עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by timont,

אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. כמו כן המליצו לי 1. סמסונג 226 או דל 228 ( אם אני לא טועה בנתונים) אבקש חוות דעת מהמבינים מאחר והעניין דחוף בתןדה דוד

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  8. אוקי זאת הפעם הראשונה שאני הולך לקנות מסך LCD ביחד עם המחשב הבא: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=391256) עכשיו אין לי מושג אם יותר משתלם כיום 19 או 21 ואם מישהו יכול ככה לתת לי כיוון מסויים על חברות טובות או על דגמים ספיציפים שאני ילך לחנות להסתכל. מאוד יעזור לי אם תסתכלו באתר הזה www.logicpc.co.il פשוט משם אני קונה ממה שפעם קראתי הבנתי שחשוב הזמן תגובה MS כדי שלא יהיו מריחות אז חשוב לי שלא יהיו מריחות בזמן שאני מדפדף עם הגלגלת ובמשחקים ושסה"כ תהיה זווית יחסית טובה שאני לא יזיז טיפה את הראש ולא יראו כלום. המחשב בעיקרון יהיה יותר למשחקים קלים כאלה כמו SIMS2 ואולי פעם ב ישחקו בCS וגלישה באינטרנט משם משחקים כמו CRYSIS UT3 וכו' תודה רבה על העזרה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. גולשי פורום "מסכי LCD" שלום רב, כחלק מעדכון 1.1 של מילון הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של המילון) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע למילון נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה במילון (איזה מושג), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "מסכי LCD"

12. הכי מבאס שזה מסך די חדש ונקנה לפני מספר חודשים. אני קם בבוקר, מדליק את המחשב, קורא משהו באינטרנט ורואה נמלה. מנסה להעיף אותה ואז קולט שהיא בתוך המסך. מה עושים במקרה כזה?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. כאמור אני פותח את הדיון הנ"ל בכדי שאנשים יוכלו לשאול שאלות או לברר פרטים נוספים בקשר לדברים שאולי לא היו ברורים להם לחלוטין אחרי קריאת הביקורת. בבקשה להמנע מספאם וחטיפת דיונים.

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by Radeon38,

לאור ריבוי דיונים על מסכים איכותים (1200 על 1900) עד 22 החלטתי לפתוח דיון נפרד על מנת לא לשבור את התזה של הדיון בנושא ה 24.ראיתי כמה דגמים איכותיים שמשתווים ללנובו אבל יותר גדולים ממנו בגודל.אני מדבר נכון לעכשיו hp w2408H samsung 245T נכון לעכשיו אינני יודע על איזה פנלים הם מבוססים.הנחה שלי יוצאת לפי נתונים אלה שהם מבוססי PVA. מבחינת כדאיות ה HP עולה 2600 מה ששם אותו מול הדל 2007 הכל כך נחשק וההבדל הקטן שהוא עדכני וזמין... עוד לא בדקתי על איזה פנל הוא מבוסס ואני אעדכן את הדיון בהמשך גם בביקורות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בקיצור אני לא בין בעצם מה אתה אומר - נעלת לי דיון, ואז את השני - אז בעצם אני לא אקבל מענה על השאלות שלי???? אז שוב אני שואל: שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. רק שתדע מנהל ירק - ההזהרות האלה לא מפחידות אותי.. אני אפתח עוד 10 משתמשים - תביא כבר לאנשים לענות לי על השאלות ותפסיק להתנהג כמו אדיוט!! כי א…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. טוב אז ככה אני מטייל לי באינטרנט אחרי המסך *המדהים* הזה ותקשיבו לא רק אני חושב ככה אלא רוב המישתמשים פשוט אוהבים תמסך הזה ופשוט אימצו אותו רק דברים טובים אומרים עליו פשוט מסך מישתלם עם ביצועים וכימעט שלא חסר לו כלום.... הבאתי לכם כמה ביקורות,פוסטים,תמונות ועוד.. שתוכלו להבין עד כמה אוהבים תמסך הזה. כל מה שרציתם לדעת פה... ביקורת 5 כוכבים: http://www.pcpro.co.uk/buyer/reviews/94083/lg-flatron-l204wt.html# ביקורת עם הרבה אהבה ותמונות: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=5862&start=0 יש שם הכל על המסך הזה כדי לעיין עד הסוף.. המון תמונות שאתם בטוח תירצו ליראות! http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=1&pp=20 משהו יפה …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. היי חברים,אני רוצה מסך גיימינג 27 אינץ׳ מאחת החברות הבאות:SamsungLGDellעם עדיפות ל Dell ושוליים צרים ככל האפשר.תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Talker,

אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eladrevach,

המסך התלת מימד החדש של lg באמזון http://www.amazon.com/LG-W2363D-PF-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B0043D2OEA/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 ואת המוצר הזה כן שולחים לארץ... תנסו ותיראו בארץ בכל מקום רוצים עליו 2200 פה 400 דולר ועוד משלוח של משהו כמו 50 דולר ביחד יוצא משהו כמו 1600 שקל חסכתם 600 שקל מישתלם... אני כנראה מזמין נישארו 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לא רחוק ממקום העבודה (בערך 10 מטר) יש סניף של BigBox. בחנות לא היו לקוחות, אז אני וסגן המנהל הלכו ל-BigBox לשחק בעמדה של Wii. נמאס לי לשחק והחלטתי לעשות סיבוב בחנות. אני מגיע לעמדה של מסכי LCD ומתחיל לבדוק את המסכים. פתאום אני מבחין במסך אחד, בגודל 20.1 של NEC בעל איכות תמונה מטורפת. פשוט מדהימה. אתם צריכים לראות איך הוא נבדל משאר מסכי LCD. מדובר בדגם NEC 20WGX. קראתי עליו ביקורות ברשת וראיתי שיש בו את הפאנל הכי איכותי שיש לתעשיית LCD להציע. אני כבר מספר חודשים שוקל לשדרג את ה-Chimei 938D שלי במסך יותר גדול ואיכותי כי לא כיף לצפות בסרטים על 19 אינץ. ופה הבעיה. מצד אחד יש מסכים מאד איכותיים בגודל 24 אינץ', אבל הם גדולים מידי, הרזולוציה מטורפת ואין לי רצון לקנות כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  25. חפרתי כאן בפורום וניתקלתי בדעות סותרות כמו שרשום בכותרת הדיון . להלן כל הפרטים הרלנטיים : מרחק צפייה : מטר סוג פנל רצוי : ips ,lps ,va שימושים: עבודה עם קבצי טקסט ,אינטרנט ,עריכת תמונות ,צפייה בסרטים , משחקים. תכונות נדרשות : גודל FREE SYNC , Hdmi , 27 , מסך מט בלבד הביעו את דעתכם לגביי סוגיית הרזולוצייה הרצוייה לכלל השימושים . המלצות על דגמים ספיציפיים יתקבלו בברכה .

דיונים חדשים בפורומים