מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
ואם כן, איפה אפשר לקנות, כי חשפתי ולא מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך מחשב טלוויזיה של סמסונג 26 אינטש דגם T260HD. לאחרונה, התפריטים של המסך עולים לפתע ללא סיבה. לפעמים למשך מספר שניות, לפעמים למשך זמן רב יותר. כמובן שזה מציק ומפריע לעבודה. ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי? האם יש משהו שניתן לעשות בנדון? בהנחה שהמסך אכן נפגם, ולא בטוח ששווה לתקנו- על איזה מסך אחר הייתם ממליצים? חשוב לי בעיקר שיהיה גדול (לפחות 29 אינטש), מאחר ואני בד"כ יושב רחוק ממנו. עשיתי חיפוש בזאפ ובעצם לא מצאתי הרבה דגמים בגדלים האלה, ובמסגרת תקציב של עד 2500 שקל, אפשר חריגה קטנה. הדגמים שעלו בחיפוש Dell U2913WM LED Samsung 320BX LCD האחרים כבר חוצים את רף ה-3000 שקל. אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CONTRAST RATIO 1400:1 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1932TQ-BF.jhtml ואם תוכלו בקצרה להסביר מה ההבדל, אני טוען שהניגודיות לא אמיתית, הוא טוען שכן.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו השאלה שלי היא כזאת: מה זה פאנל? האם הפאנל TN על כדי כך גרוע ומה רע בו בנוגע לפאנלים אחרים? מה לא טוב בפאנל TN ומה יש בפאנלים אחרים שיותר טובים מהפאנל TN ובמה הם יותר טובים! תודה לעוזרים1
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיראו כאן: כל מי שהסתבך פעם עם פקידי המכס האנטיפטים ,גסי הרוח, רודפי הבצע ,עלוקות מוצצי הדם ,אוכלי החינם והפרזיטים האלו , מקלל את היום שבו הם נולדו. בקניית מסך ,עקב גודל החבילה, הסיכוי שהוא יעלה במידגם עומד על 100 אחוז. החארות הללו רואים בכל מסך מעל 25 אינץ כטלוויזיה לכל דבר ועניין גם אם רשום עלייה שהיא מוניטור ל-pc בלבד . על פי הטבלאות של הקניבלים האלו ,טלוויזיה מחוייבת במכס של 35 אחוז ובנוסף על כך עוד מע"מ של 17 אחוז ,מה שהופך לכאורה כל קנייה בחו"ל ללא משתלמת בעליל . מצד שני ,יצאה תקנה מלפני כשנה שקניות עד 500 דולר ,פטורות ממכס . השאלה שלי היא כדלקמן: במידה ואני מזמין מחו"ל ,מסך מעל 25 , נניח לצורך העניין 32 , בסכום של 500 דולר כשעלות…
-
- 10 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי צג LCD מדגם Flatron L1953TR, אותו רכשתי לפני כחודשיים. עד הלום, לא היו לי בעיות עם פיקסלים (רק לכלוך, פה ושם). היום לפתע שמתי לב שיש לי פיקסל קטן ושחור ברקע כחול. הפעלתי את UDPixel, העברתי למסך כחול לגמרי, ואיתרתי פיקסל שחור ורע בצד השמאלי התחתון של המסך. ניסיתי להפעיל את אפליקציית ה UDPixel למספר שעות, אך ללא הועיל. ניסיתי את Jscreenfix לכחצי שעה, גם-כן, אין תוצאה. גם "הלחיצות" לא עזרו. בכלל לא השפיעו על הפיקסל השחור, ברקע הכחול. הייתי מעוניין לדעת האם אכן מדובר בפיקסל מת לגמרי, או פיקסל תקוע שאולי אפשר להציל. אני יודע שישנה מדיניות "נוקשה" של X פיקסלים עבור מימוש אחריות (לא יודע בדיוק כמה בLG, אשמח לדעת) אבל אני, כמו כל אדם אחר שנתקל בבעיה שכזו, בטח…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו מסך רגיל של Philips בגודל של 20 אינץ' וברזולוציה של 1680X1050, חשבתי אולי לקנות את המסך Dell U2311H שהוא ברזולוציה של 1920X1080 ועם פאנל IPS, אבל שמעתי שככל שיש למסך רזולוציה גבוה יותר זה אומר שיהיה לי פחות FPS במשחקים? האם זה נכון שיהיה לי פחות FPS עם המסך הזה מאשר עם המסך שיש לי עכשיו והאם בכלל שווה לי להחליף מסך? הכרטיס מסך שלי הוא Nvidia GTX 570
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הי,מעוניין לרכוש Gigabyte G27Q-זה בערך התקציב. זמן לרכוש או שיצפויות הנחות משמעותיות בקרוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון. רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19". וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי: אם אני שם ראוטר מאחורי מסך המחשב שלי או רמקול מאחורי מסך המחשב שלי, האם זה יזיק לו? כי הראוטר פולט קרינה מן הסתם וזה לא מזיק למסך מאחורה? האנטנה של הראוטר כמעט ונוגעת במסך מאחורה. או שזה בסדר לשים את זה מאחורי המסך.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקשרתי היום לחנות LCDTV בפ"ת והבחור שעובד שם אמר לי ש99% מהמסכים שהגיעו אליהם היו עם פיקסלים שרופים לכן הם הפסיקו לעבוד איתם..... האם יש אמת בדבר? אני חייבת מסך דחוף תודה עינת
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדל 24 אולטרה שארפ 1920*1200 נפטר מן העולם. האמת שהייתי רוצה 27 IPS עם 2K, אבל אין לי תקציב לזה. רציתי לשאול אם U2515H יהיה איזה סוג של נחמה עבורי? או אולי יש למישהו פתרון יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-