מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה', אני מתלבט קשות בין LG LED 24 W2486L ובין Samsung 24 LED BX2450. לשניהם בערך אותו תג מחיר בזאפ, לשניהם 2 כניסות HDMI ושניהם מסכי LED. מה אתם ממליצים? יש לי התנסות טובה מאוד עם טלויזיות LCD של LG, אבל לא נראה לי שסמסונג זה רע... אשמח לקבל עצה תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך שהתקלקל (CHIMEI CMV T39D) שאח שלי קיבל במתנה מחנות שהוא עבד בה. הבעיה שלו היא המסך לא נדלק והנורת LED של הPOWER מהבהבת או שזה מראה מסך לבן מלא. שזה התחיל לפני שבוע+ הייתי מנתק מהחשמל איזה פעמיים וזה היה מסתדר אבל עכשיו כבר לא. מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע אם יש משהו לעשות או שזה מקרה אבוד? אני יודע שהבעיה היא במסך ולא במחשב כי חיברתי מסך אחר שיש לי והוא עובד. אחריות הייתה ל-3 שנים והן חלפו כבר. במקרה ואין מה לעשות הייתי מעוניין בהמלצה למסך חדש. חשוב לציין שמהמחשב שלי כבר לא הכי חדיש (בן שנתיים כמעט) ויש בו כרטיס מסך Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI. השימוש העיקרי הוא למשחקים/סרטים. לגבי תקציב אני לא ממש מכיר את המחירים אבל נגיד בסביבות 1,200? או שאני בכלל לא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב שישמש במשרד בייתי: 10-12 שעות ביום מול המחב, יישומי אופיס (אקסל בעיקר) אינטרנט ומעט סרטים. תקציב: 1000 ש"ח (וזה באמת גבול עליון... אשמח למסך זול יותר) תודה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל המסכים שיוצאים לשוק ובמיוחד מסכים של מחשבים ניידים הם מסכים מסוג GLOSSY ,כלומר מסכים מבריקים. בשימוש בייתי זאת אולי לא בעייה גדולה משום שהמשתמש יכול לשלוט ולכוון את מקורות האור בבייתו שלו אולם בשימוש מחוץ לבית או בעבודה מסך שכזה הוא פשוט זוועה אמיתית שלמעשה במצבים רבים פשוט מונעת לגמרי את השימוש בנייד או שהופכת את העבודה איתו לסיוט אמיתי שמתבטאים בכאבי עיניים ,כאבי ראש ועייפות. שמעתי על אפשרות מסויימת של שינוי סוג המסך על ידי ציפוי עצמי. האם אכן ניתן להפוך כל מסך מבריק למסך מט על-ידי הדבקה עצמית של ציפוי מיוחד שמונע השתקפויות? האם הציפוי הזה יעיל באותה מידה כמו מסך מט במקור. אילו ציפויים נחשבים כאיכותיים ? האם יש צורך במיומנות כולשהיא כדי להדביק את הצ…
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני נמצא עכשיו בסין וקניתי שם את ה-BX2250. כאשר מפעילים את המסך הוא לא מציג את התמונה על כל המסך אלה משאיר שוליים שחורים. האם זה נורמלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך סופר איכותי 22-24 אינטש בעיקר לצורך צפיה בתצלומים ועיבודם (אני צלם חובב עם ציוד איכותי).... איזה משתי החברות על פי ניסיונכם תענה על הצורך הזה?ומה הדגם הספציפי המומלץ? התקציב 3000-4000 ש"ח.... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
וכמה אתם חושבים אפשר להרוויח עליו ביד שנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וגמר חתימה טובה לכולם, ברשותי סמסונג BX2450 המחובר ל X1950PRO בDVI, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, כאשר אני מכבה את המחשב לאחר מס' שניות הוא נדלק אוטומטי. כאשר אני מנתק את כבל HDMI מהמסך עצמו אז רק אחרי זה הוא נשאר כבוי ולא נדלק שוב. בעיה מאוד מוזרה שלא ממש מצאתי פתרון לה אז אולי אתם תוכלו להמליץ על איזה שהו פתרון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך חדש... ורציתי לדעת אם הזמן תגובה הזה של המסך (8MS) לא יאיט לי ביצועים במשחקים או בAERO עם ה7. כי זמן תגובה מאוד גבוה איך המסך הזה? משאר המסכים? SAMSUNG , LG BENQ כל אלה... שווה לקנות אותו היום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למסך עבור סטודנט, כל מה שאני רוצה זה שהמסך יהיה בריא לעיניים.. ועדיף שיתכוונן טוב אם צריך, אולי גם עם רמקולים... מעבר לזה אני לא ממש מבין, אני לא בטוח גם איזה גודל נחשב הסטנדרט היום, האם 19 אינץ? במקרה נתקלתי ב NEWEGG במסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254023 יש לו הרבה ביקורות טובות, נראה לי אבל שהוא נמכר רק בחנות אחת בארץ לפי חיפוש בגוגל: http://www.nokout.co.il/pl_product~HW191APB~10~125.htm אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת... לגבי תקציב, אני מניח שעד 1000 שקל, זה בערך העלות הממוצעת של מסך כיום לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לפנק את עצמי במסך הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי. כיוון שאני טס לארה"ב ושם ניתן להשיג מסבכים אלו בסביבות ה- 1000$ רציתי לשאול לדעתכם. האם שלי נראה כי הם זהים ופשוט ל - NEC MultiSync 2690WU2 הוסיפו מכייל לחבילה. מישהו מכיר סקירות באתרים נחשבים של ה- NEC MultiSync 2690WU2? הייתי שמח לדעת מה ניתן להשיג עימו. ל- NEC MultiSync 2690WUXi2 מצאתי סקירה של אחיו הקטן: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm אני מניח שתקפה גם עבורו. אני מאוד נחוש על מסכים אלו כי ניתן לכייל אותם בחומרה ואז לשכוח מכל בעיות ניהול הצבע של מערכת ההפעלה. בעיקרון אני זקוק להם רק עבור עיבוד תמונה במרחב sRGB. אני בטוח שלרוב זה ישמע שהם Over Kill עבור זה, אבל לא מצאתי מסך עם כיול בחור…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מסכים שהם FHD ואני צריך את עזרכתם.. LG LCD 32LD460 FULL HD LG LCD 32LH30 FULL HD Toshiba 32LV733 LCD 32 אשמח להמלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1600 מה השימושים של המסך: משחקי מחש כבדים \ סרטי HD \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי ? HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E של MSI OC בקשות מיוחדות : מסך איכותי עם פאנל טוב. זמן תגובה מהיר. חובה מסך מסמסונג! גודל מסך רצוי: 24" אינץ' המליצו לי בחום על Samsung BX2450. האם יש מסכים טובים יותר בתקציב שמתאימים לשימושים שלי?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מתלבט בין W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black ל- E2350T 23'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-