מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין עבור העובדים המתכנתים 8 מסכי מחשב. חשובה לי מאוד מאוד רמת האיכות והחדות, שהטקסטים הנקראים והנכתבים יהיו ברורים וקריאים ברמה שלא תעייף את העיניים או כמה שפחות. לגבי גודל חשבתי על 23 אינצ' אבל אשמח לדעות של המנוסים מכם. מחיר- עד 1000 למסך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום , החלטתי לקנות מסך LCD חדש ומכיוון שאיני מבין במסכים אלו , רציתי שתמליצו לי על מסכים... איזה חברה ? איזה אינץ' ? האם יש בין 17' ל-19' הבדל משמעותי בצפיה ובסכום כסף? מה איזה דגם ? מסך עד 1400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה סוף סוף להחליף את מסך הCRT למסך LCD. הנה כמה פרטים שיעזרו לכם. תקציב: בערך 1300+- שימושים של המסך: בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, בין היתר גם צפייה בסרטים. (המסך לא בשביל משחקים) הכרטיס מסך שלי: Nvidia 8600GT (אם זה משנה משהו..) גודל מסך רצוי: אממ לא ממש יודע.. אני מניח 22' יהיה בסדר תודה לכל מי שעוזר!!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג בתקציב של עד 500 ש"ח. להלן פרמטרים נוספים שאני רוצה : 1. גודל - 21 עד 23 אינץ'. 2. רזולוציה - FHD. 3. זמן תגובה - עד 5 שניות. עדיפות שהלחצנים של המסך יהיו במקום נוח ונגיש. אפשר לשים לב שלפי התקציב אינני מחפש את המסך הטוב ביותר אבל בהחלט מחפש משהו שיוכל לתת תמורה לטובת השימושים. אודה לעזרה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך לגיימינג, כיום יש ברשותי 3 מסכי דל 23" Eyefinity, הייתי מעוניין להחליף למסך 27" מינימום, אשמח לקבל המלצות על מסך איכותי. מפרט המחשב: Windows 7 pro 64bit מערך של 2 כרטיסי מסך Sapphire R9 290 tri-x מעבד i5 2500k זיכרון 16GB תודה מראש, דני
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עזרו לי פה לבנות מפרט למחשב אבל אני רוצה להיות סגור על המסך זה המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446577.0 רציתי לדעת מה אתם אומרים מה כדאי לקנות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב לבית בכדי לחבר אותו למחשב נייד. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה בסביבת אופיס (כמעט ולא משחק במשחקים). חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות (שאחת מהן היא HD), ואם יש 3 יציאות אפילו יותר טוב. כמו כן, חשוב לי שלמסך תהיה יכולת תנועה לא מוגבלת יותר מדי (הכוונה שיצא לי להיתקל במסכי מחשב שאפשר להטות אותם רק למעלה ולמטה, ולא על ציר סיבוב לדוגמא). כמו כן, חשוב שהמסך יהיה לפחות בגודל 23 אינץ'. סכום ההשקעה הוא לא גבוה ונע סביב 600-700 ש"ח. אשמח להמלצות ממי שמבין בתחום... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי בין 22-24 אינץ' המסך מיועד לכול שימוש אפשרי בין אם זה עבודה/גרפיקה/משחקים. סרטים אני מאמין שפחות אבל אולי :-) עד היום היה לי viewsonic vp930 שהוא היה 4:3. האם עוד מייצרים מסכים איכותיים שהם 4:3 ולא WIDE ? פשוט אני מפחד שwide screen פשוט לא יהיה נוח לי כמו ש ה4:3. בכול מקרה אשמח שוב לקבל המלצה על מסכים אופציונליים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום את המסך Dell™ U2412M, ואני רוצה לקנות מסך נוסף בעיקר על מנת שאוכל לעבוד מהבית - גם כשאני מביא את העבודה הביתה וגם בשביל פיתוח בזמני החופשי, לפעמים אני משחק משחקים כמו Startcraft 2, Diablo 3 (אז לא נראה לי שמסך גיימינג יהיה משמעותי בשבילי). האם כדי לקנות אותו מסך כדי שתהיה תאימות מקסימלית מבחינת הצפייה (נראה לי יהיה מוזר להסתכל על שני מסכים שונים), או שאולי לקנות מסך יותר גדול אבל אחד כזה? כרטיס מסך: GTX1060 6GB. תקציב: 1500 ש"ח (דל כמו שיש לי עולה פחות מ-1000 שקל היום). * אני היום בעבודה עם שני מסכי דל כאלה ומאוד נהנה - פשוט זה כבר דגם ישן, אז חשבתי שאולי באותו מחיר אפשר להביא היום משהו הרבה יותר …
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום4 מספר שנים עם מסך AOC,בירצוני להחליף מסך.אני משתמש במחשב לגלישה באינטרנט ומעט למשחקים,שימוש בסיסי מאוד.אשמח לקבל המלצה למסך טוב שיתאים לי(אשר כולל גם crd) -בסביבות 1000 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך LCD אשר ישמש אותי לצפייה בתמונות, קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט, לא יותר מזה. ראיתי את הדגם Dell E196FP, מה דעתכם? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קראתי מלא פוסטים והסתכלתי במלא אתרים, ואין לי מושג מה לקנות... מחפש מסך שיהיה נוח לעבודה מול טקסט (אופיס, אינטרנט), גם לראות סרטים, וגם כמובן משחקים... אשמח לשמוע המלצות. תקציב גמיש אם צריך טיפה לעלות... תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך איכותי עדיף 22'' וטוב למשחקים וסרטים בעיקר בתקציב של 800 שקל. הוא יתווסף למערכת הבאה: amd X3 720 hec 500W ati 4570/4850 לא סגור עדיין 4g זכרון Gigabyte MA-770T-UD3P בלי חריגות גדולות בבקשה. תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך שטוח 19 אינטש. יש לי מחשב P4 3 גיגה הרץ, כרטיס מסך Getforce 6600GT 512 זכרון DDR. המחשב מיועד למשחקים עתירי גרפיקה בעיקר (COH, FIfa וכו'). מה המשמעות של המושגים הבאים: יחס ניגודיות, זמן תגובה ורזולוציה. האם כדאי להשקיע במסמכים של זמן תגובה של 4 או 8 ms??? האם אני ארגיש בהבדל בין מסך של 1:1400 או 1:500?? האם מישהו יכול לתת לי חוו"ד לגבי הדגם הבא: מסך מחשב-LCD-L1952TQ-19-אינטש של חברת LG. תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך מחשב 27", הבעיה היא שאני לא כ"כ מוכן לשלם מעל 1000 ש"ח לעניין. אז רציתי לדעת מהם האפשרויות שיש לי בכדי להשיג מסך בגודל הזה עם התקציב הזה? אם זה לייבא מחו"ל, מאיפה ועל איזה דגם אתם ממליצים? אני יכול להביא גם מאילת... אני לא מחפש לקנות מסך עם פאנל TN, אני אעדיף כבר לרדת בגודל. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-