עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by STi,

שלום אנשים! הגיע לי המסך הנ"ל אז הנה חוות דעת למי שמחפש מסך דומה. אז ככה,המסך קודם כל ממש יפה,האיכות מעולה,צבעים יפים. נוח לתפעול,את האמת אין ממש מה לתפעל,יש שם איזו פונקצייה שפשוט מכוונת את המסך ברגע שמחברים או לוחצים על הכפתור,למי שכל הזמן מחליף אין מחשבים זה מעולה,לי יש SWITCH מסכים אז כל זה כיוון את זה אוטו' וגם כמו שצריך, זהו בנתיים אני לא רואה שום חיסרון,יש גם חיבור DVI שזה מעולה! אולי חיסרון אחד זה שלא מגיע יחד כבל DVI אבל זה לא רציני,כי בהתחשב במחיר המצויין אין תלונות, 1280 משלוח לבית,וגם תשלומים למי שצריך,אז המסך מעולה,המחיר טוב ויש גם 3 שנים אחריות אז אני מרוצה! מומלץ!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by roisg,

לבעלי הנסיון, איזה מבין המסכים להלן מומלץ (או שמא כדאי להתרחק): DELL 2007WFP DELL 2007FP NEC 20WGX2 תודה...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ranran,

שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by simonidis,

שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xSunRize,

כותרת, לשימושי גיימינג בעיקר. תקציב: 900 כעיקרון זה לא בשבילי זה בשביל חבר, הוא מבקש מ-KSP.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ilanb0,

עבור חמי, אדם מבוגר וחביב שגולש להנאתו באינטרנט וקורא כתבות. לא משחקים וכול'. המסך הנוכחי נדפק ומעוות לו את הצבעים. לא יכול להגיד לכם איזה יציאות יש בלוח, אבל כרטיס מסך יושב על לוח HASWELL 1150 H81M-E H81 ASUS. הוא מתעקש על מסכי סמסונג (כי זו הפירמה של הטלוויזיה שלו..) אבל אני פתוח לכל הצעה. עדיפות למסך LED (או שמיותר לציין זאת..).

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DeeKay,

אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן, הלך לי היום מסך 19 אינג ' של חברת aoc שקניתי לפני כמה שנים.. (הלך הספק כוח שלו אני מאמין). בכל מקרה, אני בעניין להביא אחד אחר, שימושיי הם אינטרנט וסרטים ואולי בהמשך קצת משחקים לא כבדים. ההתלבטות שלי היא האם לקנות מסך חדש באיזה 700שקל21 אינג בערך או משומש באיזה 300 שקל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SnakeBite,

שלום לכולם, קניתי את המסך במסגרת פרויקט המודינג שלי שקרוב לסיום. ועשיתי לו מיני REVIEW עם תמונות . לא משהו מקצועי מי יודע מה אבל בסדר למי שרוצה לקנות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.630 תהנו עידו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משר שרוב חברי הפורום יקבלו חלחלה רק מלחשוב על המסכים שמוצעים בתקציב כזה, אבל זה מסך בשביל ילד בן 10 שהולך לשחק במשחקים באתר של וואלה ולעבוד בוורד, אז נראה לי שפה המינימום יספיק. יש פה מסך של NU שהיו עליו המלצות בזאפ (שאני לא סומך עליהן יותר מדי): http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=343017 ועוד אחד של BENQ: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=130394 ועוד אחד מ-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1510 מה אתם אומרים עליהם? או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר? או שבתקציב כזה הכל יהיה חרא ואין מה לבדוק יותר מדי?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. דגם 190cw? מסך רחב רזולוציה של 16:10,1440X900..כניסות:VGA,DVI נקנה לפני כשנתיים וחצי בכ-1200 ש"ח? עקב קניית מסך גדול יותר(u2412m).. *חשוב לציין שהמצב של המסך מצוין. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eranir,

יש מבעלי המסך מישהו שגר באיזור נתניה או עמק-חפר ויהיה מוכן לארח אותי להתרשמות?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by devilh,

אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by smg2,

שלום, לפני שנתיים קניתי מסך ViewSonic Q241wb '24 היום רציתי לחבר את הסוני ושמתי לב שפשוט אין יציאת dvi אצלי ה-dvi חסום. פתחתי את המסך, וצילמתי:http://www.uploadfileyou.com/files/lric6zqebek696olbwm6.jpg האם אפשרי לחבר יציאת dvi ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם להלן מסך איכותי במחיר שפוי. כאמור, לאלה המחפשים מסך ליצירת תוכן וצריכים דיוק צבעים ואיכות תצוגה מירביים. לא מיועד לגיימינג ! https://www.youtube.com/watch?v=rjfcRGO5Jr8

17. השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Proview 19" LCD WIDE FV-926W 5MS 1009 ש"ח

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, ברצוני לקנות מסך חדש(לוח האם של הנייד שלי נהרס אז החלטתי לקנות מחשב חדש וגם מסך חדש) אז הוא ישמש אותי למשחקים,עבודות,אינטרנט וסרטים. תקציב: עד 1000 גודל מסך: 20-24 אינץ חברה: חברות מוכרות כמו : TOSHIBA,SAMSUNG,LG .. לא כמו MAG,AOC,FUJICON וכו'. חשוב שיהיה ניתן לראות איתו טוב כי הוא ישמש בעיקר למשחקים. תודה לכם, Black Shark1

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Frozen-Ice,

שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sasa,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Office ועבודה עם גרפים של שוק ההון. תודה עריכה: כמובן שהתכוונתי למסך ולא למחשב כמו בכותרת P:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי יש לי אפשרות לרכוש את המסך במחיר 1700 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים . קראתי ברשת והעלתה סוגיה לגבי הפאנל לפי ההגיון ומה שהבנתי עד עכשיו זה אמור להית פאנל TN-f , אבל יש באינטרנט איזכורים שזהו פאנל MVA 8BIT האיזכורים שמצאתי 1. (Chi Mei Optoelectronics S-MVA ) 2. Type .......................... 22" Wide TN Colour TFT active matrix ESXGA+ LCD Display Area................ 47.4cm horizontal x 29.6cm vertical: 55.9cm diagonal Pixel Pitch ................... 0.282mm Optimum Resolution..... 1680 x 1050@ 60Hz Pixel Clock.................. 150MHz Contrast Ratio.............. 700:1 (typ.) Viewing Angle.............. 150°horizontal,140° vertical (at 10:1) Responce Time......…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קראתי פה אינספור המלצות על המסך, אבל מחירו עדיין גורם לי להתלבט. בבקשה אנשים שקנו את המסך , ריבוע או רחב, תעלו תמונות שלו על הספריה שלכם או משהו, רק כדי לראות על מה מדובר בעצם. תתנו חוות דעת על איכות המסך בסרטים במשחקים ובגלישה. ואם אפשר גם תעלו תמונה שהוא במצב הPIVOT. לא מצאתי בשום מקום אז תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by GALITT2000,

1. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-BENQ-LED-%D7%93%D7%92%D7%9D-GL2450-DVI-VGA/pi1DE39673D3 2. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-CROWN-%D7%93%D7%92%D7%9D-238DX/piMF238DX שניהם עולים באזור ה 650, שזה בערך התקציב שלי, אודה לכם על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.