עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by URSH,

ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by digitalseeker,

אני מחפש לשדרג את המסך שלי. לצערי אין OLED במחיר סביר. היום יש לי DELL U2711. חשבתי לרכוש מסך QUANTUM DOT, הדברים הבאים הם MUST: לפחות 27" - עדיף יותר. IPS VESA (בשביל הזרוע). הייתי שמח לתכונות הבאות: קצב רענון גבוה - 100HZ ומעלה CURVED G-SYNC 21:9 הדגם היחיד שמצאתי בינתיים זה ASUS PA329Q - הוא עונה לכל הדרישות MUST שלי...אבל לאף אחת מהתכונות שהייתי שמח לקבל.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by oorlevi,

יש לי כרגע מסך CRT זמני שרואים בו ממש גרוע וכואב בעיניים. עכשיו אני רוצה לקנות סמך LCD דק לא משהו יקר וגם לא זול מאוד.. אני רוצה המלצות למסכים טובים לאינטרנט/משחקים וכדומה אני יושב על המחשב שעות רבות וחשוב שיהיה מסך די טוב..! אני לא רוצה לחרוג ממחיר של 1000 ש"ח ורצוי שהמסך יהיה מהאתר של K.S.P . יש לי כבר כיוון חשבתי ללכת על המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3534 של LG ניראה לי מסך מעולה.. ולא של סתם איזה חברה. יש לציין שיש שם גם מסכי 19 אינ'ץ רחבים באותו מחיר אבל לא ניראים משהו.. וחוץ מי זה 17 מספיק לי בהחלט.. מה אתם אומרים? אשמח לתשובות ולהמלצות למסכי LCD מהאתר של K.S.P תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by redbaron,

OK, אם נשים את הקלפים בצורה פתוחה, ה LG ''17 שלי עדיין במצב טוב, ולמרות זאת, עם נפילת ההחלטה לקנית מחשב חדש, החלטתי גם ל"צ'פר" את עצמי במסך חדש. ואם כבר חדש, אז לפחות שיהיה רחב וגדול, כי כולנו יודעים שלא רק הגודל קובע, אלא גם הרוחב עיקר השימושים שלי הם קריאת מיסמכים, עבודה עם מיספר "טרמינים" (ובגלל זה חשוב שהמסך יהיה רחב) ומידי פעם מישחקים וטיפה עריכת ווידאו. אחרי אי אילו חיפושים נפלה ההחלטה על מיספר פריטים. הראשון הוא MW221U Asus , הוא ''22 ורחב וגדול כמו שאני אוהב. הוא לא יותר יקר בהרבה מה L204WT LG ויותר גדול ממנו. זמן התגובה טוב יותר (5 מול 2 לטובת ה ASUS) אולם הניגודיות, כאן ידו של ה LG עליונה (1:2000 מול 1:700). האם LG בודקים את הניגודיות בשיטה שונה משאר העולם,…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. איזה מסך 19 אינץ הכי כדאי לקנות? שיתמוך במשחקים ובסרטים.

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. הוא עדיין פחות נפוץ מאחיו ה-HDMI, אך תקן ה-DisplayPort ממשיך להשתדרג ולהתפתח, כעת עם תמיכה ברזולוצית-על ובאיכות תמונה משופרת על טווח דינאמי מורחב השדרוג של תקן ה-HDMI לגירסה 2.0 היה מהלך חשוב שללא ספק עזר, ועוד יעזור, להביא את רזולוציות ה-Ultra HD אל ההמונים, אך גם תקן ה-DisplayPort המתחרה בו עדיין כאן איתנו – עם גירסה מעודכנת משלו שנועדה להבהיר כי הוא עדיין המתקדם ביותר והמתאים ביותר לשימושים מקצועיים. תקן ה-DisplayPort 1.4 החדש, שמגיע כעת למסכים שולחניים לאחר שגירסתו המוטמעת (eDP 1.4) הושקה בתחילת השנה שעברה, לא מביא שידרוג ברוחב הפס הזמין, שנשאר לעמוד על כ-32 ג'יגה-ביט בשנייה כפי שהיה ב-DisplayPort 1.3, אך כן מביא תמיכה בטכנולוגיית דחיסה בשם DSC 1.2 (ר"ת Disp…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by Titan777,

מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דל מציגה מסך OLED אקזוטי עם מפרט טכני מאוד מרשים לגיימרים וגרפיקאים בעלי ממון יצרנית החומרה וציוד המחשוב דל מעלה את הרף השנה בכל הנוגע לחוויית השימוש במסכים. בתערוכת CES בלאס וגאס היא מציגה את מה שנראה כמו המסך האולטימטיבי לגיימרים בעלי ממון. ה-UP3017Q הוא מסך 30 אינצ' בעל רזולוציית 3840X2160 (ידוע גם כ-4K). מסכים כאלה יש לא מעט, אז מה עושה את המסך הזה כל כך מיוחד? התכונה הראשונה שהופכת אותו למיוחד היא שימוש בתצוגת OLED. תצוגת OLED מעניקה צבעים חיים ויכולת דיוק מעולה. מסך זה תומך במכלול הצבעים של תקן AdobeRGB בשיעור של 100% כך שהוא בהחלט יקרוץ לגרפיקאים ועורכי התמונות. OLED גם ידוע ביכולת שלו לספק צבעים שחורים וניגודיות מאוד גבוהנ כשצריך. עוד יתרון בשימוש ב…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  9. מסך הגיימינג החדש של המותג Zowie מבית חברת BenQ ינסה לבדוק כמה מהר זה כבר מהר מדי לכתבה

10. המותג העסקי מבית לנובו תופח עם צמד אמצעי תצוגה מעניינים ומעוצבים לכתבה

11. החברה האהובה מהונג-קונג ממשיכה להרחיב את תחומי העניין שלה עם ה-Raptor לכתבה

12. יש לי מחשב ישן מאוד וכרטיס מסך מאוד חלש [מחשב מלפני 6 שנים]. האם אני יוכל לקנות מסך מחשב ( Saumsung 2333SW) ולחבר אותו למחשב ועדיין לראות ב 1080*1920 ? או שבגלל שהכרטיס ישן מאוד הוא לא יוכל להריץ רזולוציה כזאת ? השימוש של המסך יהיה לסרטים וגלישה באינטרנט דרך המחשב בחיבור VGA.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  13. אהלן, הלך לי היום מסך 19 אינג ' של חברת aoc שקניתי לפני כמה שנים.. (הלך הספק כוח שלו אני מאמין). בכל מקרה, אני בעניין להביא אחד אחר, שימושיי הם אינטרנט וסרטים ואולי בהמשך קצת משחקים לא כבדים. ההתלבטות שלי היא האם לקנות מסך חדש באיזה 700שקל21 אינג בערך או משומש באיזה 300 שקל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי 2 מסכים, אחד - Dell Ultrasharp 24. אני מבסוט ממנו מאוד. השני היה NU 19 - מעפן, אבל סבלתי אותו בתור מסך משני. המוצ"ש הוא שבק חיים, ואני לא מסתדר עם מסך אחד. הייתי קונה עוד DELL אבל קצת יקר, אתם יודעים... אני מחפש מסך זול, באיכות סבירה. איך המסך בכותרת? לא הצלחתי להבין אם יש לו DVI. אני מזמין מחר בבוקר, אודה לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. פי כמה דגמים יש להם (P,U,H,M,D) . מבקש המצלמה למסך מחשב בגודל 24 אינץ עבור עבודה משרדית (משרד עורכי דין) , עבודה עם כמות מרובה של קבצים (מסכי וורד) פתוחים. מה ההבדל בין מסך שעולה 700 שקל לבין 1400 שקל (מלבד הארגונמיה). אשמח למסך מומלץ בתקציב הנמוך ולמסך מומלץ בתקציב הגבוהה. תודה מראש , דרור .

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by BattleMan,

שלום לכולם, תחילה - תודה רבה על העזרה הקודמת שלכם , אחרי ההתייעצות בפורום הלכתי לצפות במסכים לצערי הרב לא יצא לי לצפות במסך שבו אני מעוניין [Lg L1950B] כתוצאה מחוסר מקצועיות משווע הגעתי ל office depot, שם חיברו את כל המסכים יחד עם מפצל קלוקל שגרם לכל המסכים לרצד ולאיבוד פוקוס משמעותי, נציג המכירות שהיה מודע לבעיה אמר "נפתור את זה בעתיד" לאחר מכן הוא לקח אותי לראות דגם אחר של LG [לא זוכר את הדגם, יחס ניגודיות של 1:1600] שהיה מחובר ישירות למחשב אבל לא היה חד לטעמי והיה מאוד קשה לקרוא טקסט, כמובן - זה לא היווה בעיה עבור המוכר שמסר לי שאני מוזמן לנסות להגיע לחדות איכשהו. לאחר מכן הלכתי לעוד חנות, שם לשמחתי היה את המסך שרציתי [ה L1950B]. כבר בהתחלה ראיתי דבר שערורייתי, המ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל אחד ממליץ על מסך אחר ויש מלא מחירים ומלא מסכים שכולם ע"פ נתונים שווים אני לא מצליח להינעל על מסך וזה מתסכל אותי חבל שאין פה המלצות כמו בפורום של הרמקולים בקצב הזה כדור בראש לעצמי חח..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מבוא: טכנולוגיית המגע קיימת כבר שנים רבות, היא הוצגה לראשונה בשנת 1982 באוניברסיטת טורונטו קנדה אשר הייתה אחראית על פיתוח הראשוני של מסכי המגע שהמשיכו להתפתח בהדרגה ובמהירות רבה עד לצאת המוצר הסופי הראשון שהושק בשנת 1999. אחד הפיתוחים העיקריים בתחום מסכים המגע נקרא "ריבוי מגע" או בשמו הלועזי והמוכר יותר: Multi-Touch, שזה למעשה ממשק המאפשר למשתמש לשלוט על ידי יותר מאצבע אחת על המחשב והאפליקציה, להבדיל מטכנולוגיה מגע סטנדרטית המאפשרת לשלוט באמצעות אצבע אחת בודדת. דוגמא טובה לשימוש ב Multi-Touch היא האפשרות לצפות בתמונות מוצגות וליצור הקרבה (זום), במסכי מגע רגילים נשתמש בלחיצה כפולה או בסיבוב אצבע יחידה כדי להקריב את התמונה, בעוד שבמסכי המולטי נשלב ונרחיק שני אצב…

• 8 תגובות
    • 19.2k צפיות
  20. Started by amnonis,

בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום מחפש מעוניין בהמלצה למסך גיימינג. כרטיס מסך 2070super לא משחקים כבדים, הכי כבד זה warzone אפשר לחרוג מהתקציב מעט

22. Started by LOOSE,

סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה אלו הם ההתלבטויות שלי : SAMSUNG T240 (ב1550) LG W2452T LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים) LG L246WH [br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04 משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה מזה ארגונומיה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zniibidl,

תקציב : 1600 פורמט מסך : רחב צרכים : סרטים, משחקים אבל בעיקר טקסטים ואינטרנט עד היום חשבתי על 940BW אבל התחלתי לחשוב אולי יש לחברות כמו CHI MEI שאתם משבחים מסכים יותר גדולים שעונים על הנתונים שלי האם 940BW הוא הטוב ביותר בקטגוריה או שמא אני אוכל למצוא משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. המחיר ירד שוב והוא בין הזולים בארץ או הכי זול בארץ המחיר נראה לכם הגיוני? כדאי לקנות משם תמסך? קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. רק עכשיו שמתי לב שהמחיר בפנדה ובNEXTOP מתחת ל1400 למסך הזה, איך אנשים עדיין מתלבטים ולא קונים אותו???

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים