עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by רמי רמון,

שלום לכם האם מישהו משתמש במסך מדגם זה? לא מצאתי עליו ביקורות תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shabi36,

האם כדאי לקנות את המסך הזה ב1400? המסך הולך ליהות לסרטים וכו' ויש כאן ויכוח על מסכי לד, האם הם טובים במחירים האלה? והאם מסכי LED יותר טובים מLCD? אני זוכר שדיברנו כאן על פאנלים וכו' אז תביאו הצעה טובה ,תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לכול מי שמעוניין על קצת פרטים לגבי המסך... אני רואה שיש פה הרבה לבטים... אם הייתם שואלים אותי לא הייתי ממליץ לכם לרכוש אותו...הסיבה היא שיש פס שיורד ומרצד בזמן צפייה בסרטים חיברתי בכבל DVI כמו שחלק מהאנשים אמרו שצריך לעשות...וזה לא עובד... אז או שיש כאן למישהו פיתרון....כי אני לא מצאתי....או שפשוט תקנו מסך אחר

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by idoidoido,

שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benyben,

אני מאוד מתלבט בין שני מסכי המחשב הללו. האם יש המלצה? איך בוחרים? המחיר דומה (30 דולר הבדל), ואני ממש מתלבט איזה להזמין. אנא עזרתכם! תודה http://www.shopping.hp.com/product/display/display/1/storefronts/WH344AA%2523ABA http://www1.euro.dell.com/il/he/business/monitor/monitor-dell-p2411h/pd.aspx?refid=monitor-dell-p2411h&s=bsd&cs=ilbsdt1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by NaorYfrach,

מסך מחשב LED בגודל Full HD "23 הדק בעולם 1.29 ס"מ מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 האם המסך הזה כולל רמקולים מובנים ? השימוש שלי במחשב הוא יום יומי אבל בגלישה ושימושים קלילים ולעיתים נדירות משחקים כבדים . חשוב לי שהמחשב יראה טוב ושסרטים באיכות HD יופיעו עליו בצורה הכי טובה שיש . בנוסף אני חייל והמסך הזה כולל הכל ואחריות 3 שנים עד הבית והכל ב750 שקל וגם נראה מצויין אז נראה לי דיל טוב אני חושב שחברה פחות משחק כי יש במסך הזה הכל מהכל ואחריות ארוכה אז אני סומך על זה מאשר לקחת חברה יותר איכותית מAOC . מה דעתכם ? יש משהו בטווח מחירים שיותר יתאים לי ? שיכלול FHD + אינץ' 22-23 ?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן. הדבר העיקרי שאני מפחד ממנו בקנייה של מסך גדול , זה שהטקסט יראה קטן מידי (ואני מדבר על תוכנת עריכה כמו פרמייר ואפטר אפקט - שם אין אפשרות לשנות את גודל הטקסט והאלמנטים והכל תלוי הרזולוציה של המסך). במחשב אחר שלי כיום, אני עובד עם המסך המיושן הזה: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1232 במסך זה אני רואה את הכל מצוין ואני ברזולוציה של 1280X960 , הבעיה כמובן היא שזה מסך של המחשב השני - במחשב החדש שלי אני משתמש בזוג מסכי CRT ישנים ומזעזעים בהחלט שם אי אפשר לראות את הטקסט. הבנתי שיש הבדלים בין גודל נקודה במסך ולפי זה נקבע איך האלמנטים יראו ברזולוציה הטבעית... אז איך המסך הישן שלי בהשוואה ל 2333T ? באיזה מבינהם האלמנטים ברורים יותר ברזולוציה הטבעית? או שהם דומ…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. חבר קיבל כמה הצעות מחיר למסכים בסביבות 700 ש"ח איזה מהדגמים האלה עדיף לו לקנות: 1. Fujicom LCD Monitor FJ2050 2. מסך "20 רחב SAMSUNG/EX2020X (5 ms 1:1M 3. מסך "22 רחב SAMSUNG/B2240M + (5ms 1:70000) אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני כבר כמעט יומיים עם המסך החדש dell 2209wa. לפני זה הייתי כמה שנים טובות עם מסך 17 אינטש של מאג. מעולם לא היה לי LCD. הבעיה הגדולה היא הרזולוציה הענקית של המסכים האלו. במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא 1680*1050. אמנם כך זה ניראה יותר חד אבל זה פשוט קטן מדי לעיניים שלי. כרגע עברתי לרזולוציה קטנה יותר של 1440*900 ואמנם הטקסט מעט עבה ולא מדויק מאוד, אך סביר, אבל זה הרבה יותר נורמלי לעיניים. אני לא מבין למה הרזולוציה הטבעית כל כך גדולה, או לפחות, למה אין כמה רזולוציות שנראות חדות כדי שאפשר יהיה לבחור. לדוגמא, במסך הקודם הייתי על רזולוציה של 1024*768 ושם הטקסט היה יחסית קטן, אבל לא היו לי בעיות וכאבי ראש/עיניים כמו עכשיו, כלומר אני מניח שהטקסט היה יותר גדול מהטקסט שברזולוציה הט…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nirfun,

היי, בהמלצת רוב הפורום הזה רכשתי 2333T. לצערי הרב, התצוגה רועדת מדי פעם. זה מסתדר כשאני לוחץ על Auto-Adjsutment לכמה דקות ואז שוב חוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by k22,

יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by liran2003,

היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?

19. Started by k22,

ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חשבתי שאוכל לצלם את המסך עם הפיקסל המת אבל כניראה שאי אפשר, כי בתמונה הכל ניראה מושלם :-). בכל מקרה, על הרקע השחור למטה בתמונה(בתוך הריבוע הלבן. צריך לגלול את התמונה כדי לראות את הריבוע הלבן), יש מקום שרואים שני פיקסלים אדומים קטנטנים(או אולי רק אחד, אני לא סגור על זה), אבל שוב, אי אשפר לראות את זה כאן, אצלי זה בתוך הריבוע הלבן :-). בדקתי את זה עם התוכנה nokia monitor test. עכשיו השאלה שלי היא האם שווה להחליף? האם אהיה נודניק אם אחליף? האם זה בכלל משנה(כי בתכלס כשהמסך לא בגוון שחור(וזה בדרך כלל) לא מבחינים בזה)? ואולי גם המסך הבא יהיה עם פיקסלים מתים? האם הפגם הזה מעיד על כך שזה ימשיך ויתרחב או שאין קשר וזה יכול לעבוד כמו שצריך עם פיקסל אחד מת, בשנים הבאות? בקיצור, מה אתם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by broshg,

שלום חברים, כרגע בבעלותי מחשב אחד עליו מותקן WinXp ומחוברים אליו 2 מסכים. בהגדרה האחד הוא הראשי והשני הוא הרחבה, אפשר להעביר לשם חלונות וכו'. השימוש ההולך וגובר שלי הביא אותי למסקנה שאני צריך כבר 4 מסכים. כמה שאלות: 1. מערכת הפעלה: האם WinXp תומך ב-4 מסכים בוא זמנית? 2. כרטיס מסך: כמה כרטיסים אצטרך לקנות? או אולי רק אחד עם 2 יציאות DVI כשעל כל אחת יהיה מפצל? מה עדיף? 3. מעמד: ברצוני ששני המסכים הנוספים ימוקמו מעל שני הנוכחיים. האם יש לכך מעמד מיוחד? איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by eladbt,

שלום, אנחנו מחפשים מסך מחשב המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה. מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של 2-2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by eliko78,

אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.