות תמונה ישר מהקופסה היא נוראית להחריד. מסך מחשב CRT גוסס לעומת לעומתו נראה מצויין. איכות הטקסט היא נוראית. אחרי שהתעסקתי עם הOSD שלו איזה 25 דקות ושיניתי כל מידי דברים עדיין זה לא עזר. המסך יש לו תאורה חזקה ואיכות תמונה בטקסט נוראית. אפילו שהעברתי את המסך לTEXT MODE עדיין אני גולש למשל בYNET ועדיין האיכות מגעילה, הוא בהיר מדי והאור שלו חזק מאוד. שילמתי על המסך 900 שקל אבל עדיין לפי דעתי הוא לא שווה אפילו 100 שקל, שאפשר לקנות היום ב20 שקל מסך מחשב יד שנייה CRT. יש לציין שלפני המסך הזה היה לי מסך מחשב של AOC 19 אינטש LCD מלפני שנתיים דגם LM960 והוא נותן איכות תמונה בטקסט הרבה יותר טובה. בכל מקרה מתי שהייתי בBIGBOX לפני …

• 61 תגובות
    • 11.2k צפיות
  2. Started by liran2003,

אז מה עדיף? ראיתי לאחרונה מסך led של lg שנמכר ב-1350 ש'ח. האם הוא עדיף על מסכי ה-e-ips (דל 2209 לדוגמא)? עריכה: בטעות פרסמתי פה, אשמח אם תעבירו לפורום מסכי מחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by eyarit,

אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sun_light,

היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by ZaKeN17,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות לGaming, קראתי בדיונים אחרים שמסכי הדל מומלצים ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים? ההעדפה שלי 24 אינץ אבל ראיתי שהרבה ממליצים על u2312hm, כמו כן מה ההבדל בין u2412m ל u2414h? תודה מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by asafs1351,

אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מעונין לקנות מסך חדש למחשב ממוצע. מסך רחב 22 עד 1300 שקל. אני מוענין במסך בעל תמונה חדה ויפה, שיתאים למשחקים עם תזוזה בעיקר. התלבטתי על כמה מסכים, כמו: ASUS MW221C SAMSUNG 2253BW LG L227WT אני חושב על לקנות את ה ASUS. אני צריך את עזרתכם והצעתכם. איזה מסך יותר כדי לי? והאם יש עוד אפשריות? תודה לכולם וערב טוב

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי את המסך יומיים ורוצה לדעת: 1. איך בודקים אם יש פיקסל/ים שרופים? 2. איך מנקים את המסך...באיזו שיטה? חומרים מיוחדים? 3. האם אסור לגעת במסך? האם זה מקלקל ( שנידע) THX

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by pening6,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי כרגע יש לי מסך שטוח 17 אינץ' של LG מלפני 7-8 שנים אני רוצה מסך בגודל שנע בין 21 ל-24 אינץ' השימושיים העיקריים יהיו לסרטים וסדרות באיכות HD, עבודה מישרדית, וגם משחקים כבדים התקציב עומד על 1-1.5K

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by massinvallus,

השימוש במסך יהיה בעיקר לתוכנות שדורשות רזולוציה 1600X1200, לכן זה חובה, ואולי מעט צפייה בסרטים אך זה זניח לעומת הצורך הראשון. 3 המסכים הזולים ביותר שעונים על הדרישות האלה הם: Samsung 204B LG L2000C Dell 2007FP המחיר של שלושתם דומה, והם עונים על הדרישה שלי לרזולוציה. איזה לקחת?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by b11y,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ומחפש גם מסך ומתלבט בין כמה דגמים: 1. P2314HDell 2. P2414HDell 3. E2414HDell 4. E2314HDell יש לציין שאני לא צריך חיבור HDMI והמחשב מיועד למשחקים, סרטים ואינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר לגבי ההבדלים בין המסכים האלו. התקציב הוא בערך 800-1000 ש"ח שארבעתם עומדים בו. לגבי המפרט של המחשב עוד לא הרכבתי. אני מחפש משהו באזור 23-24 אינצ' FHD. תודה רבה לכולם!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by George,

הי קניתי השבוע צג LCD מתוצרת Samsung מודל 740B. היתה לי תהייה לגבי הכיבוי האוטומטי של ה- Windows, אז פרסמתי אותה כאן, וכמה אנשים שלחו לי בפרטי שאלות על איך המוצר הזה באופן כללי. כתשובה החלטתי לכתוב סקירה קצרה. קודם כל אדגיש שאני מחבר אותו כרגע בחיבור אנלוגי רגיל. החנות לא שלחה לי כבל DVI כי הם בכלל לא ידעו איך נראה הבפנים של הקופסא (שהכבל לא נמצא בה) - מדובר באחד המסכים הראשונים מהדגם הזה שהם מוכרים. ראיתי עליו ביקורות מהללות והמלצות חמות באתרי חו"ל. הוא נחשב להמשך ישיר של סדרת 700 של סמסונג - סדרה מעולה שהתחילה עם ה- 710 וה- 730 ששניהם מסכים מעולים. איכות התמונה פשוט מצוינת. חלקה, חדה וצלולה. הצבעים חיים מאד, ממש יופי טופי. הקונפיגורציה שניתן לבצע בו מאד נרחבת ומתוחכמת: …

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Tzox,

שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  19. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2715h.htm עדיין לא הספקתי לקרוא. המסך כבר בארץ במלאי מוגבל במחיר של +- 3250 ש"ח. אם מישהו מעוניין לארגן קניה קבוצתית להורדת מחיר: http://hwzone.co.il/community/threads/557990-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A4%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%9F-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94-U2715H#top

• 24 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. השאלה שלי אם אני קונה מסך שם -האם אני יכול לפנות ליבואן בארץ למימוש אחריות? אני קונה שם בגלל שיש לי כסף ב PAYPAL שאני לא רוצה להפסיד עליו יחסי המרות וכולי.. גם יותר זול שם (500$)

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by Mr King,

אני קורא פה ביקורות על המסך הנ"ל וכולם משבחים אותו. אבל זה לא קצת הרבה 16MS למסכים של היום ? ועוד גיימר? אני ממש חייב לקנות כבר מסך LCD ואני עדיין לא יודע איזה ... התקציב שלי הוא בערך 2100+- בהתחלה רציתי את ה-22 אינצ' של ASUS והסמסונג אבל הבנתי שאתם לא אוהבים אותם פה בשל היותם עם פנאל TN. חשוב לי לציין שלא אכפת לי מזוית הצפיה שזה החסרון של פנאל ה TN.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by dvdvdv,

לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by davokado,

שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...

25. תראו את זה לדוגמה - http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0926INGFS10086668&catid=23244&test%5Fcookie=1 איך אתם מסבירים את זה שפה בארץ מסך כזה היה עולה הרבה יותר? יצא לי לדבר עם הרבה אנשים בחו"ל והם טוענים שמחירי המסכים ירדו דרסטית בזמן האחרון וכל אחד עכשיו קונה לו איזה 32".

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.