מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז מחפש מסך גיימינג כבד. הדרישות: רזולוציה: 1080P, קצב רענון: 144HZ, זמן תגובה: 1MS. גודל: מתלבט בין 24 ל-27 (חושש ש-27 יראה מריחות) חשוב מאד שיהיה מסך IPS. תקציב: לא מוגבל אבל מניח שעד 2,000 יספיק? מצאתי את אלה: https://www.newegg.com/global/il-en/black-acer-nitro-gaming-vg271-pbmiipx-um-hv1aa-p02-27/p/N82E16824011279 או https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16824236942 או https://www.newegg.com/global/il-en/black-acer-predator-xb1-xb241h-24/p/N82E16824009908 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך, אשר ישמש אותי למשחקים, סרטים ועבודה. כרגע אני משתמש בשני מסכים - מסך טלויזיה 32 שמחובר למחשב + מסך 19 שטוח של MAG 1400x800 אני מעוניין במסך אשר יחליף את הטלויזיה. חשוב לי שבנוסף לאיכות התמונה, המסך יהיה נוח לקריאה. המחשב משמש ברוב השבוע לקריאה ולכתיבה, ושימוש באפליקציות משרדיות. דרך אגב, מפרט המחשב: Q6600 מומהר ל 3.11 4G RAM Sapphire 7700 HD Edition 1GB לעניין: נתקלתי בכמה מסכים במחירים דיי זולים באתר של האוניברסיטה הפתוחה: מסך "23.6 MAG LED IPS H2204 FULL HD 669 ש"ח מסך מחשב 22 אינץ' Samsung סמסונג דגם S22b300B 599 ש"ח מסך מחשב 24" LED 1080*1920 innova 650 ש"ח האם המסכים האלה שווים משהו ? המחיר טוב ? העדפה שלי למסך גדול ככל האפשר, האם ה Innova…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בשני מסכים בו זמנית DELL 2007FP + DELL 2407WFP-HC אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה ובשלב הסופי צריך גם לבצע תיקוני צבע ואפקטים. חשוב לי לדעת שמה שאני רואה אצלי במסך זה אכן צבעים מכוילים. המצב הנתון כרגע זה שפשוט הצבעים שונים מאוד בין שני המסכים. אני משתמש בלאופרד (מקינטוש) בעיקר. ניסיתי את הכלי Display Calibrator assistant המובנה במק - אבל זה לא נתן תוצאות טובות (או שמה לא עשיתי את הכיול כהלכה). רציתי לשאול מה הדרך הכי נכונה לבצע כיול. שמעתי שקיימים מין מכשירי כיול USB שלא ממש הבתי כיצד הם פועלים. הבנתי שהם גם יקרים ושלא קל להשיגם בארץ (תקנו אותי אם אני טועה) האם יש מעבדות שעושות את זה? הבנתי שחשוב לכייל במקום שבו אתה עובד עם התאורה איתה אתה עובד. אם ככה - האם י…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מיועד לפנסיונר שגולש הרבה באינטרנט. יש מציאות גם בסכומים של 500 ש"ח (אולי פחות??) מחברות מוכרות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך ה VA912 Viewsonic מתפקד? כעיקרון שימוש משרדי, משחקים וסרטים עם דגש על משחקים. אם יש יותר טוב באותו טווח מחיר (בלי עלייה רצינית במחיר!) נשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מרעיש. את הרעש אפשר לתאר כרעש אלקטרוסטטי (מן זמזום חשמלי כזה) קבוע ויציב. יש פעמים שהוא לא מופיע בכלל, יש פעמים שהוא מופיע בצורה חלשה, ויש פעמים שהוא מאוד מאוד מפריע, ויותר מפריע מהמחשב. כשמכבים את המסך (ע"י לחיצה על הכפתור, אבל כבל החשמל והכבל למחשב מחוברים) הרעש נעלם כמובן. המסך נקנה מ- Nextop לפני שנה. יש על מה לדבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל לאחרונה ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 800 שקל. אם יש משהו ששווה לקנות והוא עולה טיפה יותר אז תציעו. הגודל המבוקש הוא 22 אינץ' או 23 אינץ'. מה אתם אומרים על מסכי AOC ? ראיתי שהם במבצע בכמה חנויות. תודה, נועם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1317112577&rss
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה ועדיין: מהו מסך 19" 3:4 המומלץ (עם ציון סוג המסך) ??? (עבור האחראי, האם ניתן להוסיף דף המלצות עבור מסכי 19" בדומה לדף עבור 22" :s05:) תודה מראש עודד
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי DELL S2722QC, נוצר צורך בעוד מסך כזה אתמול הוא הגיע והיום התקנתי אותו. יש שוני מסויים בצבעים ובנראות, את שני מהסכים ריסטתי להגדרות יצרן. זה לא שאני יכול להבוא לDELL ולומר להםם שיש פה תקלה. איך זה יכול להיות? מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שלא פיספסתי ת'רד של מישהו בנושא, אבל פעם ראשונה שאני רואה את ה-2711 בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2711.htm כרגע מתומחר ב-4900, כ-600-700 שקל יותר מה-2709. אני מקווה שיקרה מה שקרה עם ה-u2410, שקצת אחרי ההשקה המחיר התחיל להידרדר במהירות מסחררת...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שמעתי על המסך הזה הרבה חוות דעת טובות השאלה שלי האם המסך הזה גם טוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 32 אינץ' שיהיה גם מסך מחשב וגם מסך טלויזיה. חברה מועדפת LG שתיהיה FULL HD חובה.. תודה. ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רוב העבודה שלי מול המחשב כוללת קריאה, גלישה באינטרנט, ועבודה עם טקסט (תכנות). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך איכותי שיתאים לצרכיי, המרחק שלי מהמסך הוא בערך כאורך של יד מונפת קדימה (60~ ס"מ). מה ההבדלים בין U2312HM ו-U2410? עוד אינץ' זה כ"כ משמעותי? מה ההבדל בביצועים? (והשאלה הכי חשובה.. שווה להוסיף עוד 400-500 ש"ח על ה-2410?) כרגע בעבודה יש לי את ה-p2412, ההבדל בינו ובין ה-U2312HM / U2410 משמעותי? תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
נערך! עידכון למטה. אני מחפש מסך איכותי 19" בעיקר לעבודה משרדית ועריכת תמונות. אין צורך בשום ביצועים כמו זמן תגובה מהיר או כל דבר אחר הנוגע לסרטים/משחקים. רק תמונה חיה ואיכותית. התקציב הוא כרגע "כמה שיותר זול", כלומר בכיוון ה 1000 ש"ח. נ.ב חדות וגודל פיקסל קטן כמה שיותר חשובים מאוד.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך לגיימינג, כיום יש ברשותי 3 מסכי דל 23" Eyefinity, הייתי מעוניין להחליף למסך 27" מינימום, אשמח לקבל המלצות על מסך איכותי. מפרט המחשב: Windows 7 pro 64bit מערך של 2 כרטיסי מסך Sapphire R9 290 tri-x מעבד i5 2500k זיכרון 16GB תודה מראש, דני
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-