עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by psybrain,

רציתי לדעת מה היתרון של מסך U2311H על מסכים שיש היום בשוק כמו LED ומהירות תגובה טובה וכו.. אני מחפש מסך למשחקים לסרטים באיכות גבוהה מאוד ושהמסך יהיה בלי מריחות ותגובה איטית במשחקים קצת פרטים לגבי U2311H לבין המסכים היום בשוק מה ההבדל ומה היתרונות/חסרונות!? לגבי ה DELL U2410 האם כדאי להשקיע במסך הזה .. ומה ההבדל בין ה 23 ל 24 של DELL שרשמתי פה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם. המסך הישן שלי מת במפתיע , לכאורה היו לו רעשי גסיסה לאחרונה אך הייתי בטוח שזה קשור לכרטיס המסך (זאת נגלה בהמשך כשנקנה מסך חדש) בכל אופן היה לי מסך 22, סמסונג 2mS והצבעים היו דיי "מתים".... אני מחפש מסך חדש 22' - 24' מסך שיהיה מעולה עם צבעים חיים ושיהיה איכותי עם יחס עלות תועלת טוב- למשחקים וגרפיקה . בכל אופן מה המלצתכם נכון להיום?? :s05: תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום רב, מחפש מסך חדש שיעבוד באיכות מעולה עם משחקים ברמה גבוהה (כרגע הכרטיסי מסך הם 9600GT SLI אבל בע"ה אני משדרג גם אותם) בנוסף, שיהיה טוב לקריאת מסמכים תמיכה מלאה בFHD ובבקשה הסבר על HDMI1.4 1.3 תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איזה מסך מבין ארבעת המסכים האלה עדיף לשימוש במשחקים כבדים? Samsung BX2335 LED: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764438 Samsung BX2450 LED: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 LG W2486L LED: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 Dell U2311H LCD: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762793

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by alh,

אתמול כשקמתי בבוקר והדלקתי את המסך, הוא נדלק כרגיל אבל אחרי כמה שניות נכבה. לפחות כך זה נראה בהתחלה, אבל כשהסתכלתי טוב יותר על המסך ראיתי שהתמונה מופיעה בו כרגיל, אבל היא מאד מאד חשוכה. זה נראה שתאורת המסך נכבית אחרי כמה שניות. כשחיברתי אותו דרך ה VGA ללפטופ הוא נדלק, ואז כשעברתי חזרה ל DVI הוא המשיך לפעול כרגיל, אבל היום בבוקר זה שוב קרה, והפעם גם כשחיברתי דרך ה VGA הוא נדלק לכמה שניות ואז התאורה נכבתה. יש למישהו רעיון מה לעשות? האחריות כבר נגמרה ואני ממש לא רוצה לקנות מסך חדש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by Red Sparowes,

בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם זה ישפיע על האיכות ? אני קונה כרטיס מסך 5870 AMD

8. Started by Weihenstephan,

שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ברשותי מסך מחשב ואני רוצה לחבר לאינטרקום בבית הבעיה היא שהחיבור ודיאו של האינטרקום הוא RCA ולמסך יש יציאה רגילה VGA. האם קיימת דרך להמיר את האות כך שהמסך מחשב יוכל להציג את התמונה של האינטרקום ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחפש מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח וראיתי המלצות מאוד חמות כאן באתר גם לSamsung 23 LCD 2333T 8ms (המהירות תגובה טיפה איטית אולי?). ומה לגבי ה לSamsung bx2235 LED גם הוא בתקציב... או שפשוט ללא ספק ללכת על הDELL וזהו, אם זה בגודל 22 U2211H או ב23 אינצ'ים? שכחתי לציין שאני מעוניין במסך לגיימרים לסרטים ועבודה ממושכת עם טקסטים. תודה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. סוף סוף קניתי את המסך, והוא עומד יפה בציפיות. האכזבה היחידה בינתיים היא מההתאמה שלו לעבודה במצב אנכי (מסובב ב-90 מעלות על הפיבוט). במצב הזה החלק העליון של המסך נמצא גבוה וצריך להרים את המבט כדי לראות אותו. מאוד לא נוח. עם מסך 19 ברזולוציה של 1280x1024 לא נתקלתי בבעיה הזו וכמעט כל השימוש שלי בו הוא במצב אנכי. כנראה שהפיבוט ב-2209 (ובמסכים אחרים בגודל הזה או יותר) הוא פיצ'ר לפרוטוקול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Woland,

שלום, אני מחפש מסך שהשימושים העיקריים בו יהיו גלישה , תכנות , ומדי פעם סרטים ומשחקים. כרדע שמתי את עיני על ה - u2311h או 2209wa , לפי ביקורות שקראתי באינטרנט נראה שה - 2209wa טוב יותר לשימושים שלי. מה דעתכם , ואם יש הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by psybrain,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה בקרוב .. שימוש : משחקים (גרפיקה כבדה) סרטים HD ומולטימדיה וכו... רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת איכות, מהירות, יכולת ועומד לפי הדרישות שלי ? והאם יש מסך שהוא יותר איכותי מהיר וחזק ממנו? להזכירכם זה מסך 24 אינטש לד.. 2 MS 1:5000000 FULL HD 1920X1080 אשמח לקבל רעיונות ולקבל תגובות עליו למי שיש לו אותו ! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. המסך Dell U2211H בתקציב 1000 נחשב לאחד הטובים בתקציב הזה הוא הוא שעדיף מסך יותר מומלץ השימושים של המסך-:גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב כבדים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by --Adidas,

אני חושב ללכת על 2333t בגלל המחיר (כמעט 500 שח הפרש) ההתלבטות העיקרית שלי היא בעניין הארגונומיה של המסך אני רוצה מסך שאני יוכל לשים איזה סרט ולכוון אותו כך שאני יוכל לצפות בו גם מהמיטה ואני לא יודע אם 2333t יסתדר עם זה אז השאלה שלי היא כמה אפשר להטות אותו למטה למעלה ולצדדים ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, נשרף המסך במחשב שהשימוש בו הוא בעיקר אינטרנט. התקציב הוא 700 שקל, וראיתי ב 650 את המסך הזה Samsung EX2020X LED 20 Inch 5ms DVI WideScreen Black איך הוא ביחס לתקציב? האיכות באמת לא חשובה, שלא יהיה טישטוש באותיות זה די חשוב. אני יודע שסאמסונג לא עושים זבל בתחום המסכים גם לא בדגמים הזולים... אשמח לעצות. המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות עיצוב אירועים ועיצוב בכללי, מה שאני עוסק בו בתור תחביב יומי ובצורה מקצועית עם הרבה מעצבי אירועים פופולריים תודה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by itamar_moa,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dekken,

שלום, אני מחפש מסך שהשימוש העיקרי בו הוא משחקי מחשב, ומדי פעם צפייה בסרטים וסדרות. אני לא רוצה מסך שנמרח, נמרחו לי העיניים מספיק בטלוויזיה של אחותי. לא מחפש להשקיע יותר מדי. כנראה בסביבות ה800שקל ואפילו פחות! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by benyben,

שלום אני משתמש במסך חדש - ורציתי לשאול כיצד עושים ...... קליברציה לצבעים (color calibration). יש הצעות? האם יש כלי מיוחד (תוכנה חיצונית)? וגם - מה עדיף, להתשמש בהגדרות של המסך עצמו (ז"א - לשנות את ההגדרות מהמסך עצמו דרך התפריט שבנוי בו), או דרך תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shloosh,

יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by eliko78,

מחשב חדש עם כרטס מסך HD6950 מחובר למסך CRT מתקבלת תצוגה ירוקה במקום לבנה כשאני מחבר את המחשב הישן מתקבלת תצוגה תקינה\ יש לכם מושג קורה פה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by cobmetal,

שלום ולילה טובה לחברי הפורום הזמנתי מחשב וכרגע אני מחפש מסך , אני מעוניין למצוא את ה2209 , למרות שאני יודע שכרגע די קשה להשיג אותו , השאלה שלי היא : בכל פורום ואתר שראיתי שעדין מוכר אותו מצויין שהמסך הוא 5 מילי , למרות שבאתר של דל זה 6 מילי זמן תגובה , האם יש איזשהם רוויזיות שונות למסכים או משהו בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eliko78,

יש על המסך הזה כל מיני תגובות ברשת ואני רגע לפני קניית מסך אז מה אתם אומרים יש מריחות או אין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.