עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Yevgeny Shsh,

האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ilanb0,

רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by barakuda69,

היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by justonequastion,

ערב טוב, אנו מחפש המלצות למסך. אפשרי עד אזור האלף שקל אם יש צורך המטרה היא בעיקר לימוד שרטוט תלת מימדי ועבודה עם סוליד וורקס. כמובן גם משחקים ואינטרנט רגילים. - שימוש בייתי ויעבוד לצד מסך נוסף של פיליפס 23.6" כ מה קריטי עניין הIps? תודה מראש - חן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש הבדל חוץ מהגודל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, אני קונה מחשב חדש. אני בעסקי הסימולטורים ואני בונה לי קוקפיט ביתי. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 2.66GHZ-8M גוף קירור למעבד: SCYTHE MUGEN II לוח אם: GIGABYTE GA-P55-UD3R כרטיס מסך: ATI HD5850 1GB GDDR5 זכרון: 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II ספק כוח: ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT ככל הנראה, שלושת המסכים יהיו Samsung T220P LCD. עכשיו, שמעתי שצריך איזו תוכנה מסויימת. האם זה נכון? כמו כן, האם אני יכול למשל להריץ על 2 מסכים משחק מסויים ועל המסך השלישי ליהיות על שולחן העבודה ולגלוש באינטרנט, לצפות בתמונות וכו'? בתודה, אסף.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by PunkiD,

כרגע יש לי מסך 20 אינץ' שהוא אינו FULL HD, משהו של סמסונג. חשבתי להזמין את U2515H מחו"ל כי הבנתי שהוא מסך די טוב, גם למשחקים וכל השאר. איך המסך הזה בגדול? הוא איכותי? ואם יש לי אפשרות ללכת על 4K זה יהיה עדיף? כי אולי אם כבר קונים מסך אז ללכת על הרזולוציה הכי טובה שיש היום? האם יש הבדל דרמטי בגודל בין 20 לבין 25? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DIPSET,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by snik,

שלום אני מתכוון לקנות מסך סמסונג 2335BX המסך מיועד למשחקים ולסרטים אני מבקש אם משהוא יכול לחוות את דעתו עליו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MONO,

הצרכים שלי הם סרטים בעיקר עבודה שוטפת,אינטרנט וגם משחקים. המפרט שלי יהיה מבוסס קונרו עם כרטיס מסך 7600GS כפי הנראה או משהו אחר באותה רמה +-. מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שה-VP930 הוא הדבר הטוב ביותר לצרכים שלי ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה. אני רק מתלבט בינו לבין הEIZO שלגביו לא ראיתי תגובות פה. את שניהם ניתן להשיג באותו מחיר בערך 2,300 ש"ח. יש מישהו שמכיר את המסך ויוכל לחוות דעתו עליו ביחס לVP930 בהתאם לצרכים שלי כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by skot,

L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני עכשיו בדיוק קונה מחשב חדש, ככה שרציתי בבקשה עזרה במסך איכותי וטוב. הדרישה שלי תיהיה, שהמסך יעבוד ברמה גבוהה על משחקים וגם על סרטים. אני יותר רוצה כנראה 22-23 אינצ'. באשכול שעזרו לי לבנות את המחשב, המליצו לי בחום על המסך 2333T מבית סמסונג. בבדיקה שראיתי, המסך מגיע עם זמן תגובה מאוד נמוך (8MS), האם משהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית בנושא של המסך הזה? האם הוא יתאים למשחקים ברמה גבוהה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by omerico22,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMI השימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tomerk1,

בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. הכירו את אחד הדגמים הזולים ביותר שתוכלו להשיג עם תמיכה בקצב רענון גבוה יותר מ-60 הרץ לכתבה

20. טוב אז בעיה ראשונה היא הגדרת המסך של המחשב לטלויזיה : יש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני נכנס ללוח בקרה ובוחר בDual View שאוכל לראות גם בטולויזיה. (מצורף תמונה) אני בוחר באופציה הזאת לוחץ Apply ואז המסך קופץ כזה וחוזר שוב למצב הרגיל (ז"א שהוא לא מצליח לכנס למצב הזה) בדקתי את החיבורים והכל בסדר. http://img190.imageshack.us/i/91030124.jpg/ הבעיה השנייה היא בתצוגה של המסך, משום מה שאני גורר תיקיות זה מראה כמו סימון כזה כאילו זה זז לאט, כנ"ל אם מנסה לסגור/למזער חלון כלשהו שפתוח, זה כאילו נסגר בהילון איטי. אין לי מושג למה זה קרה, עשיתי כמה ריסטרטים למחשב אבל שום דבר לא עזר וזה ממש מציק. העלתי 2 תמונות: סגירת חלון (בהילון איטי): http://img80.imageshack.us/i/38716193.jpg/ ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dorb,

אהלן ותודה מראש, אני היום מתכוון להניח בצד את הדל 2007WFP שיש ברשותי ובעצם לעבור למסך 27'. עיקר השימוש למסך הוא עבודה יום-יומית, מול טקסטים. גרפיקה. וכן,טיפה גיימינג וסרטים. התקציב שלי עומד על 2.5K וחשבתי על להיצמד לפירמה ולקחת את הU2713HM. יש דברים אחרים ששוה לשקול בתקציב הזה? או הבחירה שלי הייתה נכונה? בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת או המלצה למקום לקנות? תודה מראש ושבוע טוב, דור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CocaColaBoy,

המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 1stcowgirl,

מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by good__one,

דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים