מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מחבר מסך DELL2209WA כמסך משני, לפעמים כשהמחשב עולה המסך נשאר שחור, נורית ההדלקה הופכת כחולה(ממצב המתנה). בפירוט: 1.מחשב דנדש CORE I5, כרטיס מסך HD5450 SHPPHIRE, על היציאה הראשית DVI מחובר SAMSUNG B2430 דנדש. הדל מחובר על הHDMI בכבל מעביר לDVI. 2.אותה תופעה היתה לי בפנטיום 4 הקודם (שעדיין עובד) כשהמסך היה מחובר ל DVI והמשני היה מסך LCD 17", גם אז לפעמים הוא לא עלה. עבדתי עם כרטיס מסך יותר פשוט עם שתי יציאות VGA ו DVI. 3. כשאני נכנס במסך הראשי (הסמסונג) ומשנה הגדרות של המסכים להכפלה של המסך הראשי הוא נדלק מיד ונשאר גם אחרי שאני מחזיר לפיצול מסכים, ללא שום שינוי בחומרה. גם כשאני משחק עם הגדרות המסכים של מי משני ומי ראשי ולוחץ על APPLY הוא מתחיל לעבוד. אם אני מגדיר אותו בתור …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט שפתחתי בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465978.msg3983574 אני אקנה את המסך הנזכר בכותרת. זה קצת מידע שמצאתי עליו בשיטוט באינטרנט: http://alatest.co.uk/reviews/monitor-reviews/lg-w3000h/po3-56117432,29/#overview http://www.expertreviews.co.uk/monitors/249781/lg-flatron-w3000h ויש גם קצת חוות דעת פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824005115&nm_mc=OTC-C173T&cm_mmc=OTC-C173T-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-LG+ELECTRONICS-_-24005115 סרטון הדגמה: לבינתיים המסך מוצא חן בעיניי מבחינת ביקורות, גודל, מחיר. מישהו התנסה עם המסך? אשמח לשמוע את דעתכם. ועוד לא מצאתי מחיר שלו בארץ. שווה להזמין אותו מneweg…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטות בין שני המסכים הכתובים בכותרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אחד המסכים, והאם הוא שווה קנייה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי המסך DELL2209WA ורציתי לקבל איזה מדריך לכייל אותו, להוציא ממנו את הצבעים הכי יפים שאפשר :] תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן יש לי סמסונג T260HD שהוא 25.5 אינץ'. אני מחפש לו מתלה, אבל אני לא לא חושב יודע אם יש לו חיבורים מאחורה. האם לכל מסך יש אפשרות לתלייה? אפשר המלצות למתלה ספציפי? לא משהו יקר במיוחד, איכותי ועם אפשרות להטייה קלה ימינה - שמאלה או למעלה - למטה. תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאד ממוקד כי אני צריך מסך 26 במחיר של 2000-2300 גג ואין אופציות חוץ מהמסכים האלו אז אם אפשר לקבל מידע אני אשמח. המסך יתחבר למחשב עם כרטיס hd4870 וגם לממיר.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
פתאום יום אחד שמתי לב שהופיע לי מין פס אפור/כהה במסך, קו אנכי, לא ישר ולא אחיד בחלק השמאלי של המסך, שנראה כמו כתם מוזר כזה. הוא בולט רק על רקע בהיר ואחיד, לבן/אפור וכו'.. ברקע קצת יותר כהה או לא אחיד, לא מבחינים בו בלבד. זה נראה ממש כמו לכלוך חיצוני על המסך, אבל זה לא.. שפשפתי את המסך מבחוץ וזה ממש לא יורד.. זה נראה פנימי. מה זאת התופעה הזאת? לא נתקלתי בזה מעולם.. יש למישהו מושג? אני אצלם את זה בהזדמנות, בקרוב.
-
- 20 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה סוף סוף להחליף את מסך הCRT למסך LCD. הנה כמה פרטים שיעזרו לכם. תקציב: בערך 1300+- שימושים של המסך: בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, בין היתר גם צפייה בסרטים. (המסך לא בשביל משחקים) הכרטיס מסך שלי: Nvidia 8600GT (אם זה משנה משהו..) גודל מסך רצוי: אממ לא ממש יודע.. אני מניח 22' יהיה בסדר תודה לכל מי שעוזר!!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע חשבתי על LG W2353, LG W2453, LG W2286-L ו-LG W2486-L. אני אשתמש בו כמסך למחשב ולפלייסטיישן 3, בעיקר משחקים ואינטרנט. המסך ישמש אותי לעוד כמה שנים טובות.. אם יש מחירים טובים מחו"ל עדיף, אין לי בעיה לקנות ולהביא לארץ. אני יודע של-LG 2453 יש יציאת קול כי אין בו רמקולים, מה עם האחרים? אם יש דגמים נוספים באותו תקציב, אני אשמח להמלצה - אבל שיהיה עם חיבור HDMI + DVI. תודה לכל העוזרים!
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הם אני צריך תוכנה לסיבוב המסך? יש לי מצב PIVOT אך אני לא יודע איך לסובב את התמונה. המסך הינו DELL 2410 כרטיס המסך ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-