עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Buck,

אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה בגודל 50-60 אינץ של 4k למחשב לגיימינג (החומרה שלי יכולה לעמוד בזה). מנסיון מר, לחבר סתם טלוויזיה למחשב יכול להיות בעייתי כי יכולות להיות כל מיני הפרעות כשדברים זזים על המסך. אז אני אשמח להמלצות או לדברים שכדאי יהיה לי לשים לב אליהם. הבנתי שנוידיה התחילה לתת למלא מסכים תמיכה בgsync שלה. חלק כבר הגיעו לארץ?

2. Started by noos,

שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. המלצות? חשבתי על הדגם הזה Dell S2419H 23.8'' LED IPS אין תקציב מוגדר, המטרה שיהיה משתלם ומתאים לצרכים

4. Started by ohadkro,

האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש

5. Started by o.s,

שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  6. יש ברשותי מסך AOC 197VK התצוגה ב WINDOWS סבבה אבל שאני מריץ סרט אני רואה הכל בגווני סגול!!! *בדקתי את הדיסק עם הסרט במחשב אחר ורואים סבבה. *יש לי עדיין אחריות על המסך מה לעשות??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני צופה בסרטים במסך של dell 2407wfp זה מסך ביחס של 16:9 ואני רואה פס שחור למטה ולמעלה . חשבתי שרואים את זה רק במסכי 3:4 מישהו יכול להסביר תודה

• 17 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום קודם כל ושבת שלום לכל קהילת HWZONE ברשותי כיום מסך CRT שהורג לי תעניים לאט לאט והחלטתי לזרוק תמסך הזה ולקנות LCD משומש ב350 הבן אדם שדיברתי איתו נשמע ממש אמין לינק למוצר http://www.shopstar.co.il/product.as...225&CatCode=94 אז אני אקנה אותו ב350 הוא נקנה לפני שנה מהדיוטי פרי איך המסך הזה סך הכל? (חשוב לציין אין לי כל כך הרבה כסף בשביל זה אני שומר את זה למשהו אחר) ועוד שאלה האם מסכי LCD בכלל אבל בכלל לא גורמים נזק לעינייים?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by redbaron,

OK, אם נשים את הקלפים בצורה פתוחה, ה LG ''17 שלי עדיין במצב טוב, ולמרות זאת, עם נפילת ההחלטה לקנית מחשב חדש, החלטתי גם ל"צ'פר" את עצמי במסך חדש. ואם כבר חדש, אז לפחות שיהיה רחב וגדול, כי כולנו יודעים שלא רק הגודל קובע, אלא גם הרוחב עיקר השימושים שלי הם קריאת מיסמכים, עבודה עם מיספר "טרמינים" (ובגלל זה חשוב שהמסך יהיה רחב) ומידי פעם מישחקים וטיפה עריכת ווידאו. אחרי אי אילו חיפושים נפלה ההחלטה על מיספר פריטים. הראשון הוא MW221U Asus , הוא ''22 ורחב וגדול כמו שאני אוהב. הוא לא יותר יקר בהרבה מה L204WT LG ויותר גדול ממנו. זמן התגובה טוב יותר (5 מול 2 לטובת ה ASUS) אולם הניגודיות, כאן ידו של ה LG עליונה (1:2000 מול 1:700). האם LG בודקים את הניגודיות בשיטה שונה משאר העולם,…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  13. השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה אתם אומרים על מסך - Fujitsu דגם LED L22T-2 גודל ''21.5 לשימוש ביתי אם זה לא לענין אז אני מחפש משהו עד 700 ש"ח ומסך כולל רמקולים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by needacomp,

יש כבר מסכי 4K בארץ ? האם למי שלא עוסק בעריכת וידאו / תמונות ? אם אין מסכים כאלו עדיין או בארץ, האם יש צפי שזה יכנס באופן משמעותי ובמחיר שפוי (כמו IPS יקר אולי) בחודשים הקרובים ? אני למשל משחק משחקי מחשב בלי כל הפילטרים של ה AA המטורפים וכו' ולא שם לב לבעיות באיכות התמונה, אז אפשר לוותר על 4K ?

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by whitiger19,

שלום לכולם.. עוד כמה שעות אני נוסע לאייבורי כדי לקנות מסך..כי הCRT הקודם "מת". יש לי התלבטות בין כמה מסכים.. לפני שאני אתן את הדגמים , רצוי לציין שהמחשב שלי מצוייד ב7800GT N AMD63BIT 3200 אז ככה שאין לי מושג אם המסכים הללו יכבידו על המחשב, מחכה לתשובה.. בכל מקרה, אלו המסכים. Samsung 2553bw Samsund T220 ואם יש לכם דגם נוסף עד 1.1K אשמח לשמוע. תודה, מחכשה לתגובות ענייניות ומהירות. עריכה: לא לתת דגמים של BENQ N CHIMEI

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by thelegend,

שלום לכולם בבקשה תתנו לי את ערכי הכיול הטובים ביותר על מנת שאוכל לראות באופן הכי טוב במסך הזה שקניתי אתמול. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by RTSerenity,

לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by moti.dp,

רציתי לברר לגבי מסך ישן של DELL, דגם e177fp 17'' LCD response time 8 ms panel: TN(6 bit). Flat Panel LCD TFT , Active Matrix Contrast Ratio: 450:1 Brightness : 300cd/m2 איך המסך הזה באופן כללי? האם מסך זה יכול להציג בצורה טובה משחקים בסיסיים? לדוגמא FIFA וכד' תודה!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. Started by LiavMe,

שלום לכולם בקרוב אני אמור לקבל מחשב שהורכב פה תודה דרך אגב ואני בין היתר צריך גם מסך חדש הצרכים העיקריים שלי הם גימיינג ברמה גבוהה וסרטים באיכות גבוהה. מצאתי את המסך הזה AOC E2451FH במחיר של 979 שקל באתר KSP: http://ksp.co.il/?uin=23502 אשמח לדעת מה אתם חושבים אליו ואם הוא יענה על הצרכים שלי אם אתה חושבים שיתאים לי יותר מסך אחר אשמח לשמוע תקציב: 1000 שקל (לא יותר) רזולוציה: 1920x1080 גודל : 24 אינטש כרטיס מסך שאליו יחובר המסך מחשב: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. השימושים שלי-משחקים בהגדרות כבדות, סרטים, טקסט ואינטרנט. אשמח אם תחלקו איתי מנסיונכם. איכות חשובה לי, אבל אני רוצה להיות וודאי שההבדל אכן כזה קריטי. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

שלום, אז התחדשתי במסך ^__^, הוא מחובר בHDMI, בגלל שבמחשב אין כניסת DP ויש משהו מציק בו... הוא כאילו לא על כל המסך, משאיר קצוות שחורים דוגמאות: יש לזה פתרון ? ** המסך רץ על רזולוציה מקסימלית 2560x1440

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. שלום חברים, הייתי מעוניין לדעת מהן הפעולות הדרושות או הציוד הנדרש על מנת שאני אוכל לחבר את הממיר ולצפות בטלויזיה בעזרת המסך המחשב שלי. אין לי כרגע מסך ולכן אני צריך מכם גם המלצה למסך מחשב בגודל 22" טוב עד 800 שקל שיוכל לשמש אותי כטלויזיה. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה

• 17 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.