עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by izikd,

שלום, היום קיבלתי את ה LG L1970HR שלי, ואני נורא מרוצה, אך אני לא מצליח להגדיר את המסך ככה שהוא יהיה לי "נעים לעין". ההגדרות שלי הם: Brightness: 40 Contrast: 70 Gamma: -50 Color: 6500K מה ההגדרות שלכם? במיוחד מבעלי ה L1970HR שפה. בתודה, איציק

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

איזה מסך יותר טוב ועדיף בלי קשר לגודל ?? - ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE - LG LCD 20" L204WT 5ms והאם אפשר לחבר את שניהם לממיר [של הוט] ולהשתמש במסך גם גמוניטור למחשב וגם כטלויזיה ?! בתודה מראש !!

6. Started by yotamavi,

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ConRoe X Fire,

שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by romanklein,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לעבודה משרדית במרפאה. התקציב הוא 1200 שח וכמה שפחות יותר טוב. המסך צריך להיות אמין ושיעבוד מספר רב של שעות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הכין ניתן להיפטר מהם בתשלום סימלי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by liran2003,

היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?

13. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש פס כזה שמתחיל למעלה כסנטימטר אחד מהקצה ומצד שמאל.. עד אמצע המסך הוא נעלם לאט לאט.. מזה? עוד דבר.. הוא מופיע רק אחרי פעילות ממושכת של המסך.. כשרק מפעילים את המסך אין את הפס.. מזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by the king2006,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא יודע מה לבחור .... זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 מה שמצא חן בעיני בראשון זה שהוא רחב כזה מה דעתכם הם טובים??? או יש סוג אחר?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by arik100,

פעם היה הייפ גדול מאוד סביב המסכים הקוראנים הזולים מאוד מישהו יש מושג מה חדש עם זה? מה מומלץ כיום? אני רוצה לרכוש מסך 27..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש להחליף את המסך 21-22אינטש שיש לי כרגע, התחילו להופיע עליו קוים צבעוניים בינתיים שניים בCYAN ואחד בYELLOW.... כל יום מופיע עוד קו אנכי חדש. בהתחלה מכות על המסך העלימו אותם אבל עכשיו הם כבר די קבועים. חשבתי לקנות משהו מפה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=2121&t=91 המחירים נראים סבירים. אני יודע שבאג מייקרים הרבה דברים, זה כולל גם מסכים ? יש הרבה מסכי BENQ, הם מומלצים? עד עכשיו היה לי CHIEMI ישן שמהתחלה היו מלא בעיות איתו, בהתחלה החלפתי אותו בגלל פיקסלים מתים ואחרי זה החדש החזיק מעמד 10 שנים אבל המעמד שלו היה עקום, כמו מגדל פיזה בערך. מבחינת יציאות וחיבורים אני משתמש או בDVI או בD-SUB, אם יהיה HDMI גם סבבה אבל נראה לי שבכל מסך …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מחפש המלצה למתאם למקבוק פרו (2018 עם TB), שיספק את הדרישות הבאות: 1. תמיכה ב-Thunderbolt 3. 2. תמיכה בשני מסכים (4K). 3. יציאת USB 3.0 אחת לפחות. *. תקציב: 400-500 ש"ח (אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול). אני מתנייד הרבה אז חשוב לי שהיחידה תהיה קטנה וקלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Samsung S23A300B http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion LG E2441T http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion Dell U2311H http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EagleX2,

שינוי בנושא הדיון: החלטתי ללכת על מסך בגודל 27. נשארתי עם שתי אפשרויות: 2713HM וVP2770. קודם כל, האם הVP2770 משווק בארץ בכלל? לא ראיתי בחנויות ה"מובילות". האם למישהו יש ניסיון עם ה2770? לפי הדיווחים באינטרנט, אמנם לא כמו ה2713 הנהדר עם בעיות איכות, הוא גם סובל מבקלייט בלידינג. אשמח לתגובות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים

22. זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by benbmx666,

היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים