עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by MishaRx,

האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by trojan11,

ערב טוב לאחרונה אני שוקל להחילף את המסך שלי LG L206WTQ למשהו קצת גדול ו חדש יותר.. אני לא כלכך מבין במסכים פנלים ושטיות אבל ברור לי ש LG זול יותר מ DELL לא סתם ראיתי בכמה חניות 2 דגמים חדשים יחסית של מסכי LG LCD LED W2286L ו LCD LED W2486L המחיר סביבות 1400 22" ו 1650 ל 24" אני לא בדיוק סגור אל איזה גודל אני רוצה ה 24 נירא לי קצת גדול מידי.. בכל מקרה רציתי לשמוע עם הם (LED) באמת שווים את המחיר מה האיתרונות והחסרונות שלו ? ו עם במחיר דומה יש משהו יותר איכותי מבחינת תמונה ? אני הולך על איכות תמונה ו לא עם מה ש כתוב לי בצד של המסך... אני רוצה לראות את השחור שלי שחור ולא שחור אדום שימוש עיקרי סרטים קצת modern warfare 2 ו אינטרנט תודה לעוזרים המשך ערב מציון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Clint Eastwood,

כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה

4. Started by rmanor9,

שלום, אני לקראת קנייה של מסך חדש ושמעתי הרבה על ה DELL 2209WA. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות אותו בפעולה (איזור באר שבע) ? אני רק עובד על המחשב (קריאת טקסטים) ולא ממש רואה סרטים. עדיין יש יתרון למסך הזה בשבילי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. ראיתי שמוכרים את הLG W2220P, וטוענים שהוא IPS, אבל לפי ביקורות בחו"ל כתוב שהוא IPS וגם TN ומבחינת רזולוציות כתוב בחלקן שהוא FHD, ואחרות 1680X1050 יש למישהו שמץ מה נסגר איתו? הוא יותר יקר מה2209WA, אז מעניין אם יש לו יתרונות בכלל

7. עקב בירור שנעשה על ידי בשביל שקיפות מול החברה שקיבלו את מסכי ה2709W בהזמנות הקבוצתיות, להלן המדיניות הרשמית לכלל המסכים. קראו היטב: ל DELL יש מדיניות ברורה בנושא ועליכם להבדיל בין פיקסל בהיר לבין פיקסל שחור (הסבר מפורט בדף המידע של DELL בהמשך). עיקרי הדברים: - אחריות למסכים הכוללים את המילה ULTRASHARP בשם הדגם הינה עד 6 פיקסלים שחורים או עד פיקסל לבן אחד למשך 3 שנים מרגע הגעת המשלוח לארץ. - אחריות לשאר המסכים הפשוטים: מ6 פיקסלים שרופים בהירים ושחורים בלבד. ממליץ להדפיס את הרשום בדף הבא לעת הצורך ! http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/document?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&dn=1018431#1 לנוחיותכם, פרסמתי העמוד למקרה שתהיה בעייה באת…

• 25 תגובות
    • 9.1k צפיות
  8. שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישת מסך מחשב חדש... התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ללא חריגה (1020 זה בסדר) רצוי שהמסך יתמוך בHD (יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI וHDMI) ורצוי שיהיה ללא כפתורי נגיעה (לא חובה פשוט אני שונא אותם נורא!) אישית אני שמתי עיין על מסך של BEBQ דגם E2200HD - הוא עומד בכל הקריטריונים שלי למעט הגודל (21.5") שזה לא כזה נורא נראה לי.... מה אתם אומרים? יש מסכים יותא טובים אולי בקטגוריה זו? הייתם ממליצים על משהו אחר אולי? תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by BeBest,

שלום, בעיקרון אני מחפש המלצה למסך 24" בתקציב של עד 1800 ש"ח (ורצוי אף פחות). קראתי כאן הרבה נושאים על מסכי 24" ויצאתי יותר מבולבל מאשר לפני בכל מקרה הנה כמה מסכים שנראים לי בנתיים: LG W2486L (האם באמת שווה להשקיע משהו כמו 300-400 שקל על מסכי LED - בהשוואה למסכים אחרים בלי LED) Samsung 2433BW Samsung 2443BW (מה ההבדל בינו לבין הקודם?) אני אשמח אם תוכלו לפרט למה אתם ממליצים דווקא על מסך מסויים. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Gico,

מישהו מכיר את המסך הזה? "22 כולל רמקולים מובנים. הוא מוצע במחיר של כ-600 ש"ח ב-ynet-shops עם אחריות של 3 שנים דרך אמטל שהוא לפי הרשום היבואן הרשמי של MAG. מצ"ב לינק http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7729854 אני מבין ש-MAG לא מצטיינת במסכים, אך מה על הקנייה הזו במונחי עלות\תמורה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by gillman,

שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by alord,

טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, אני סטודנטית העומדת לרכוש מסך מחשב. המסך ישמש בעיקר לצרכי קריאת טקסט, הכנת עבודות ב word / open office ולהכנת תרגילי תיכנות. אינני מתכוונת להשתמש בו למשחקים או לצפייה בסרטים כלל. אני מתלבטת בין מסך 20'' של סמסונג (רחב) ‏2033SW, 16:9 1600x900, לבין מסך 19'' של סמסונג,943BM Plus ריבועי, 1280x1024 שאלתי היא : איזה מסך עדיף לצרכים שלי ?(כאמור, בעיקר לטקסט) מסך ה-19 '' הוא יקר יותר, בערך ב-150 ש"ח או 200 ש"ח, אך אם הוא עדיף מבחינת שימוש לטקסט - זה עדיין במסגרת התקציב שלי. בברכה, דנה שמשוני

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  16. היי, הנושא בכותרת...המשך ->האחד LCD והשני LED,איזה ציון מקבל מסך אחד מול ציון של המסך השני בבקשה - איזה מסך הייתם קונים,האם העתיד הוא במסכי הLED,ואיזה דגם של מסך LED מקביל בביצועיו ו/או אף יותר טוב של SAMSUNG הייתם ממליצים ולמה?! תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by i-pink,

אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  18. שימושים - אינטרנט, סרטים ברמת DIVX, קריאת טקסטים וצפיה בתמונות מדי פעם. לא משחקים ולא HD. בנוסף חשוב לי שהמסך ייראה טוב, יהיה בנוי היטב ושיהיה לו כפתור להתאמה אוטומתית של הצבעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  21. Started by קיפוד,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22" לשימושי פוטושופ וקצת משחקים התקציב שלי הוא 1400 שקל בערך תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by flowmeter,

שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by poiske,

אז ככה אני מחפש מסך חדש למחשב החדש... קראתי בפורום שאין טעם להסתכל על נתונים יבשים כמו יחס נגידיות וכו... מכיוון שזה מה שהיצרן כותב לפי התנאה מעבדה שלו, המלצתם בפורום לא להסתכל על זה ולהסתכל על ביקורות שרק לפי זה אפשר לדעת. מטרת המסך היא בעיקר למשחקים ולסרטים שיהיה בו תומך HD לא מחפש דגם IPS. הבנתי שיש את הפאנל TN ואת ה-lcd led מחפש המלצה טובה למסך איכותי! קראתי מספיק ביקורות באתר על ה- הDELL 2209WA לא מעוניין. תודה. זה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB S…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by amnonco,

לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים