מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המסך הזה http://www.spacenet.co.il/product.asp?id=906 אשמח אם תתנו חוות דעת על המסך בכמה מילים. המוכר אמר שהגודל 22 אינץ ועל האריזה כתוב 21.6 יש פה טעות או שככה זה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי קניתי לפני יומיים U2414H והיה לי איתו כמה בעיות קודם כל נכנסתי למשחק ( DYING LIGHT ) והיה מסך שחור, לא יכלתי לעשות כלום, שמעתי הכל אבל שום שימוש. ואז בכלל לא יכלתי לעשות כלום, כאילו המחשב בכלל לא הגיב ושום פקודה לא עבדה, הייתי צריך לכבות ולהדליק את המסך כדי שתחזור אליי השליטה. אחר כך נכנסתי ועבד, אבל בכל זאת... אחר כך BF3 פעמיים בערך זה קרה, נכנסתי ומסך שחור, אני שומע הכל ויכל לשלוט במחשב, סגרתי פעמיים ונכנסתי ואז זה פעל. היום זה קרה עם GTA V כשאני משחק, באמצע המשחק ממעזר וחוזר ואין לי מסך, הוא שחור ואני שומע הכל, יכלתי לשחק רק עם משחק ממזוער ( ALT +ENTER ) אם אני לא טועה.. אז מישהו יכל להסביר לי מה אני יכל לעשות פה? אני חייב לציין שלא היו לי את הבעיות האלו עם המסך ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שנתיים המסך עובד פיקס ואין לי מושג אם הבעיה היא במסך או בכרטיס אז פירסמתי פה.. המסך לא יכול להתחבר בתור מסך ראשי(VIEW SONIC 922) אם אני מחבר מסך CRT LG בתור ראשי ואותו בתור משני הכל עובד. חשדתי בכרטיס מסך אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא לא מראה תמונה, איזה בעיה זאת בחיים לא נתקלתי בכזה דבר? (אם זה עוזר המסך מהבהב באור ירוק ולא משאיר את הכתום) אם מישהו יודע אני ישמח לתשובה ! תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
[הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, רכשתי בשבוע שעבר מסך DELL 2007WFP (למתעניינים - גירסה A04, פאנל RT803 - כנראה S-IPS, תוצרת צ'כיה). בגדול המסך נראה לא רע אבל יש כמה בעיות: - על גבי גוונים של אפור (לדוגמא אתרים מסויימים, רקע של תוכנות גרפיות) וכן בדסקטופ עצמו יש הבהוב ניכר - FLICKERING, כן כמו CRT עם קצב רענון נמוך. בדקתי בפורום של DELL ארה"ב ומתברר שזה באג ידוע בדגם הזה בייחוד כאשר יש שימוש ב- VGA. האם מישהו נתקל בתופעה זו והאם יש פיתרון? - הכבל חשמל משום מה לא הגיע בקופסה ולנציגות של DELL אין כלל חלקי חילוף למסכים אז הם הביאו לי כבל משומש... - אשמח לקבל הגדרות לצבעים כדי להגיע ל- 9500 קלווין. חיפשתי הגדרות ולא מצאתי ואין לי תוכנות/ציוד לקליברציה. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב בטעות שפחתי כוס תה על שולחן המחשב שלי והתה תיפתף וכניראה הרטיס את החיבור של המסך שלי ואת המתאם DVI-VGA שלו. מאז המחשב לא מזהה את המסך - אך עדיין רואים תמונה. המסך לא מזוהה והקצבי רענון הם אסטרונומיים. (כתוב 1280X960 @ 200Hz). אבל גם אחרי שימוש התוכנה REFORCE עדיין הקצבים לא משתנים. המסל כרגע ה 50 הרץ והעיניים שלי ממש מתעיפות. האם זהו זה? המסך בין כמעט שש (6) שנים ועבר הרבה. השאלה היא איך אני מתקן את הבעיה הזאת, או שאן בררה אלא לקנות מסך חדש?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום התחדשתי לי במסך 2007WFP עכשיו שאני שם מסך שחור אני רואה זליגות אור ומהסתכלות מהצדדים רואים סגול מאוד מעצבן. עכשיו רציתי לדעת אם בכול מסך שקיים גם בפאנל כמו שליS=IPS יש איזושהי זליגת אור ואיך אני יודע אם זה ברמת הנורמל או שזה זליגה חמורה?? והאם בכלל יש אחריות על בעיה כזאת?(קניתי ב-TMS) אשמח לעזרכתם אני בלחץ קצת...
-
- 173 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מסך 24 אינץ של סמסונג.יש לי תמונות שצולמו בCanon 400D . כאשר אני מסתכל על התמונה בoffice 2010 picture viewer התמונה בצבעים בסדר. כאשר אני מסתכל על התמונה ב windows picture viewer התמונה ממש אדומה. כאשר אני מסתכל על התמונה בPhotoshop אני רואה אותה אדומה כמו בpicture viewer. רק כאשר אני משחק מתישהו עם ההגדרות של הפוטושופ ,שאין לי מושג מה שאני עושה שם , הצבע מסתדר אבל כשאני שומר הצבעים מתהפכים. בoffice 2010 הצבעים ירוקים ובpicture viewer הצבעים בסדר. רציתי לבדוק את זה באינטרנט וגם שם יצאו לי תוצאות הפוכות. העלתי את התמונה לimageshack אחרי העריכה שהצבעים התהפכו,והצבעים בפוטושופ ובpicture viewer בסדר ובOFFICE ירוק. והתמונה יצאה בצבעים שרציתי. אבל שהעלתי את אותה ת…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
(נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לך מסך של aoc 23.6 שאני נכנס לאתרים שהצבע של הדף בהם שחור כלומר הרקע התאורה במסך נהיית חשוכה ושאני יוצא מהם לדוגמא חוזר לגוגל המסך נהיה בהיר שוב וחד מישהו מכיר בעייה כזאת? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה: http://www.aocmonitorap.com/root/my/product_display.php?id=279 ואני לא מצליח להתקין לו דריבר : http://up406.siz.co.il/up3/jmvimijm3djt.jpg מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי... פתאום לפני בערך שבועיים באתי להדליק את המחשב, והמסך לא נדלק. כיביתי אותו והדלקתי שוב והפעם הוא עבד. מאז תמיד אחרי שאני מכבה את המסך או את המחשב ליותר מכמה דקות ואז שאני בא להדליק הוא לא נדלק. הוא פשוט עושה רעש כזה כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניהי ונכבה. עוד פעם עושה רעש כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניה ונכבה. רק אחרי כמה פעמים שאני מכבה את המסך ומדליק אז הוא נדלק... וכל הזמן הבעיה מחמירה! לפני שבועיים כיביתי והדלקתי רק איזה 4 פעמים והוא נדלק, ועכשיו אני מוצא את עלמי יושב עליו 5 דקות מנסה להדליק אותו... וגם שהוא מכובה הוא עושה כאלה רעשים כאילו שהוא מחליף רזולוציה אבל קצרים כאלה... זה רק מתי שהנורה הכתומה דולקת... (אם אני מכבה או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושה לי הבהובים בשעות הערב, ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי קניתי לפני כחודשיים מסך חדש (19" של LG) ולפני כמה ימים הופיע בו פס אדום (בעובי של פיקסל אחד) מהחלק התחתון עד העליון (פס ישר). האם אני צריך להחליף את המסך? יש דרך לתקן את זה מבלי להתעסק עם החנות ואחראיות וכל זה? תודה, עמרי
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שפרסמתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536425.0 ואני לא יודע אם הבעיה היא במסך.. שכשיש לי את הבעיה לוקח ללוגו של סמסונג להופיע יותר זמן ואז המסך מקבל גוון ירוק ותקוע על DIGITAL, הוא לא עובר לsource אחר, גם לא ידנית.. חשבתי שהבעיה במחשב שגורמת למסך להתנהג ככה כשהוא מחובר אליו אבל עכשיו בניגוד לקודם המחשב עובד עם מסכים אחרים, וכשניתקתי את המסך וחיברתי אותו לחשמל במקום אחר עם כבל אחר עדיין הוא היה תקוע על דיגיטל.. חשוב לציין שגם לפני 10 חודשים בערך היתה לי בעיה בסגנון, שהתאורה של המסך היתה חלשה ולא ראו כלום, וגם זה לא הראה כלום מאף מקור.. איכשהו הכל הסתדר בפתאומיות. השאלה אם נראה לכם שזה באמת המסך ואם יש מה לעשות עם זה, שווה להשקיע בתיקון או בחדש?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה טלויזיה 32 אינטצ' של טושיבה וחיברתי אותה ב hdmi למחשב עשיתי תצוגה מפוצלת אבל יש לי בעיה אני לא יכול לראות כלום ממרחק בטלויזיה הגופנים קטנים מדי ניסיתי להגדיל את הגופנים בהגדרות של ווינדוס אבל זה מגדיל לי את הגופנים בשני המסכים ולמרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי להגדיל רק בטלויזיה בנוסף לכך גם כשאני מגדיל את הגופנים אז באינטרנט הגופנים נשארים בגודל המקורי שלהם אם מישהוא יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד (אם הדיון לא נוגע לפורום הזה אני מצטער לא מצאתי פורום יותר מתאים)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא רואים את דף הדפדפדן לרוחב כל המסך בזמן גלישה בדפדפן אינטרנט אלא מתקבלת תמונה לאורך בלבד. האם יש אפשרות להגדיר או לסדר את דף האינטרנט שיופיע לרוחב הדפדפן כפי שהופיע לפני הפרמוט של מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם מסך מבית mag דגם H2201L. רואים טוב מאוד במסך ויש לו איכות שמספיקה לי, אבל לאחרונה יש בעייה מאוד חמורה, הרמקולים המובנים שלו פשוט לא עובדים או עובדים לסירוגין. פעם לא שומעים בכלל, פעם שומעים חלש כשהרמקולים על 100% ולעיתים שומעים כמו שצריך. חיברתי רמקולים חיצוניים ושומעים מעולה כל הזמן, כך בעצם שללתי בעייה במחשב. רצוי לציין שההגדרות תקינות ועברתי על כולן, עוצמת הקול של המסך עצמו על 100 תמיד וכך גם בהגדרות הקול במחשב. יש משהו לעשות לפני שפונים למימוש האחריות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-