עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Animor,

שלום, אני מחפש מסך איכותי למשחקים, גודל 20-22''. תקציב: עד 2000 ש"ח. PIVOT לא משנה לי כלל, אגב. הבנתי שפאנל IPS יהיה טוב יותר למשחקים מפאנל TN, האם זה נכון? על אלו מסכים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by deathrevenge,

היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Spider1,

אהלן התקציב עד 1500 ש"ח , אשמח להמלצה על מסך עם חדות ואיכות גבוהה. אני מבין שעדיף LED על LCD, אודה להמלצה מקצועית בנושא תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה

7. שלום, אני צריך מסך למשחקים,תיכנות והרבה קריאה (כל הזמן בפורמים ובבלוגים) והמון המון משחקים (שוב ) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מסך 22-4 אינץ בתקציב אלף שקלים עד 1200 עריכה:שיניתי גם למסך 24 אם נכנס במסגרת התקציב נהדר אפשר חריגה קטנה אם זה מביא אותי למסך 24 איכותי תודה רבה מתן

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  8. אני מתלבטת בשאלה כבר כמה שבועות וחורשת את הפורום הזה(כניראה הבחורה היחידה פה....) אני יכולה בעיקרון להשקיע 3000 ש"ח אבל השאלה אם כדאי.... המסך ישמר בעיקר כטלויזיה עם TV BOX,לצפייה בסרטים ולשיטוט באינ'. אני עכשיו גם בענין של תמונות(מהמצלמה החדשה ושווה ביותר שלי) אז גם אולי קצת עריכה של תמונות בהמשך. האם יהיה הבדל משמעותי אם אקנה T240 של סמסונג או מסך עם פאנל טוב יותר בפונקציות הנ"ל אם הבנתי נכון, זה בעיקר משמעותי לסרטים? האם בתור מי שלא מתמחה במסכים או משחקת משחקים עם גרפיקה מורכבת יהיה באמת יתרון מאוד משמעותי למסך יקר(כמו ה-DELL 24 שמומלץ פה כל הזמן)? אם יש המלצות למסכים אחרים גם הם יתקבלו בברכה. תודה, הילה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

הכי איכותי שיש בתקציב, לא משנה כמה אינץ', עדיפות ל19 או אפילו יותר, אבל אם יש 17 שאיכותי יותר בצורה רצינית, אז עדיף אותו. תודה רבה רבה. מטרות? בעקרון זה לחבר... שימושים רגילים, משחקים גם מדי פעם..

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מסך וכרגע אני עובד על LCD ענתיקה (4:3) שקיבלתי כתרומה אחרי שה-CRT הוותיק שלי החליט למות. עכשיו אני - חייל חנוק תקציבית - צריך מסך חדש השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בסדרות וסרטים ועבודה עם תמונות. אני לא צריך מסך של מעצב גרפי, אבל כן חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה, שכן אני עובר על הרבה תמונות ומבצע בהם שינויים קלים של חשיפה, איזוני צבע וכד'. אני לא מבין כלום בשוק המסכים היום, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מסך טוב בתקציב המוגבל של עד 700ש"ח. *חנויות באיזור ת"א. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by BloodFist,

השימושים העיקריים הם סרטים\סדרות ומשחקים, קצת עבודות של בית ספר, אבל לא משהו רציני. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by gunai,

שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום דרוש מסך סביבות ש"ח כמה שיותר גדול יותר טוב אשמח לפאנל IPS תודה רבה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. Started by uman7,

שלום לכולם אני קונה מסך לPS3 וגם לראות דרכו סרטים בחיבור למחשב בHD. המרחק הוא כמעט מטר. עכשיו אני מתלבט מה לקנות: מסך מחשב של דל 2209WA עם פאנל EIPS או מסך טלויזיה של סמסונג 22C450 מי מבין שניהם יתן לי את האיכות הכי טובה במשחקים ובסרטים? אל תתיחסו לגודל המסך תתייחסו לביצועים ולאיכות (הפאנל)

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  16. אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים

17. שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  18. דרוש מסך לצורך טקסט - שימוש עיקרי, סרטים - שימוש משני. משחקים - בספק מאוד... קראתי קצת באתר, וראיתי המלצות על הדל ואני מבין למה. מבין שאפשר להשיג את WFP אצל מספר חנויות, אבל עוד לא בדקתי. מה עדיף DELL 2007FP או 2007WFP עבור טקסט ?? הבנתי שיש אפשרות נוחה לעבוד עם שתי תמונות במסך, איזה מסך יותר נוח בשביל הצגת שני מסמכים/עמודי טקסט זה בצד זה? האם המסך הרחב או הרגיל? האם מצב פיווט PIVOT יותר נוח לעבודה עם מסמכי טקסט, ואם כן - באיזה מסך? דווקא המסך הרחב יותר צר, ככה במצב PIVOT הוא יותר ארוך ואפשר לראות מסמך ארוך יותר. איך המסך 24" שלהם לצורך טקסט? לא גדול מדי?? אם צריך להתרחק מדי, זה לא טוב, כי אני כותב תוך כדי על דפים לפעמים, לא רק מקליד. אני מאוד רגיש לסוג המסך, ועובד כאמור …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nizzan7,

שלום לכולם, לפני 4 חודשים בערך קניתי מחשב חדש והשלב הבא שהיה מתוכנן כבר אז הוא לקנות מסך חדש, התקציב לא גבוהה, 1000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. אני צריך מסך בגודל 23 אינץ' כאשר גם 22 אינץ יהיה בסדר אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. חובה שיהיה FHD וחובה שיהיה לו חיבור HDMI. אני רואה הרבה סרטים בFHD ומשחק משחקים ברזולוציות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא HIS 5770 1GB. אשמח לדגמים, תודה רבה ! ניצן נ.ב. חשוב לציין שאני חושב שאחבר את המסך לכ.מ. בחיבור הHDMI כי אני מניח שהאיכות תהיה גבוהה יותר, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה, רצוי שיהיה לו רזולוציה של 1920X1080, ניגודיות של 1:50000 ויציאת כומפוזיט, גודל המסך 22-24, התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח מקסימום.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום! אני קונה מחשב חדש עם מערך CF של 4870 ולא נראה לי שאני אוכל להנות ממנו על 19" כמו שאני אוכל להנות על מסך גדול. (24"?) אני צריך מסך LCD גדול, אם אפשר 24", למשחקים מהירים. התקציב שעומד ברשותי הוא 3,000 ש"ח. המלצות?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אם זה יעלה כמה שקלים יותר זה בסדר תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מסך מחשב עם רמקולים מובנים, עדיפות לכמה שיותר טובים תקציב עד 900 שקל+גודל 22-24 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by omri09,

היי חברים, אני משתחרר מצה"ל בימים הקרובים והגיע הזמן להשקיע קצת בעצמי ולהחליף את המסך 19'' העתיק שלי. אני מחפש מסך עד 1000 ש"ח למטרת משחקים/ סרטים/ עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ללכת על u2312hm או שיש סדרת מסכים חדשה בקרוב ושווה לחכות?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים