מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ממה שהצלחתי להבין תדר גבוהה חשוב למי שאוהב משחקים ב 3d ולאלו שמשחקים בצורה מיקצוענית on line . היות ומשחקים מרובי משתתפים זה לא הקטע שלי ומהתנסות קצרה עם 3d לפני מספר שנים קיבלתי סתם כאב ראש , אני שואל אם זה באמת פרמטר ששווה לשלם עליו אקסטרא עבור המשתמש הממוצע שרק משחק בשביל הפאן אבל ממש לא בצורה תחרותית כמו החבר'ה האלו שעבורם כל אלפית השנייה הינה קריטית מבחינת פרסים/אגו ושאר ירקות שממש לא מזיזים לי ? הצרכים שלי די בנאליים ומסתכמים פחות או יותר בעריכת תמונות , צפייה בסרטים ומשחקים כמו דום החדש .
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך חדש, יש לי כאבי עיניים די בקלות ממסכי מחשב ולכן אני מחפש מסך כמה שיותר בריא לעיניים, מבירור באינטרנט הבנתי שהשאלה האם מסך מסויים משתמש בשיטת PWM (שגורמת לריצוד של המסך ככל שהבהירות נמוכה יותר), יכולה להשפיע על כאבי העיניים, ושמסכים שלא משתמשים בשיטה הם יותר בריאים לפיכך. בנוסף קראתי שהבעיה אף חמורה יותר במסכים שמבוססים על LED ומשתמשים ב PWM. האם מישהו פה מכיר את כל הנושא הזה ויכול לומר אם זה נכון? מצאתי את הרשימה הזאת של מסכים שכנראה לא משתמשים ב PWM - http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm אבל נראה שכמעט אף אחד מהם לא נמכר בארץ, אולי חוץ מה Eizo EV2336W שעולה בארץ כ 2,900 ש"ח... באינטרנט הבנתי שהוא נמכר בכ 400$, האם יש אפשרות משתלמת ל…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי מסך IPS NEC (תסתכלו במפרט שלי לגבי איזה וכו') ולפני זה היה לי PVA או MPVA או משהו בסגנון של EIZO נראה לי שאולי בגלל החדות (ניגודיות) או משהו כזה, יש תחושה שבNEC ראו טוב יותר טקסט. מה דעתכם? או שפשוט אולי לא כיונתי משהו כמו שצריך, או מה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את מזלי וללכת במכרז על המסך IPS231P LG אבל הגובה בין השולחן שלי למדפים שלו הוא 42 סמ' (בדיוק!) עכשיו במידע על המסך נותנים מידע על גובה ללא סטנד (33.5) ומידע על גובה כולל הסטנד (47.5) השאלה שלי היא האם הגובה ללא הסטנד הוא בעצם הגובה של המסך עם הסטנד פשוט על הכי נמוך שאפשר? ואם לא אז מה הגובה המינימלי שיש למסך הזה כולל הסטנד?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ככל שגודל המסך שונה, האם זה מעמיס יותר על כרטיס מסך/נייד שאליו אני מחבר את המסך? אם אני משתמש בנייד בלי לחבר מסך, הכל בסדר. אבל אם אני מחבר מסך 24 אינצ', המאוורר מתחיל לעשות רעשים כל כמה שניות ונדמה לי שהמחשב עומד למות עוד מעט. או שאני סתם פארנואי?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי ראיתי שכאן בפורום מומלץ הDELL המקביל למסך הזה רק שהבעיה שלי איתו שהוא פשוט ענקי. לאומת זאת ה AOC מאוד דק יפה ולא מגושם. השאלה איך הוא בביצועים בסרטים ומשחקים ? יתאים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזאפ כתוב שזה 16 על 9 ואני לא יודע אם להאמין להם... אם אכן זה נכון אז זה מסך 21.5 ,לא?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
בוא נתחיל בזה חצי מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני אקנה מסך LCD טוב אני אהנה מכל רגע, ואם אני לא אעשה זאת אני אסבול. החצי השני אמרו שאני לא ארגיש בכלל את ההבדל במשחקיות בין מה שיש לי כיום לבין מסך LCD טוב עם מפרט שטוב לגיימינג. אני הולך יותר לקראת החצי השני משום שיש לי חברים עם מסכי LCD טובים ו א)הם בעצמם אומרים שההבדל מזערי. ב)לפי מה שאני רואה ההבדל מזערי. אני ביקשתי מפרט בפורום הזה ונתנו לי מפרט טוב מאוד. ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=303841 ) אך בנוגע למסך שלי אמרו לי שפשוט הוא לא משתלם. שעדיף לי להוריד את כרטיס המסך לפחות טוב ולקנות מסך חדש. ועוד פעם, שאלתי אנשים וחצי אמרו שזה נכון, וחצי אמרו שאני משוגע אפילו לחשוב על זה. הטיעון של החצי השני היה…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ה Samsung T240 הוא המסך הטוב ביותר בתקציב של עד 2000 ש"ח? התקציב שלי הוא 2000 ש"ח על מנת לקנות מסך 24 בעל יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. תודה על התגובות...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זמזום (חרישי עד בלתי נסבל) הנובע מספק-כח פנימי הוא נחלתם של מסכי מחשב רבים. ושמתי לב שיש מתאם בין גודל המסך לעצמת הזימזום. כבר היו על כך כמה דיונים בפורום בקשר למסכים שונים. לגבי ה U2410, באחת הביקורות שאני זוכר (מהאתר של דל) היה כתוב ש"בניגוד ל 2408WFP שזימזם, ה U2410 הוא חרישי". אבל כעת נכנסתי לקישור הזה שאלכס צירף: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19314620.aspx , ושם כתוב שצריך לקבוע את הבהירות ל 76 לפחות ע"מ שהמסך לא יזמזם: איך המסך שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 האם הוא מקביל באיכותו לדגם הפופלארי של 2007WFP? הוא עולה באתר של DELL רק 290 דולר, שווה ערך ל-1335 ש"ח עם מע"מ. גיסיתי תהיה בקרוב בארה"ב וחשבתי להמליץ לה להביא אותו איתה. היא מתעסקת בעיקר עם טקסט (מתרגמת) - האם מודבר על מסך עם פאנל איכותי? אגב מצאתי את זה מוזר שהמחיר שלו דומה לדגם ה-22" שאמור להיות עם פאנל TN.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות את ה-L1970HR של LG עקב הביקורות הטובות עליו ב-Zap וברשת ונתוניו הטובים יחסית (אני מודע לכך שיחס ניגודיות 1:2000 נובע משיטת מדידה שונה). לאחרונה, KSP הורידה את מחיר ה-VX922 של Viewsonic ל-1790ש"ח, שלפי דפדוף בפורום הוא מסך מצויין, מה שנכנס לי בול בתקציב (עד 1800ש"ח) ובנוסף לכך יש לי אפשרות לאסוף את המסך ישירות משם ולא לחכות שבוע להזמנה. השאלה היא כאמור, מה עדיף. אני יודע ששני המסכים מצויינים למשחקים, פושרים בסרטים וטובים לאינטרנט וטקסט. יותר חשובה לי איכות הצבעים וזווית הצפיה מזמן תגובה ויופי המסך עצמו. חיפשתי בפורום ותשובה חד משמעית אין, אז אשמח לשמוע את דעתם של בעלי המסכים. אם יש מסך אחר עד 1800ש"ח וללא חריגות, אשר טוב יותר מהנ"ל, לינק יתקבל …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלקנות מסך חדש,עזבו רגע את הקטע של המלאי ונתעלם ממנו לשניה, מצד אחד יש את הDELL 2007WFP,20 אינץ' עם פאנל S-IPS,במחיר דיי יקר של 2000ש"ח, ומצד שני יש את הDELL 2208WFP שהוא יותר גדול ב2 אינץ',אבל גם יותר זול ממנו ב500 ש"ח(אבל עם פאנל TN) ה2007WFP מסך מעולה,אבל הוא באמת שווה את הכסף?או ששווה לי לקנות את ה2208?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-