מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום התחדשתי בSamsung 226BW.. יש לציין שבמסך הזה כבר אין סימוני פאנלים (s,a,c) וגם בservice function לא מופיע שום דבר.. מה הן ההגדרות האופטימליות של המסך הזה ? הגדרתי לפי המדריך של Xvertigo הנמצא בsticky.. נראה לא רע..אבל הוא מותאם לפאנל מסוים.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... בפורום כרטיסים לא ענו לי,,, יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את המסך ואני בעיקר משתמש בו במשחקים וסרטים אז אתם יכולים להביא לי את ההגדרות שהכי כדי לשים לשימוש במשחקים וסרטים? ואם אלה שתיי הגדרות שונות אז אין לי בעיה כל פעם להחליף.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל ואני רוצה להגדיר אותו הכי טוב שאפשר באיזה הגדרות עלי להשתמש? מה עלי לשנות ומה עלי להשאיר על מנת שהצבעים לא יהיו בהירים מדי וגם לא חשוכים מדי
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
השאה שלי היא יותר רפואית. עד היום עבדתי על CRT 17 אינץ. והוא היה בסדר לשימושים שלי . עברתי למסך הנל והוא מדהים באמת אין מה להגיד . אבל בשימוש יומיומי איתו אני מרגיש בעייפות עיניים. מישהו יכול להסביר את התופעה ? ה Brightness על 33 וה Contrast על 29 .
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עשיתי חיבור למסך LCD חדש עם כבל DVI. בהגדרות התבלבלתי ורשמתי מוניטור 2 במקום 1. המחשב לא מוכן להעלות את המסך. הוא לא מכיר אותו ונותן הודעת שגיאה. כרגע המסך מחובר בכבל השני שקיבלנו האנלוגי. איך אפשר לשנות את ההגדרות? תודה, שירי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כמו שבטלוויזיות יש גודל אופטימלי לפי המרחק בו אתה יושב אני מניח שגם במסכים יש נוסחא שכזו. כיום אני עובד במסך 21 CRT ואני מעוניין לשדרג. רוב הזמן אני משתמש בו כמסך מחשב משרדי (גלישה ואופיס). מכיוון שאני עובד המון שעות ביום מול המחשב חשובה לי מאד נושא האיכות (גם אם זה עולה יותר). מה הגודל "הנכון" למסך שאני צריך לעבודה. אשמח להמלצה על הגודל המתאים וכן אשמח באם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים. תודה, ארז
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצאתי פיקסל שרוף אחד... קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות? אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אליי המסך היום בערב...רק עכשיו סיימתי לחבר אותו , כמו מטומטם חצי שעה הסתבכתי עם הסטנד שלו , יש לו כפתור מעצבן כזה , עד שקלטתי איך שעובדים איתו... איך מגדירים את המסך להגדרות הכי טובות ? צריך להוריד ב brightneess ל0 ? או משהו ? עכשיו נגעתי בטעות ב contract והורדתי מ50 ל0 על כמה זה צריך להיות ? רואים על הפנים במסך..אני רואה גם תצל של הידיים שלי למשל על המסך שאני מקרב אותן..רואים ברוולוציה גדולה מאוד אבל בהגדרות זה עדיין מופיע 1024*768 מה שהיה לי במסך הקודם 17 crt איזה הגדרות צריך לשנות ? אגב יש גם דיסק עם המסך אבל אין בו התקנה בכלל רק קובץ אקרובט תודה
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ארז (בגירה) יסקר אותו בקרוב באופן מקצועי. זו חוות הדעת האישית שלי. * REV04, ללא פיקסלים מתים. * על המדבקה בעברית כתוב "מיוצר באירלנד" אבל במדבקה באנגלית כתוב "made in Cazech Republic" * נקנה ישירות מהיבואן (דרך העבודה). 1. איכות תמונה: מצויינת ואחידה לכל רוחב המסך (והוא ר-ח-ב). מעט כהה בפינות אבל בקושי מורגש. מעט מאוד BLEEDING למטה אבל גם כן כמעט ולא מורגש. 2. איכות טקסט: טובה מאוד, אך פחות טובה מזו של ה-DELL 2007FP. גודל ה-dot pitch מורגש יותר אבל גם הפונטים נוחים יותר לעבודה. טקסט שחור על רקע לבן נראה טוב והרקע נשאר אחיד. טקסט קטן לבן על רקע שחור מקבל גווני סגול-אדום ברורים ומטושטש יותר. עם רקע בהיר יותר (אפור למשל) הבעיה כמעט נעלמת. אותה בעיה קיימת אב…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אחרי 8 שנים עם אותו מסך מחשב, הגיע זמננו להיפרד ( כמובן אחרי שהוא סיים את תפקידו בעולם - קיבל דום לב באמצע פרק של "האמריקאים") מחפש כעת אחר מסך חדש למחשב,אבל קצת מאד מבולבל מעודף מסכים וחברות שיש היום.. הפרמטרים החשובים לי: 1. מחיר , החלטתי להקציב 1000 שח 2. מיועד לצפייה בסדרות/וסרטים לכן איכות התמונה חשובה לי מאד, פחות כל העניין של זוויות וכו' - מכיוון שרוב השימוש שלי מול המחשב הוא על כיסא ישירות מול המסך 3. כמו ששמתם לב אני בכיוון של מסך גדול כלומר 23 אינץ' - כי הגיע הזמן לגדול לכן בתור אזרח ישראלי מצוי לא הרחקתי לכת ופניתי ל2 אתרים למכירת ציוד למחשבים - ksp ו אייבורי. שם הצלחתי לדוג מס' מסכים שעלו בחכתי. 1. מסך מחשב AOC דגם LED E2370SD גודל "23 ניגודיות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שדרגתי מ וMAG 19in CRT ואוף, איזה יופי. יחס 16:10, רזולוציה WUXGA שזה 1920x1200. כל ה2 מליון פיקסלים עובדים טוב ובחנות (lcd-tv) הבטיחו לשלוח לתיקון על כל פיקסל מת. אני יודע שאי אפשר לצלם מסך, אבל בגלל שכולם עושים את זה - למה לא. התמונה שעל המסך זה פריז של סרט IMAX ב1080p, רזולוציה של 1920x1080 יושבת יופי על המסך. אפשר לסובב את המסך ב90 מעלות ולעבוד לאורך. אני מניח שעם מסך לא רחב זה אולי נחמד בשביל כתיבת מסמכים ותכנות, אבל כזה מסך רחב זה כבר מוגזם. בכל מקרה, תראו כמה רואים מהעמוד הראשי של YNET. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז הגיע המסך לשמחתי כרגע הכל תקין ונראה טוב. איך אני מכייל אותו על מנת להוציא ממנו את המיטב שאני יודע שיש בו?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הדל 2311 ופתאום החלה לי בעיה שאין לי גישה לתפריטים. על כל כפתור שאני לוחץ מופיע לי סמן של מנעול ואין לי גישה לתפריטים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בין אם מדובר בקצב תגובת פיקסלים של פחות ממילי-שנייה בודדת או בקצה רענון תצוגה של יותר מ-240 הרץ - נראה שהרצון לקבלת תמונה חדה וברורה בכל מצב עדיין כאן איתנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-