עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by furyanaor,
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Globalization,

מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by efimz5201,

שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by afe123,

שלום לכולם במסגרת החיפוש שלי אחרי מסך מחשב נתקלתי במסך של VIEWSONIC דגם VX2370S. http://www.omnitech.co.il//files/screens/VX2370S-LED(VX2370Smh).pdf אני לא מכיר את החברה והדגם שמשווק בארץ קצת שונה מזה שנימכר בארה"ב כך שקצת קשה לסמוך על הביקורות משם ( יש כנראה שני מודלים לאותו מסך- זה שמשווק בארץ שמגיע מהמזרח הרחוק עם נתונים טובים (זמן תגובה של 4 MS ופאנל AH-IPS) למול המסך שמשווק בארה"ב שמגיע עם זמן תגובה של 7 MS ופאנל IPS לא ידוע). לכאורה בארץ משווק דגם יותר טוב. אני מתעניין במסך הזה כי אני יכול להשיג אותו יחסית בהנחה – בערך 700 ₪ . רציתי לשאול מה אפשר להבין לגבי איכות המסך מהמפרט של המסך ומזה שהוא משווק בשני מפרטים שונים לאותו מודל. במידה ויש מישהו שיש לו את המסך הזה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by spitzi,

היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Skmush,

שלום ,אני מחפש מסך ששימושו העיקרי הוא למשחקים. הכרטיס מסך שלי הוא: Gigabye GeFore GTX 970 G1 Gaming. מבחינת הצרכים שלי, משחק מגוון רחב של משחקים ורוצה למצות כמה שאפשר את הכרטיס שיש לי. קודם כל, האם כדאי לקנות כבר מסך עם G-Sync ואם זה באמת משתלם? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ מניסיון מה לדעתו עדיף: 1. מסך 1440p וקצב רענון 60Hz כי הכרטיס לא יעבור את זה בהרבה ברזולוציה זו ממה שהבנתי. 2. מסך 1080p שאוכל לנצל קצב ריענון גבוה יותר (גם בשילוב עם G-Sync) ולקבל זרימה חלקה יותר של המשחק. ממה שראיתי המסך Asus ROG Swift מצויין ואני מוכן להשקיע בו אם זו הבחירה הכי טובה, אך אני לא חושב שהכרטיס יוכל באמת לנצל את כל מה שהוא מציע. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jorylit,

רציתי לבקש המלצות למסך טוב בתקציב הזה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 1stcowgirl,

השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה

10. Started by matanya,

קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Erans10,

היי כולם! אני בקרוב מתחדש במחשב חזק, i7, 760GTX, 16GB RAM ואני גם רוצה להינות ממנו במשחקים מבחינת מסך. היום אני משתמש במסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 אשמח לקבל עצות על השאלות הבאות: 1. האם אתם ממליצים לי לקנות מסך חדש בגודל 30/32"? 2. האם זה לא יהרוס לי את העיניים/את הצוואר/את החיים? (הישיבה יכולה להיות יחסית מרוחקת, אבל עדיין המסך ישב על שולחן..) 3. איזה מסך כדאי לקנות? LED? מסך שמוגדר כמסך מחשב? טלויזיה..? אודה לכם על כל תשובה, המון תודה! ערן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eli 10,

רשותי מלאי של מסכי מגע סימנס משומשים כמו כן רכיבי בקרה למכירה. מתאים ללימוד או הרכבה ושדרוג מי שמעוניין ליצור קשר אלי 052-2461657

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SP,

הייעוד שלו יהיה לסרטים ואינטרנט אבל גם משחקים רצוי שהוא יריץ טוב. אחרי שיטוט רחב באינטרנט המועמדים שלי הם 2 מסכים של סמסונג. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720940 - Samsung 2433BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442 - Samsung T240 הT240 יקר יותר ב100 שקל. ה2433BW מתכוונן יותר עם ארגונומיה יותר טובה..אבל חסר לו חיבור HDMI, לא יודע עד כמה החיבור יועיל לי. איזה מסך יותר איכותי? מה אתם אומרים? אשמח אם מישהו עם אחד מהמסכים יוכל להגיב על המסך שלו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zxcdsaqwe12345,

רכשתי לא מזמן את המסך הזה . אני על windows 7 . לאחרונה שמתי לב שכאשר אני קורא טקסט שחור על גבי רקע לבן , לדוגמא ב-google , יש צבע אדום וגם קצת ירוק מסביב לאותיות . האם למישהו יש גם כזאת בעיה ?

15. Started by giloman,

מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, התקציב שלי בהתחלה היה 1300 בשביל הCMV-228A של KSP אבל קראתי כאן המון ביקורות לא "נחמדות" בלשון המעטה עליהם (למרות שקניתי משם 3 מחשבים ועד עכשיו היה בסדר גמור) אז אני קצת חושש לקנות מהם שוב. אז למישהו יש המלצה למסך 22" עבור קריאה רוב הזמן (אני רוב הזמן מתכנת), אופיס סרטים אינטרנט ומשחקים לעתים רחוקות? אני מוכן להעלות את התקציב ל1500 (1600 במקרה וזה באמת שווה את זה). תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mescalin,

היי ניסיתי למצוא חנויות בהן אחד מהדגמים הללו זמין אבל אני לא מוצא אשמח לעזרה ממי שיודע על חנות בה יש אחד מהם זמין לרכישה אני מת"א.תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, מבקש המלצה למסך גיימינג, מיועד לפעול עם כרטיס מסך RTX3060. לפי מה שהבנתי לפחות, אפשר באזור הסכום הזה לקבל מסך 27' 2K 144Hz. התקציב 1500-2000 ש"ח, תלוי ברמת הכדאיות. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by smoke_man,

היום הלכתי ל-pccenter ושאלתי על המסך 2007fp\wfp המליצו לי על 2008 ו-2009 האם אחד משני הדגמים האלה איכותי בהשוואה ל-2007?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dj Tal Doek,

אני רוצה שתמליצו לי על מסך ... עד 750 שקל .. שלא יהיה מסך רחב... (wide) 19' .. ושיהיה משהו טוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Screw_Master,

למרות שניסיתי לשכנע אותו שזה לא תקציב ושמסך הוא השקעה לטווח ארוך מאוד (מדבר בעלים גאה של Philips Brilliance 200P7ES), הוא מתעקש שאני אמצא לו מסך בתקציב הזה. הוא רוצה גג 19 אינצ', למשחקים בעיקר, אבל אני יודע שהוא גם גולש. יש מסך שמתאים, אפילו בקושי, לדרישות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by benbmx666,

היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים