עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by galardo,

שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בצילום ואני מעוניין לקנות מסך מסוג IPS (כנראה Dell 2311h), הבעייה שבמחשב הנייד שלי יש רק יציאת HDMI ו- VGA....לכן אני חושב לקנות כבל HDMI to DVI-D השאלה שלי היא: אם לא להתיחס למפרט של המחשב שיש לי האם יש הבדל, שאפשר להרגיש מבחינת צבעים וחדות תמונה, בין יציאת HDMI ל- DVI-D . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by below_z,

רכשתי לפני כחודש מסך DELL U2311H ובבדיקה הראשונית לא היו פיקסלים שרופים. ואתמול הבחנתי בפיקסל שרוף(שחור). הייתי רוצה לדעת מה מדיניות האחריות ב DELL למקרים כאלה? (נדמה לי שראיתי שמחליפים מעל 4 שרופים? או שהחנות יכולה להחליף גם אם מדובר ב1?) וגם שאלה כללית מדוע הפיקסלים נשרפים ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  3. Started by assafch,

שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shahar0592,

יש לי תקציב של 700+- ש"ח למסך אז יש לי את שתי אילו מה יותר טוב: LG E2241TBN LED MONITOR http://tms.co.il/product/8732 Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 http://tms.co.il/product/10210

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by drucula,

מסך 21.5" (למרות שמשווק כ22") ברזולוציה של 1920X1080. אני יכול לקנות אותו ב519 ש"ח אבל אני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. יש למישהו דעה על המסך? טוב/רע/זבל סיני?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by ronbzalen,

יש הבדל בין שני המסכים או שמדובר באותו מסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Kirma,

שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

ההבדל הוא: U2410 have true 8bit H-IPS panel and is much better than the 6bit + FRC eIPS U2412 לסיכום? המסך 24 החדש של 2012 נחות מהמסך אותו הוא מחליף, של שנת 2010 ובכלל, DELL אינה חברה שצריך לשקול מישהו שצריך מסך מקצועי לכיול ע"י SPYDER ודומיו עם 100% LCD UNIFORMITY בכל מקום בפאנל. DELL מאכזבים עם הנתונים והתשובות, מצהירים שהם מייצרים מסכים לחובבים... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511514.0

• 28 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. Started by Reality,

לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by CRT,

שלום. לפני שבועיים נעזרתי בפורום בקשר קניית מסך (בסוף חבר קנה סמסונג 2333). והיום הלך לעולמו המסך שלי. אני כבר שמתי עין על מסך dell 2311, הבנתי שיש לו כבר מחליף 2312 וקשה למצוא אותו במלאי. חיפשתי מידע לגבי הדגם החדש אך לא מצאתי סיקור נורמאלי. מה יש להגיד עליו? האם הוא באותה רמה של איכות תמונה ובנייה כמו 2311, יותר טוב או פחות? כל מידע יעזור. שורה תחתונה האם כדי ללכת על הדגם החדש או לנסות למצוא את הישן

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by IMAGUY1X,

שמעו אני מחפש מסך גיימינג טוב עכשיו התקציב שלי בערך 1200-1500 אין לי בעיה להשקיע במסך אבל אני צריך איכות !! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 עכשיו השאלה המסך הזה הוא טוב לגיימינג ? כאילו זמן תגובה וכל זה .. ממש חשוב לי.. אם לא אפשר המלצות למסך גיימינג ברזולוציה מקסימלית ..

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AmiT-AmiRa,

איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yas123,

האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by barakuda69,

היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 00Amir,

האם קיים מסך LED טוב בגדלים מ 26" עד 28" ?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  21. אין לי בעיה עם המחיר (גם הפרש של כמה מאות שקלים) אבל איזה מסך טוב יותר ? אשמח להמלצה לפני שידרוג מסך ישן (ומצויין) של Dell UltraSharp 2007FP בגודל 20 אינץ (מסך 4:3) למסך המדובר. תודה מראש, דרור .

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by fenix5545,

שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by theguy,

אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Armageddon1,

לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by coorva,

שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים