עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם למי שיש כרגע מסך LCD קטן יחסית וחושב לשדרג לגדלים של 21-23 אינץ כדאי לחכות לLED ? אתם רואים כאן מצב שאנשים עם מסכי LCD מחליפים לLED כי יש כאלה הבדלים ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. שלום לכולם, אני תוהה האם מסכי המחשב (CRT או LCD) פולטים גם אור בתחום האינפרא אדום כתוצר לוואי ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. כל השימושים....

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  4. המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני גם משחק במחשב אבל לאחרונה זה הולך יורד, אני רוצה מסך דווקא 24" כי אני נהנה מהגודל של שטח העבודה. השאלה האם יש עניין לקנות דווקא 24" טוב כמו הדל 2407 או אפשר להתפשר על חברות אחרות שהמחיר זול משמעותית? אני אשים לב להבדל בין המסכים בסרטים ועבודה יומיומית? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. אשמח לתשובות כולל כאלו ששפכו בטעות מים על המסך ולא קרה להם כלום. תודה גלעד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתלבט בין LCD LED E1940T שיש לו 2מיליון ניגודיות ו2 מיליסקונד מהירות שעולה בעירך 1290 ש"ח לבין LCD LED E2441T שיש לו 5 מיליון ניגודיות ו5 מיליסקנד מהירות תגובה שעולה 1100 לעירך. האם ניגודיות כזאת משנה? מה דעתכם על דגם דגם BX2450 זה של סמסונג? ניגודיות מגה dcr גודל 24 אינטש 2 מיליסקונד עולה 1320 לעירך. מה ניראה לכם עדיף?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Booobb,

ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. בזמן האחרון כמעט כל המסכים שיוצאים לשוק ובמיוחד מסכים של מחשבים ניידים הם מסכים מסוג GLOSSY ,כלומר מסכים מבריקים. בשימוש בייתי זאת אולי לא בעייה גדולה משום שהמשתמש יכול לשלוט ולכוון את מקורות האור בבייתו שלו אולם בשימוש מחוץ לבית או בעבודה מסך שכזה הוא פשוט זוועה אמיתית שלמעשה במצבים רבים פשוט מונעת לגמרי את השימוש בנייד או שהופכת את העבודה איתו לסיוט אמיתי שמתבטאים בכאבי עיניים ,כאבי ראש ועייפות. שמעתי על אפשרות מסויימת של שינוי סוג המסך על ידי ציפוי עצמי. האם אכן ניתן להפוך כל מסך מבריק למסך מט על-ידי הדבקה עצמית של ציפוי מיוחד שמונע השתקפויות? האם הציפוי הזה יעיל באותה מידה כמו מסך מט במקור. אילו ציפויים נחשבים כאיכותיים ? האם יש צורך במיומנות כולשהיא כדי להדביק את הצ…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by royossef,

שלום לכולם וחג שמח האם יש איזשהו כלי שמפחית את ה"רעש" במסך LCD?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Roenix,

...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אני מתכוון למסך הזה: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009893 ואם לא - כמה יעלה להביא אותו כולל מיסים וכו' ?

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  15. אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. השאלה לעי"ל. האם ניתן להשתמש ב X-Rite Eye One עם תוכנת ה BLUE EYE PRO? והאם ב X-Rite Eye One DISPLAY 2 ו X-Rite Eye One LT הם בעצם אותה חומרה? נמרוד

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by yaloner,

האם יש דרך לחבר PS2 ישן למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. האם ניתן להפוך את מסך המחשב לטלויזיה ולחבר אליו כרטיס טלוויזה חיצוני ולחבר אליו את הממיר של יס או הוט הישנים ללא החיבור ש ל ה hdmi וכול זאת שיהיה ניתן לצפות ללא שהמחשב דולק , או שצריך חיבור hdmi? -להזכירכם למסך יש רק חיבור dvi ו vga או שמישהו יגיד לי כיצד עושים זאת איזה כרטיס צריך בשביל זה , ואיזה חיבורים אמורים להיות במסך בכדי להפוך אותו לטלוויזיה.... תודה לכול העוזרים מראש....!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. יש ברשותי מסך LG L1960TR שאינו בשימוש, יש לי בחדר טלוויזית 22 אינץ ענקית וישנה שהחברה שלה היא LG PHILLIPS TOBISHI לכו תבינו קיצר... שאלתי אם אפשר איכשהו לחבר את החיבור DVI לחיבור הTV של הYES ולראות נורמלי יס על מסך 19 אינץ.. אפשרי ואם כן יראו טוב?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. כך שישארו פסים שחורים מהצדדים . ויתקבל יחס של מסך רגיל ? אם כן איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aviv00,

בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC

דיונים חדשים בפורומים