עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by MatanG1,

אהלן אני מחפש מסך בגודל 23 אינץ', השימוש הוא בעיקר עבודה שגרתית בבית (אינטרנט וכו') ועריכת מוסיקה (לא וידאו). כמובן שמסך שמאפשר צפיה בסרטים באיכות גבוהה יהיה מעולה אבל אני לא בררן בזה וזאת לא המטרה העיקרית. במשחקים אני לא משתמש בכלל... בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של ה DELL U2311H כי מאוד משבחים אותו, אבל מקריאה בפורומים ומחשבה שנייה אני מעדיף לא לעבור את ה-1000 ש"ח כי זה לא מאוד קריטי בשבילי, מה שהביא אותי להתלבט בין 2 הדגמים האלה של samsung ה BX2335 שכרוך בתוספת של יותר מ-100 ש"ח לעומת ה 2333T . השאלות שמעניינות אותי הן: 1. האם הוא באמת יותר טוב ושווה את ההפרש (והאם הLED באמת משפיע או לא משמעותי בסדר גודל כזה) 2. למי שעבד עם המסכים האלה, האם זה שהכוונון למעלה ולמטה בעיית…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

ערכתי את השאלה למטה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by psybrain,

אני רוצה להבין יותר לעומק את המסך הזה מה מייחד אותו ממסיכם אחרים חוץ מזה שהוא IPS מה יש בוא שהוא מיוחד ומסך טוב ומה זה SRGB וכל הדברים האלה ... והאם זה שווה להשקיע 1000 שקל יותר עליו מ U2311H ?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Titan777,

מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lesles,

שלום, המליצו לי כאן על מסך ה2333T, ונפלה בחלקי הזדמנות לרכוש את הBX2335 במחיר דומה. האם המסך הזה מתאים למשחקים?(GTX460) איך הוא יחסית ל2333T? האם יש מסכים יותר מומלצים בטווח של עד 800 ש"ח? וקצת סטיה מהנושא, האם עדיף לקחת מסך LCD 32 אינץ' ולהשתמש בו בתור מסך המחשב? (HAIER L32K30) תודה.

6. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ran B,

שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט החדש, אני כולל בתוכו גם מעבר לסראונד. ההתלבטות היא בין 2 דגמים של DELL, הראשון הוא U2211H, לבין הU2311H האם יש משהו נוסף מלבד אינץ וחצי, ועוד 200 ש"ח ביניהם? המלצות נוספות באותו התקציב סביב ה1K למסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gad57,

למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lael,

כותרת תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TGA,

אני מחפש מסך בגודל של 23' 24' עד 1300. מסך שיתאים לי למשחקים כמו COD, BAD COMPANY 2 ועוד... מסך שיתאים לעבודות בפוטושופ לעריכת תמונות. אני רואה מלא סרטים דרך המחשב שלי גם באיכות HD. הרבה אנשים דיברו על המסך הזה: Dell U2311H LCD הבעיה היא שהמסך הזה הוא 8 Ms יש מסך אחר שאת ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים מה שלומכם?? אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך מחשב (מקריאה שלי פה בפורום הבנתי LED\ LCD לא כזה משנה אלה הפאנל והאיכות) איכותי, שמתאים למשחקי מחשב FPS בעיקר ושלא יעלה מעל ל-800 ש'ח(לא יהרוג אף אחד אם יחרוג טיפה ). תודה מראש לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי בין 22-24 אינץ' המסך מיועד לכול שימוש אפשרי בין אם זה עבודה/גרפיקה/משחקים. סרטים אני מאמין שפחות אבל אולי :-) עד היום היה לי viewsonic vp930 שהוא היה 4:3. האם עוד מייצרים מסכים איכותיים שהם 4:3 ולא WIDE ? פשוט אני מפחד שwide screen פשוט לא יהיה נוח לי כמו ש ה4:3. בכול מקרה אשמח שוב לקבל המלצה על מסכים אופציונליים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by eliko78,

איך אני יכול לבדוק אם יש וכמה פיקסלים שרופים יש במסך? יש עוד משהו שצריך לבדוק?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by rivki10,

אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז :'( ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Rammler1983,

שלום, אני צריך את עזרתכם בבחירת אחד ממסכי המגע הבאים Iiyama PL T2250MTS Multitouch DVI http://www.bestseller-computer.de/?ID=25487&Ref=132 Hewlett-Packard HP 2310ti http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/382087-382087-64283-3181048-3181048-4184767.html ST2220T multi-touch monitor http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-1819&cs=19&c=us&l=en&dgc=CJ&cid=24471&lid=566643&acd=10550055-1727683- Acer T231H multi-touch monitor http://www.acer.com.my/acer/product.do;jsessionid=BB6023381FB1264CFFB559E65EC46303.public_a_us004?LanguageISOCtxParam=en&rcond5e.c2att92=907&inu49e.current.c2att92=907&link=ln314e&am…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Super Sonic,

אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by psybrain,

רציתי לדעת מה ההבדל בין כל מני סוגים של פאנלים של ips למשל hips sips וכו.. ומה זה 6 ביט 8, ו 10? יש כל כך הרבה חברות שיש להם פאנלים כאלה למשל פיליפס , דל, hp, איזו וכו.. מה ההבדל ומי מתמכה בזה הכי טוב אני מעוניין לקנות מסך איכותייי 23-24 אינטש.. המלצות וקצת פרטים לא יזיק?!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Weihenstephan,

שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bararb,

אני מעוניין במסך עכשיו תשמעו הלכתי לKSP ואמרתי להם שאני רוצה את הדל הם אמרו לי שהזמן תגובה שלו איטי.. עכשיו באתי לשאול מה בכל 0.08 הוא משדר תמונה יעני 125 תמונות לשנייה?.. ובאתי לשאול עם יש מסך 4:3 . עם איכות כמו של עד 1200 שח??.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  22. Started by MasterPit,

אני רוצה לרכוש מסך, בסדר גודל של עד - 1,000-1150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא עבודה מול מסמכים, צפייה בסרטים ובשידורי TV (ואולי בהמשך גם משחקים). על פי מה שהסתכלתי כללית במס' מקומות, הגעתי להתלבטות בין כמה מסכים..: 1. מסך led של חברת asus 24אינץ' דגם המסך ASUS VE248H LED נתונים כלליים: גודל 24.0" 16:9 Wide Screen מהירות תגובה 2ms קונטרסט 10000000:1 . וכו' וכו'.. 2. מסך מחשב Dell U2311H LCD. אין צורך להוסיף עליו, כבר 'נחפר' עליו הרבה. יש לציין שלכאורה הוא "נותן" פחות מהאסוס, אבל הוא כמובן IPS, מה שמשנה את התמונה.. - עד כמה ההבדל בין 23 ל 24 אינצ' משמעותי לטובת האסוס, אם בכלל? ושאר הפרמטרים (מהירות, ניגודיות) לעומת ה IPS..? 3. ישנו מסך נוסף, samsung bx2440, איך הו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מנסה לעזור לחבר אבל מבולבל בעצמי בעצם ! עכשיו נמכרים יותר המסכי LED אני רואה הבעיה שלא בכולם רשום LED ! אז אני לא בטוח בקיצור מה אתם ממליצים ? צפיה בתמונות , קריאת טקסטים זה העיקר וכמובן קצת צפיה בסרטים ואינטרנט עד 900 ...1000 עדיף באיזור ה 800 עד 23 אינצ תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by natanbs,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים