עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spirit,

שלום לכם-קניתי מסך lcd עם יציאה dvi אך ללא כבל במסך יש 18 פינים ואני רוצה לקנות כבל שיתאים לכל סוג של כרטיס מסך שאחליף בעתיד יש כבל כזה שיכול להתאים לכל סוגי הפינים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amitbl,

^כותרת

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  4. היי, אני חושב להחליף מסך ואני מעוניין לדעת האם קיים אחד בעל פאנל P-IPS, תאורת RGB LED ושמחירו 3500~ ש"ח? *בגודל "24 1200*1920~. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by גולן ונטו,

שלום לעונים האם יש מסך המשלב את השלשה המנצחת: רזולוצייה תומכת 4k + מעל 100 הרץ רענון + מעל 30 אינץ עד עכשיו נתקלתי בשילוב של 2 כל פעם

6. המטרה כמובן לוותר על כרטיס טלויזיה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!

8. כשאני אומר "קצב רענון גבוה", אני מתכוון ל75-85. העיקר שיהיה מעל 60. בעידן מסכי הסי-אר-טי, 85 היה הסטנדרט. מסיבות ששלא ברורות לי, בLCD זה קופץ מ60 הלא מספק בעליל, היישר ל120-144, שברוב המקרים לא נוכל לנצל(לפחות לא במשחקי מחשב). המחיר של המסכים האלה הוא 2000 שקל. לא קיים משהו עם קצב רענון סביר באמצע, במחיר אנושי?(1000-1200 שקל)

9. שמתי לב למסכים של אפל יש תצוגה מאד ייחודית, בין אם מדובר במסך, במאקים (אפילו ישנים יחסית), במחשב נייד אפל ואפילו באייפון, סוג של בהירות\הברקה מסוימת. רציתי לשאול אם זה סוג של טכנולוגיה שקיימת במסכים נוספים או שזה האופי הייחודי של מסכי אפל ? תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. והאם קיימים מסכים כאלה עם גודל נקודה שמקביל לזה של מסך 19 עם רזולוציה של 1280x1024?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אם כן, אילו דגמים מומלצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by benor,

שלום לכולם, האם קיימים מסכים בטכנולוגית E-INK למחשב האישי? הייתי שמח אילו הייתי יכול לחבר מסך כזה למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. אני יודע שגם ה- 2209W נחשב דגם טוב אבל אני משער שלא כמו ה 2408WFP ועל הדרך: האם זולוציה שך 1920 על 1200 במסך 24" לא נותנת כתב קטן מידי ביישומים רגילים (אופיס אינטרנט וכו' )

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. אני רואה שאין אפשרות לשנות למעל 60 הרץ למרות שהמסך תומך ביותר. האם בצפייה בסרטים, פעילות רגילה (כלומר לא גיימינג) יש משמעות למעל 60 הרץ?

17. אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.

18. יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, מחשב עם כרטיס 7850HD מעבד E8400 ולוח [h=2]GA-X48-DS4.[/h]האם כדאי להשקיע במסך כזה עבור המחשב הנ"ל ? האם חוויות הצפיה שווה את ההשקעה, או שמדובר ב OVERKILL כיוון שמדובר במחשב ישן מדי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by theoherzel,

האם אני מבין נכון שמדובר בפאנ ל TN ? האם יש תמורה עבור המחיר היקר יותר ? בכל מקרה אין לי מקום ל- 24", אני מחפש מסך איכותי, 20-22", חושב על 2007wfp או אולי ה- EIZO הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. אני די מתלבט, מסכי 24 נראים לי מאוד איכותים בכך שמאפשרים HD ורזולציה גבוהה וכו' השאלה היא מבחינת נוחות של אנשים שיש את זה בבעלותם, האם זה נוח לצפיה? האם לא גדול מידי? האם יושב טוב בחדר מחשב? פשוט כרגע יש לי מסך 19 דק, ולעבור ל24 נראה קפיצה גדולה, השאלה האם זה שווה את זה לא מבחינת העלות, אלא מבחינת האיכות והנאה מן התצוגה (האם זה לא גדול מידי) תודה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by BuNKeR,

שלום רב, יש ברשותי DELL UltraSharp 2007WFP ברזולוציה 1680X1050 אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג מעבד 2500K כרטיס מסך ATI 6950 השאלה האם שווה להשקיע ולהחליף למסך U2311H (ראיתי שממליצים עליו פה) או להשאר עם המסך שלי אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. היי לכולם, סיקרן אותי לדעת אם שווה בכלל לקנות אותו דגם מסך כמו שיש לי (Samsung 2443BW). אני מתכנן מערך SLI ב-2Way עם מערך מרובה מסכים. ואני רציתי עוד שני מסכים של אותו דגם. במידה ואני מוצא את אותו דגם (לא יודע אם מוכרים אותו עדיין), האם כדאי לי לקנות זוג מסכים מהדגם הנ"ל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים