מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהפסיקו לייצר את ה Dell 2007wfp האם יש לו כיום מחליף ראוי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם... כנראה שאני אקנה היום את המסך LG W2486L הייעוד העיקרי הוא משחקים... מה דעתכם עליו? יש למישהו ביקורת בונה או סתם דעה אישית עליו? אשמח אם תשתפו אותי. תודה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי אני מבקש המלצה למסך שגם רואים בו טוב את הפונטים לקריאה באיטרנט או WOORD.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
לא אתעמק בנושא pink/green issues של U2410. למי שחושב ברצינות לקנות את המסך הזה, אני ממליץ בחום להשתמש ב-GOOGLE ולהקדיש קצת זמן לקריאה. במקום זה אספר את הסיפור שלי. ב-04/04/2010 קניתי את ה-U2410. הגעתי הביתה, חיברתי למחשב דרך DVI והבנתי ש"זכיתי" ב-DELL LOTTERY. ניסיתי לכייל את המסך, אפילו קניתי את ה-I1 DISPLAY 2. קיבלתי צבעים יפים, הצלחתי לפתור את הבעיה של צריבה בעיניים, אבל גוונים ירקרק בצד שמאל וורוד בצד ימין על רקע לבן נשארו. ואז, ב-07/04/2010 פניתי לתמיכת DELL. הגעתי למרכזנית, שרשמה את המס' סידורי של המסך והבטיחה שיחזרו אלי באותו יום (רביעי) או למחרת. חיקיתי עד ליום שני, ומכיוון שאף אחד לא חזר, התקשרתי שוב. הפעם ענתה לי טכנאית בשם אנה בוקובסקי. אחרי בירור ישר הבטיחה לש…
-
- 29 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בעיקר גראפיקה (פוטושופ), סרטים ושימושים משרדיים.. גודל- כמה שיותר (נראה ריק, בטוח שכחתי משהו..)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת מסכים: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?catCode=33&ParentID=0 שימוש בעיקר לילדים אינטרנט משחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיים מסך כזה? האם יש איזשהו תיכנון להשיק בקרוב מסך כזה?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחר עבודה ממושכת שלי עם המסך הזה גם קריאת טקסט באינטרנט וגם צפיה בסרטים ומישחקים , אני ממש מרוצה מאיכותו של המסך , מקווה שזה ימשיך כך . רוני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבוע התבשרתי כי זכיתי בנגן APPLE IPOD TOUCH דרך תוכנית המנויים של מפעל הפיס שאותו אפשר לאסוף בבאג. מכיוון שאני לא צריך נגן, פניתי לבאג ומסתבר שהם מציעים 900 שח זיכוי לקנייה בבאג במקום הנגן למי שמעוניין. הייתי רוצה לנצל את הכסף לקניית מסך דרכם. ראיתי שהם מציעים מגוון דגמים מצומצם יחסית, ושה HIGHLIGHT כרגע הוא הדגם samsung 2494lw בעלות של 1000 שח (כלומר תוספת של 100 שקל). ניסיתי לגגל את שם הדגם כדי למצוא פרטים/ביקורות עליו ונתקלתי רק בתשובות לא רלונטיות מאתרים רוסיים/ישראלים. כמו כן לא מצאתי את הדגם באתר של SAMSUNG. לאחר גיגולים נוספים מצאתי דגם דומה שעונה לשם 2494HS, הנה כמה קישורים: http://www.hdtvlounge.net/samsung/2494hs/ http://www.tgspot.co.il/monitors/samsung-s…
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כ- 4 שנים עם 1 גיגה ראם geforce 210 עם חיבור DVI האם תהייה בעיה לראות סרטים על מסך מהסוג הזה ברזולוציה הטבעית של המסך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפני כשבוע רכשתי מסך LG W2486L (כפי שנאמר כבר בכותרת) ולאחר שהתחלתי לראות סרטים ולשחק משחקים על המסך שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד: המסך מרצד בעת תנועות מהירות. מוזר, כי חשבתי שמסכי LCD מציגים תמונה בצורה שונה מ-CRT (כלומר, לא מציגים תמונה על גבי תמונה) אבל אני לא יכול להתכחש למה שאני רואה. המסך מוגדר על 60Hertz ב-Windows 7 x64 (יש גם אופציה ל-59Hertz, שנראה לי היא בשביל תאימות ל-NTSC או משו), מחובר ל-Sapphire Radeon HD5850. עדכנתי דרייבר כרטיס מסך, התקנתי דרייבר למסך עצמו (בתצורת W2486 digital), החלפתי חיבור מ-DVI ל-HDMI... כלום לא עוזר! בשימוש שוטף הכל נראה בסדר, אבל ברגע שיש תזוזה מהירה על המסך אני מתחיל לראות ריצוד ושבירת תמונה בתנועה, כאילו המסך על 10H…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם יכול לבוא בחשבון גם יותר מ- "24 ? האם מסכי לד (LED) טובים לעריכת וידאו ? בתודה shenig
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות את המסך LG E2350T 23 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=19&c=407 השימוש העיקרי וכמעט היחידי זה משחקים... חשוב לי שתהיה תמונה ברורה מאוד וחדה...! דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא REDEON SAPPHIRE HD 4870X2 2GB אם זה עוזר... מה דעתכם? ומה תוכלו להמליץ לי? תודה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! יש לי שאלה. קיימת ברשותי מצלמת אבטחה אלחוטית שהיא משדרת למגבר, ואז המגבר מחובר לטלויזיה עם היציאות הצהובה והאדומה RCA, כמו כן קיים ברשותי מסך מחשב מיותר שהייתי מעדיף שהוא ישמש אותי בתור טלויזיה בנפרד כדי שאוכל לחבר אליו את המגבר, אבל הבעיה שבמסך מחשב יש את יציאת ה VGA!!! מה עושים?! תודה ומחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת האם ישנו הבדל משמעותי בין שתי מסכים מהדגמים הבאים: סמסונג מהדגם 2494LW לבין הדגם של lg מדגם W2486L לבין הLED אשר רק חוסך מצריכת החשמל? או ישנן הבדלים אחרים אשר גם הם מורגשים? חייב לציין שהמסך הוא לגרפיקה ומשחקים (PS3) דרך HDMI תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של חברת סמסונג, ובזמן האחרון הוא התחיל להבהב לאחר שמדליקים אותו במשך כמה דקות עד שהוא מציג כרגיל. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה מקור הבעיה- אני אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-