עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tepez,

אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by ATL321,

יש לכם מושג?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by darklight,

הי חבר'ה, המפרט שלי סגור וכלול בו המסך האמור בכותרת. עד כה הנחתי שהוא בסדר לגרפיקה בגלל שזה פאנל s-va אבל הבנתי שהרבה תלוי בכיול ונשאלת השאלה האם הוא מתקבל על הדעת לגרפיקאי? כמובן שהאופציה הכי טובה היא ללכת על eizo אבל הם יקרים ביותר ומחוץ לתקציב שלי. תודה על המידע והעזרה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. באיזה מרחק מומלץ לשבת ממנו? עכשיו יש לי מסך ישן.. 17" ואני יושב בערך 35 ס"מ(העיינים מהמסך).. 24" לא יהרוס את העיינים? יש לי טלויזיה 21" שאני צופה בה מהמיטה.. מה דעתכם? מי שיש לו 2407, איפה הוא ממקם אותו? רגיל על שולחן המחשב? תודה לעונים..

5. Started by Roy.T,

אני צריך לדעת אם זמני התגובה האיטיים של פאנל הIPS יפגעו במשחקיות... המחשב הוא רק למשחקים, אז אולי עדיף איזה 22" TN באותו המחיר.....? מה יתן תמונה טובה ויפה יותר?? מה דעתכם, תודה....

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by ELi Rabi,

היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.

7. Started by יניב24,

עד אתמול הייתי מחובר למסך CRT עם כרטיס רשת POINT OF VIEW 6200LE (לוח אם 945G), רכשתי מסך רחב חדש 20 אינץ של MAG (LB2006W . הבעיה שלי היא ב- FIFA08 , כאחד שהתרגל לCRT אני מרגיש מריחה של התמונה במשחק (בעיקר במסירות ארוכות) אני חיברתי את המסך לכרטיס המסך ב- DVI , האם זו בעיה של כרטיס המסך ושידרוגו יעזור ? (אם כן המלצות בתקציב נמוך 250 ש"ח) האם חיבור המסך ליציאה האנלוגית (לא DVI יכול לשפר ? ) האם זו בעיה אחרת ? הגדרות וכו... רציתי לציין שגם ב- FIFA אם אני מוריד את הרזולוציה המצב משתפר אבל עדיין יש מריחות . נא עזרתכם

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יכולים להרוס את המסך? אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסך או הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זאת אומרת... אם אני מדליק וסוגר ואז שוב מדליק אחרי איזה דקה.. האם זה גורם לנזק למסך? ואם הוא נסגר כאילו... אוטומטית, כשהוא עדיין דלוק אבל על מצב המתנה כזה... זה גורם נזק שהוא נסגר ואז מזיזים ת'עכבר לאחר משו כמו דקה(כאילו שהוא נסגר ושוב נדלק אחרי דקה)..? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by zombie,

כותרת... ;D

12. שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  13. היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. רציתי להזמין דגם אפשרי למחשב אחד מהם הוא PHILIPS BDM3270 שעולה בין 1000 ל 2000 ש"ח באמזון אבל דמי הטיפול והמשלוח היו בערך 4000 מה שהופך את כל העניין למעל 5000 ש"ח. זה אפשרי או שטעיתי במשהו? בקיצור אמזון כל כזה זול בסופו של דבר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היי. אצלי ואצל חבר יש את אותו הכרטיס מסך. GeForce FX 5700LE הוא רכש מסך של סמסונג, אבל הייתה לו בעיה כלשהי עם חיבור המסך לחיבור DVI שבכרטיס מסך. צירפתי תמונה, תוכלו להסתכל ולראות האם החיבור תקין, והאם המסך: Sony 19'' SDM-X95F או Samsung 731BF או Samsung 931C יתאימו לחיבור זה, אנא רק אלו שיודעים בוודאות. תודה. http://www.2send.us/uploads/981fe12172.jpg

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. (השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?

18. אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  19. המפרט שלי : P4 כ.מסך LEADTEK 7600GT לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך. אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב) נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yogevzak,

aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by beni125,

קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6727

25. Started by asafs1351,

אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים