עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by vm,

היי קניתי לפני כחודשיים מסך חדש (19" של LG) ולפני כמה ימים הופיע בו פס אדום (בעובי של פיקסל אחד) מהחלק התחתון עד העליון (פס ישר). האם אני צריך להחליף את המסך? יש דרך לתקן את זה מבלי להתעסק עם החנות ואחראיות וכל זה? תודה, עמרי

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by A-L-o-n,

אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  5. Started by ifreak,

איפה אפשר לקנות בארץ את המסך הזה עם פאנל S (שיוצר ע"י סמסונג ולא ע"י קבלן משנה)??? שימו לב ל S אחרי מספר המודל. זה חשוב מאד כי פאנלים S הם טובים בהרבה מפאנלים A!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. רגיל (DVI-DVI) ? או DVI-HDMI או כול חיבור אחר ?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by MasterDK,

שבת שלום חברים, יש לי שתי מסכים LG Flatron L1760TR LG Flatron L1753TR הראשון מחובר DVI השני VGA אני לא מצליח לסדר בהם את הצבעים שיראו אותו הדבר. בגלל שאני עובד עם קוד אז הרקע של ה IDEים הוא לבן ואני ממש רואה שוני בין הלבן בכל אחד מהם. אשמח להצעות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by zezz,

יש לי מסך LCD 32 אינץ' של BENQ , ולאחרונה יש לי בעיה מוזרה איתו, הלוגו של HOT (שמופיע בערוצי הרדיו) "נתקע" על המסך ואני רואה אותו בכל ערוץ שאני מעביר, הלוגו לא בולט ונראה בשלמותו כמו בערוצי הרדיו אבל עדיין רואים אותו מטושטש ובמיוחד את הקו באות H , זה ממש מציק ומעצבן. חשבתי שזה תקלה בממיר ואצל HOT אבל גיליתי שגם כשאני רואה DVD והממיר כבוי הלוגו המעצבן עדיין נשאר, כך שזה בודאות בעיה במסך. קניתי את המסך לפני שנתיים כך שאין לי כבר אחריות. מישהו שמע על בעיה כזאת ? ומה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת אני פשוט נמצא במרכז הארץ ביגלל המצב בצפון וראיתי אותו באיזה חנות פה הבעיה שהוא היה עם מפצל ולא היה על רזולוציה טבעית אז תגידו לי אתם איך המסך ועם שווה את הקניה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by nextop,

שלום לכם מכיוון שאין יותר להשיג את ה דל 2007WFP נאמר לי פה בפורום ש מסך HP LP2065 20-inch מחילף אותו מי יודע? מי שמע? מי חושב שזה נכון ?ומי חושב שזה לא נכון?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by barak_11,

היי כולם, רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים. הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. ( = דימוי נחמד למצב) התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ. יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי? כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by radar,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by dennis14,

איזה מסך טוב יותר ? (בעיקר איכות תמונה) לשניהם יש HDMI וארגונומיה משוכללת, ה - HG281DPB גדול יותר ועולה 2500 ש"ח לעומת 2100 ש"ח ל - 2693HM (שהעיצוב שלו יפה יותר). המחירים הם מ - TMS. השימושים הם משחקים וסרטים בעיקר.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by natanel102030,

השימושים הם כתיבת קוד, משחקים בהגדרות בינוניות וסרטים בבלוריי FHD של 20G-30G לסרט כי אני מפגר על כל הראש. הם יחוברו כמו שמסתמן לכ. מסך GTX 1060, אולי RX 460 או אפילו ה1070 אם המחירים ירדו בעת קניית המחשב ( עוד כמה חודשים... או שאני אביא את זה מברלין בטיול שמתוכנן לספט'.... נראה ) הכי חשוב, אני רוצה לדעת מה דעתכם? לקחת 27 ראשי ועוד שניים קטנים במאונך בצדדים? ואם כן באיזה גדלים? שלושה של 24? או אולטרה ווייד ( שנראה לי ממש פח ) ? כנראה שאשאר עם הFHD ולא אגיע ל2K, אבל אשמח להמלצות גם וגם. זו השאלה העיקרית שלי כרגע. מעבר לכך, אשמח להמלצה בסכום של עד כ3000-4000 ש"ח סה"כ תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש לגיימינג, יש לי כרטיס מסך 1070 חשוב לי שיהיה 144hz ו gsync חשבתי על המסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=31601 המסך הוא 27 של דל S2716DG האם הוא מומלץ או כדאי לקחת במחיר הזה משהו אחר? או לקחת מסך יותר קטן 24,25? תודה על העזרה.

• 26 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לחבר מסך 19" עד 1000ש"ח, הדרישות הן פעולות בסיסיות וצפייה בסרטים. שמעתי דברים טובים NU-TECH בכאלה תקציבים ( אני בספק ) . מה אתם מציעים ? תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. כרגע עובד עם 2 מסכים של VIEWSONIC- PV171, גודל 17אינץ, מרוצה מהם מאוד (בזמנו שילמתי על שניהם 6500 שקל). צבעים איכותיים, מדוייקים, והכי חשוב- אני יושב כ8-10 שעות ביום על המחשב -העיניים לא מתעייפות ! (זה הכי חשוב לי). להבדיל, יש לי מערכת אחרת של אישתי, עם מסכי LG19 שם אני עובד 15 דקות וכבר עם עיניים אדומות. עד עכשיו עבדתי עם רזולוציה של 1024X768 ורק עכשיו עברתי לרזולציה גבוהה יותר- 1152X864 כי מעבר לזה זה כבר קטן לי מידי. אני רוצה לקנות זוג מסכים חדשים, 22-23 אינץ, חשוב שיהיה איכותיים,לא מעייפים את העיניים. בנוסף, אני עובד עם KVM שהחיבורים שלו זה VGA ככה שחייב לצאת מהמסך הראשי VGA( אותו מסך חולק עם עוד 3 מחשבים) את המסך השני (הרחבת שולחן עבודה), יחובר ב HDMI (כרטיס מסך HD68…

• 53 תגובות
    • 11.3k צפיות
  19. היצרנים השונים בניסיון לבדל את עצמם בתחרות ,מפגיזים את הלקוחות בשלל מונחים בומבסטיים כאשר אחד הבולטים בהם, זה -"מסך קעור" , שעליו הם דורשים כמובן פרימיום. השאלה היא ,האם יש לזה באמת ערך ושימושיות אמיתית למשתמש המצוי ביום יום או שמדובר בגימיק מסחרי פר-אקסלנס?

20. Started by Danman,

היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by idanshmu,

אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום, אני חושב לקנות מסך מחשב ips ביחס של 21:9 ורזולוצייה של 1440*3440 ורציתי לשאול: בדרך כלל הAero Snap for Side-by-Side בwindows מיועד ל2*2 חלונות, האם ניתן לשנות זאת ל2*3? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק שניתן ללחוץ ימני על שורת המשימות וshow windows side-by-side. עד כמה מסך קעור עדיף על מסך רגיל וכמה שווה להוסיף בשביל זה? האם ברזולוצייה הזו ובגודל 34 אצטרך לשנות את הdpi? כרגע אני משתמש ב3 מסכים, 1- 1050*1680 ו-2 של 5/4 1024*1280 אני חושב להשאיר רק את המסך ברחב בנוסף לחדש, האם תיווצר איזשהי בעיה כתוצאה מההבדל ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bimbim,

שלום, אני צריך המלצות למסך בטווח ה1000 ש"ח שכולל חיבור HDMI משהו בין 20 אינץ ל24 אינץ יספיק. תודה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by dante123,

שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.