עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yuval48,

23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yg,

שלום מעוניין לקנות מסך דק "19 של חברת MAG. בחנות הציעו לי דגם AI937W רחב. אמרו שהמסכים הריבועיים בדרך החוצה מהשוק ולכן מסך מקביל של MAG ריבועי עולה 250 ש"ח יותר. מה ההבדל בין רחב ללא רחב ?האם קיים הבדל איכותי ביניהם? מה האיכות של המסך המדובר AI937W? האם כדאי להוסיף 250 ש"ח עבור לא רחב? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מוצרי הדגל של אייסר ואסוס בעולם המסכים השולחניים יתעכבו בהגעתם לכתבה

5. Started by קים,

איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tomer1818,

יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Golden Fish,

שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by arik100,

פעם היה הייפ גדול מאוד סביב המסכים הקוראנים הזולים מאוד מישהו יש מושג מה חדש עם זה? מה מומלץ כיום? אני רוצה לרכוש מסך 27..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, יש לי מפרט כבר רק נשאר לבחור מסך: אני מתלבט בין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2780&catcode=87&AdCat=&parentid= לבין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3040&catcode=283&AdCat=&parentid= בעיקרון המחשב מיועד רק למשחקים, עם כרטיס מסך שאני הולך לקנות 8800GTS/X.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hardgore1,

סקרן אותי לדעת מה איתם וlg למה אין עליו מידע ב tft central? איפה pls נמצא ביחס לסוגי ה ips? והאם יש כמה סוגי pls? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברשותי מסך מחשב ואני רוצה לחבר לאינטרקום בבית הבעיה היא שהחיבור ודיאו של האינטרקום הוא RCA ולמסך יש יציאה רגילה VGA. האם קיימת דרך להמיר את האות כך שהמסך מחשב יוכל להציג את התמונה של האינטרקום ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by urilotan,

שלום לכם. כבר הרבה זמן אני מחפש מסך גדול במחיר סביר, לאחרונה נתקלתי בשניים, ב-סמסונג וב-CMV CMV : ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? Samsung 225bw: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=829 עכשיו לצורך העניין, בשניהם יש בעיה של Light bleed למעלה ולמטה.. שקצת גורעים מהמסך אבל אני מאמין שאני יוכל להסתדר כי אני לא משחק יותר מדי משחקים (אם בכלל). מבחינת נתותנים הם די דומים, היתרוונת של הסמסונג, הם אחד ארוגונמית, סטאנד יותר אמין ושימושי (אפשרות לשנות גובה, זווית צד וכדומה.. זה חשוב לי כי אני צריך להתאים את זה למסך 19" הנוכחי שיש לי שיעבדו במקביל). והיתרון היותר בולט שלו הוא פשוט החברה, שפשוט יהיה לי יותר קל לסמוך עליה אבל אולי אני טועה. החסרון, והוא בולט כמובן…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idanmal,

היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LolliPop12,

אני שואל לגבי מסכים שיש בשוק עד גודל 24 אינץ'. האם ה-U2414H הוא הטוב ביותר כרגע? או שהוא בין הטובים ביותר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איזה מסך עדיף....Dell 2007WFP או DELL E207WFP או LG L204WT או LG L2000C אם אפשר השוואה קטנה השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים ולסרטים תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mich4el,

כותרת ^^

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, השאלה בכותרת. כ.מסך מובנה, ומסך 953BW. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ep-120,

אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ilstockman,

מישהו יודע אם יש/אין אחריות??? אם אני מביא מחו"ל את המסך...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים