עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by interfan7,

היי, אני משתמש XRT וותיק. גם בבית שלי וגם בבית של אמא יש מסכי CRT. זה ה-LCD הראשון שלי. אלו הרשמים שלי לאחר כמעט יום שימוש קיבלתי, פתחתי, חיברתי. התאכזבתי. מסוג הדברים שאיכשהו לא רואים בחנות. אולי בגלל תפאורה וכל מיני טריקים. אולי אני צריך לעשות כיול(אף פעם לא עשיתי אחד אמיתי). הצבעים משתנים לפי זווית צפייה וזה פשוט מחריד. כבר ב-45 מעלות יש שינוי גדול. האפור של סרגל הכלים בדפדפן הופך להיות צהבהב כבר ב-30 מעלות. ההבדל בין הצבעים אינו בולט כמו ב-CRT וגוונים של אותו צבע נראים כמו אותו גוון. בפרוייקט שאני עושה בעיבוד תמונה(בקרוב מגיש) צריך להבחין בין גווני אפור רבים(עד 256 ליתר דיוק) והמסך הזה התגלה כמזעזע מבחינה זו, אי אפשר לומר אחרת. אני חוזר למסך ה-CRT בן 6 השנים שלי(MAG …

• 48 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. טיילתי להנאתי באמזון וחשכו עיני: LCD 42" של טושיבה ב1080P ב1200$. זה בערך 40% מהמחיר בארץ. פלזמה 1080P 50" של סמסונג ב2600$. זה בערך 20% מהמחיר בארץ. מה נסגר? או שיש בארץ מיסוי מטורף או שיש הפרעת מחירים נוראית של היבואנים. מישהו יודע מספרים מדוייקים?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום רב, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק למשך כל הלילה ובמשך כל היום, גם כשאני יוצא מהבית. השאלה, מהי ההמלצה לזמנים אלו- האם לכבות את המסך פיסית דרך מתג ההפעלה, או לתת לשומר המסך לעשות את העבודה שלו? יש לציין ששאלה זו מתעוררת לא על הרקע של חסכון בצריכת חשמל, אלא פשוט מתוך מגמה להאריך ככל האפשר את חיי המסך עצמו... תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by ronin,

מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yairck,

שלום, אני צריך מחשב גדול יחסית ultra wide שיהיה אפשר לעשות בו גימינג אבל לא צריך 144 הרץ ו1 ms אבל שיהיה ממוצע ושהצבעים יהיו טובים. יש לי תקציב של עד 1600. תודה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  6. היי , אשמח להמלצה למסך מחשב 27״ . שיתחבר למקבוק פרו שלי 15״ 2018 5' 8th generation of 2.6GHz 6-core Intel Core i7 profile processor (Turbo Boost use at the maximum 4.3GHz) Radeon Pro 560X (4GB GDDR5 Note re-installed) 32GB 2,400MHz DDR4 memory אני מצלמת ועורכת בעיקר בלייטרום ופוטושופ בעתיד הקרוב גם וידאו . מחפשת מסך ips 100% ADOBE RGB ו- SRGB . חשוב לי באיכות של לפחות 4K המליצו לי על DELL U2718Q אשמח להמלצות נוספות. תקציב עד 3500 ש״ח

7. אבל צריך לזכור שב-DPREVIEW כותבים אנשים שמכורים קשות לאיכות ברמה הגבוהה ביותר והם מאוד ביקורתיים. בעיקר בעיה של זויות צפיה ואיכות הטקסט. תקראו ותשפטו בעצמכם: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=18381426 מסתבר שהדגם הזה בא עם אחד משני פאנלים - או של PHILIPS או של SAMSUNG. יש השערה שלסקירות נתנו את הפיליפס ובחנויות זה 50.-50 והפיליפס טובים יותר. לא יודע אם זה נכון אבל כדי לברר לפני הקניה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by PriorTak,

הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין להפוך את שגרת הלמידה שלי לנעימה יותר בעזרת רכישת מסך בגודל של כ-23", אותו אחבר למחשב הנייד שלי (מקבוק פרו 13", במידה וזה משנה). מעבר ללימודים (כלומר, מסמכי וורד ומצגות), המסך ישמש גם לגלישה סטנדרטית באינטרנט וצפייה בסרטים/שידורי ספורט בסטרימינג. חשוב לי שלמסך תהיה כניסת VGA וכניסת HD כלשהי בעבור הסרטים (האם יש חשיבות מיוחדת לכניסת HDMI בנוסף לכניסת DVI שראיתי ברוב המסכים? שמתי לב כי כניסת HDMI מקפיצה את המחיר משמעותית. אין לי דרישות נוספות או שימושים צפויים אחרים. כאמור, התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח. אני אמנם נהנה מתמונה חדה בעת צפייה בסרטי HD, אבל הבדלים דקים שיהפכו את חווית הצפייה ממוצלחת ל-mind blowing לא כאלו חשובים לי, כך שבמידה שמסך כלשהו יעשה את …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  11. שבת שלום קניתי טלויזיה HD READY ברזולוציה 1364x 768 חדשה ואני רוצה לחבר את המחשב אליה, כדי לצפות בסרטים בלבד מהמחשב. מדובר במחשב עם כרטיס 7300 GS והטלויזיה במרחק 8 מטרים בכבל בערך. חיפשתי בזאפ כבלים של 10 מטר (DVI to HDMI) ומצאתי בין 130 ש"ח דרך 150-200 ועד למאות רבות של שקלים. שאלתי היא, כמה חשוב איכות (ומחיר) הכבל כדי לקבל איכות תמונה טובה ? אני לא מתכוון לאיכות תמונה מושלמת. לקריאת טקסט באינטרנט, יש לי מסך מחשב 22. אבל כן שתיהיה איכות טובה פלוס. אני יודע שבכבל VGA, איכות התמונה מאוד יורדת במרחקים כאלה. איך זה ב DVI ? אשמח לשמוע גם מאנשים שכבר עובדים עם כבל במרחק דומה, והמלצות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Gliding,

הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by lesForce,

אהלן אני זקוק למסך מחשב נוסף בתקציב של 800-900 שקל. כבר רכשתי dell 2311 לעצמי ואני מאוד מבסוט ממנו. הייתי קונה עוד אחד כמוהו אבל לפי מה שהבנתי מפסיקים ליבא אותו. השאלה היא האם כדאי ללכת על הסמסונג בעל ips או לחכות ולראות אם יבוא משהו יותר "שווה"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danieltrt,

שלום לכולם סבתא שלי החליטה לקנות מסך מחשב חדש לצרכים בסיסים אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי משהוא שמתאים לתקציב שלה אז החלטתי לפתוח נושא חדש התקציב הוא עד 1000 שח מקסימום אם יש משהוא בסביבות ה800 היא תשמח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מסך בעל הנתונים הבאים: * איכותי * לשימושי גרפיקה ווידאו (סרטים באיכות גבוהה) ואנימציה. * כמו כן, המסך מיועד לקריאה של מסמכים רבים (בעיקר וורד ו-PDF). * לא מבריק. * בעל יכולת ארגונומית טובה (יהיה ממש טוב אם אפשר לסובבו במאונך...). מחיר היעד הוא עד 3000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח). תודה רבה על העזרה!

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by Avishay115,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shtupel,

אהלן יש לי מסך דל 2311H עם כניסת DisplayPort 1.1. אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי עם כניסת HDMI למסך וכאשר קניתי מתאם מ DisplayPort ל HDMI (הפוך ממה שבכותרת) שום דבר לא עבד ואחרי בדיקה קצרה בגוגל הבנתי שאני צריך מתאם הפוך ( כמו שבכותרת) הבעיה היא שאני לא מוצא אחד כזה. איפה אני יכול לקנות אותו? תודה.

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by LORIANTA,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=579956 בשביל עבודה משרדית ומשחקים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. שלום. יש לי התלבטות בין 2 המסכים האלו בעלי נתונים דומים, אבל מכיוון שאין לי התנסות עם DELL ואני לא שמעתי דבר עם המסכים אז אני צריך את עזרתכם: ד"א למסך DELL 1707FP הוענק בארה"ב המסך הטוב ביותר של 2006. פרטים: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/17_inch?c=il&l=he&s=bsd

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  20. לגבי מסכים של חברת דל. התקשרתי לאייבורי והם אמרו שהם מחליפים מסך מחשב שנתגלו בו פיקסלים שרופים רק אם ישנם 3 פיקסלים ומעלה - וזה בגלל שזאת מדניות היבואן. לעומת זאת בחניויות אחרות אמרו לי שמחליפים מהפיקסל הראשון? איך זה יכול להיות? עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולקנות "בראש שקט" מחנות שנותנת מהפיקסל הראשון?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  21. Started by el_oron,

שלום לכולם! ברשותי מסך LCD 19' של חברת יונדאי. לפני מספר ימים נשפך מים על המסך עצמו, לאחר כמה ימים, הופיעו 2 עיגולים שחורים מתוך המסך. העיגולים בהתחלה היו קטנים ועכשיו הם גדלו לגודל של בערך חצי אצבע. מה עושים ?!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, כפי שחפרתי כבר פה בפורום רובכם יודעים שקניתי LG W2442PA . פתחתי אותו וחיברתי (משום מה לא עבד לי עם DVI וחיבור D רגיל עובד ) . בעיה אחת היא פיקסל ירוק (אני דיי חושב שתקוע) בחלק העליון של המסך . איך ניתן לשחרר אותו ? ואיך אני יודע אם הוא שרוף או תקוע? הוא בצבע ירוק בהיר בחלק העליון של המסך. תודה. עריכה : הבנתי שפיקסלים תקועים לא רואים על מסך לבן וככה זה אצלי! את הפיקסל הירוק לא רואים על מסך לבן!! יש דרך לתקן פיקסלים תקועים?! תודה רבה רבה מראש לכל תגובה בנושא!

• 17 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by chatin,

מה דאתכם על המסך הנ"ל במחיר של 840 ש"ח אחריות 3 שנים של אקסטרוניקס שימושים הם: אניטרנט . עבודות ומסנג'ר ( WEBCAM )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, רציתי המלצה למסך LCD למשחקים וסרטים, במיוחד למשחקים. הדרישות שלי: *למשחקים חובה *שיהיה באיכות תמונה מאוד גבוהה תקציב עד 2500 ש"ח שאלה: האם המחירים של מסכי LCD יורדים כמו כל חומרה אחרת או שמחירם לרוב לא משתנה?

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.