עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eladb,

אני בד"כ עובד עם 2 מסכי FHD. חשוב לי פאנל IPS איכותי וגודל מסך, חשבתי על הDELL U25, אבל הבעיה שהוא לא 4K קצת מרתיעה אותי (אני רוצה שטח עבודה גדול), ומעדיף שהמסך החדש יהיה מסך יחיד. הU27 מעל התקציב לצערי... יש משהו מומלץ אחר? או שהבחירה הברורה תהיה U25? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Check_Point,

שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מסך 19 אינץ' עד 2000 שקלים ייועד למשחקים כמו QUAKE 4 ודומיו בבקשה אם אפשר המלצה למסך טוב במחיר שציינתי פה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by idle`,

חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אני מחפש להחליף את המסך 21-22אינטש שיש לי כרגע, התחילו להופיע עליו קוים צבעוניים בינתיים שניים בCYAN ואחד בYELLOW.... כל יום מופיע עוד קו אנכי חדש. בהתחלה מכות על המסך העלימו אותם אבל עכשיו הם כבר די קבועים. חשבתי לקנות משהו מפה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=2121&t=91 המחירים נראים סבירים. אני יודע שבאג מייקרים הרבה דברים, זה כולל גם מסכים ? יש הרבה מסכי BENQ, הם מומלצים? עד עכשיו היה לי CHIEMI ישן שמהתחלה היו מלא בעיות איתו, בהתחלה החלפתי אותו בגלל פיקסלים מתים ואחרי זה החדש החזיק מעמד 10 שנים אבל המעמד שלו היה עקום, כמו מגדל פיזה בערך. מבחינת יציאות וחיבורים אני משתמש או בDVI או בD-SUB, אם יהיה HDMI גם סבבה אבל נראה לי שבכל מסך …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by itay145,

קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. Started by Michalkessel,

שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by xSunRize,

בהקשר לאשכול הקודם, לחבר שלי התקזז התקציב ל-670 שקל גג, איזה מסכים אפשר להביא במחיר הזה. בבקשה גם מ-KSP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.

11. Started by Rockstatement10,

אני מחפש מסך חדש ברזולוציית FHD סביב המחיר הזה. רצוי מאוד שתביאו לי מסך מ-TMS כי אני רוצה לקנות אותו יחד עם המפרט, במידה ולא KSP יהיה גם טוב. גודל מסך אני מניח 23" לשימושי גיימינג ועם תקן תליה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן לכולם, אני מחפש למעצבת גרפית מסך 19" עם פאנל שאינו TN ורציתי לשמוע מכם מה המחיר הנמוך ביותר כיום למסך עם פאנלים כאלה. ז"א - מאיזה מחיר זה מתחיל... תודה מראש לעונים. 8)

13. Started by Torizard,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית וגיימינג קל. תקציב: 2000 ש"ח, אבל יכולה להעלות אותו במידת הצורך. אין בעיה לרכוש באמאזון או דומיו אם זה זול יותר. כרגע אני עם שני מסכים 22' FHD LED יחובר למחשב נייח GTX 970 I7 דור רביעי תודה רבה

14. Started by I7210I,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית, תכנות וגיימינג קל. אני מבין שעדיין כדאי עם פאנל IPS היום ולכן אשמח לכזה תקציב: לא מוגבל כרגע אני עם מסך Dell u2311H מפעם החיבורים הזמינים : HDMI, Display Port, DVI (מה שבכרטיס מסך) חשוב לי במסך חיבורי USB ואילו type C יכול להיות נחמד אך לא חובה יחובר למחשב נייח GTX 970 (ישודרג בהמשך אני מניח) I7 דור 12 יכול להיות שאולי לא כדאי קעור, אבל עדיין אשמח למשהו גדול. תודה רבה

15. Started by ab1c3,

רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  16. חיבור DVI מעדיף ללא רמקולים מעדיף בסביבות 1500 שח תודה!

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  17. מה נשמע חברים? שוב אני בא להתייעץ איתכם קצת. אני מחפש מסך רחב (16:9) שמספק תמורה טובה למחיר יחסית נמוך. כמובן רזולוציה נתמכת שתתאים למסך רחב, תקנו אותי אם אני טועה 1680x1050 רמקולים ממש לא מעניין אם יש או אין, יש לי רמקולים כבר. ראית כמה מסכים במחירים שנראים אחלה השאלה אם מה אתם אומרים עליהם. אחד, של ASUS - שאין לי מושג איך הם במסכים, אבל בחומרה אחרת אני יודע שהם מותג אחלה : http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=864447 שהמחיר שלו נראה מדהים ממש ביחס למסך הזה! אחד של MAG, שעד כמה שאני יודע, בעבר נחשבה לאחת היצרניות הטובות בתחום המסכים, השאלה אם גם היום : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2508&category_id…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dids22,

המסך מיועד בעיקר לקריאה וסרטים וקצת למשחקים - יש המלצות? תודה !! ד"א תתעלמו לבינתים מהרכישה הקבוצתית של הDELL

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by DorCo,

עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך רחב ואני רוצה המלצות. אני רוצה 22 אינץ' ורצוי שיהיה של חברת SAMSUNG רוב הזמן אני מריץ משחקים כבדים על המחשב, ובחודשים הקרובים אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי גם- האם כל כרטיס מסך שאני אקנה ינצל את המסך? תודה לעוזרים. ד"א אני קונה באתר הזה: http://www.newegg.com/

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shavoigen,

שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by lioryb,

יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים