עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by parker8,

זה המפרט שלו: מסך מחברת Samsung דגם 931Bf גודל מסך: "19 חיבור אנלוגי ודיגטלי גודל נקודה: 0.294 מ"מ רוזולוציה מקסימלית: 1280X1024 כמות צבעים: 16.7 מיליון רמת בהירות: CD/M2 300 יחס קונטרסט: 1:2000 זוית צפיה אופקית/אנכית: 160/160 זמן תגובה: 2ms צבע: לבן שנהב יחס הקונטרסט וזמן התגובה בהחלט קורצים לעין.... מה גם שהמחיר שלו בארץ הוא 1960 ש"ח! (בדקתי בנועה) האם הוא מתחרו של ה-LG 1970HR, ואולי הוא אף מנצח אותו? מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לי יש כיום LG L1750SQ ואני יכול להחליף אותו תמורת 400 שקל למסך ASUS 17" , האם כדאי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pika007,

שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AmosC,

שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ep-120,

אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי 1300 שקל ואני צריך לקנות מסך דק 19 אינץ מה אתם ממליצים לי? נ.ב ראיתי בסופר דיל מוכרים DELL 19 ב 1249 שקל האם הוא שווה משהו? איך הוא לעומת סמסונג 721S 8MS 17INCH שהיה לי פשוט החלטתי לעבור ל 19 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The Coolest,

שלום חבר'ה. אני קיבלתי MP4 1GB מתנה לראש השנה מהעבודה. עכשיו לי כבר יש MP4 2GB, אז יש לי אפשרות ללכת לניופאן ולקבל זיכוי של 550ש"ח על הנגן. הסתכלתי ככה באתר שלהם, והדבר היחיד שהיה עוד איכשהו מעניין היו המסכים שלהם. יש להם שלושה דגמים של מסכי ACER, אחד מהם הוא WS. המסך עולה 1090 ככה, אבל אחרי הזיכוי זה יורד ל540ש"ח. כרגע אני יושב עם LG FLATRON 795FT PLUS בן יותר מחמש שנים שעובד סבבה. למסך AL-1916ws אין DVI, אבל הוא כ"כ זול שאפילו אם לא ימצא חן בעיניי תמיד אוכל למכור אותו ולהמשיך להשתמש במסך שלי. השאלה שלי היא: אני יושב המון באינטנט, צ'אטים וכו'. לפעמים אני מתכנת המון. אני מידי יום-יומיים משחק שעתיים-שלוש ב-UT2004 ברשת ולפעמים רואה סדרות במחשב (כרגע דרך טלויזיה 21" CRT עלוב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zniibidl,

מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MONO,

הצרכים שלי הם סרטים בעיקר עבודה שוטפת,אינטרנט וגם משחקים. המפרט שלי יהיה מבוסס קונרו עם כרטיס מסך 7600GS כפי הנראה או משהו אחר באותה רמה +-. מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שה-VP930 הוא הדבר הטוב ביותר לצרכים שלי ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה. אני רק מתלבט בינו לבין הEIZO שלגביו לא ראיתי תגובות פה. את שניהם ניתן להשיג באותו מחיר בערך 2,300 ש"ח. יש מישהו שמכיר את המסך ויוכל לחוות דעתו עליו ביחס לVP930 בהתאם לצרכים שלי כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כל המידע בכותרת... הטלוויזיה לא בשבילי אלא בשביל החבר של אחותי ואני לא מבין בזה יותר מידי אז אמרתי לו שאני אשאל ת'חברה בHW. לא חייב להשתמש בכל ה5K אבל אין בעיה להשתמש בהכל העיקר לא לחרוג. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ThaOG,

אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Airtel,

ראיתי עליו המלצות פה בפורום וגם בNEWEGG, והוא נראה לי די סבבה ומתאים לי לצרכים - הבעיה היחידה שיש לי זה הרזלוציה הגבוהה 1680X1050 בינתיים על משחקים כיום המחשב שלי עוד יכול איכשהו להסתדר איתה, אבל בעתיד שיצא CRYSIS, UT07 ומשחקים בסגנון המחשב שלי ממש לא יעמוד ברזלוציה הזאת ועד שאני ישדרג (מה שיהיה עוד יחסית הרבה זמן אני מניח כי קניתי את המחשב לפני איזה 8 חודשים) אני יצטרך לשחק ברזלוציות נמוכות יותר, עד עכשיו אני כל החיים שלי תקוע עם CRT 17" לא התנסתי עדיין ממש עם מסך LCD אבל שמעתי אם לא עובדים על הרזלוציה הרגילה שלו אז זה נראה זוועה, מה יש לכם להגיד? זה יהיה נורא אם אני ישחק משחקים לא ברזלוציה 1680X1050? ד"א המפרט שלי: amd opteron 148 (2.2@2.8) | dfi lanparty nf4 ultra-d |…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by Shbd,

שיהיה גם בין היתר בסדר למשחקים, עד 1500 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. מסכי ה-CRT של היום ידועים בכך שאינם מסוגלים להציג את כל טווח הצבעים שיש בפרופיל הצבע Adobe RGB. השאלה שלי היא האם מסכי ה-LCD החדשים בעלי ה-8 ביט מסוגלים להציג את כולם? האם הם בעלי כושר כיסוי גדול יותר? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by evman007,

שמוכרים ב KSP ממש בזול.אני ממש שוקל לקנות אחד מהמסכים הרחבים או 19 או 20. על פניו הנתונים נראים טוב,אך חשובה לי דעתכם. תודה מראש. נ.ב-בכמה אני יכול למכור את ה710T שלי בן 9 חודשים?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום יש לי בעיה בהחלפת מסכים במחשב ישן יחסית (4 שנים), יש לי מסך CRT (האלה הגדולים ) שמחובר למחשב הישן ועכשיו היום קנו לי מסך חדש (samsung SyncMaster 930B שד"א איך הוא ?) אז שמתי את ה-LCD הישן שלי במחשב הישן,חיברתי בדקתי שהכל בפנים וכ'ו ואז היה כתוב על המסך setup input משהו עוד שורה...בקיצור לא הבנתי מה הוא רוצה עשיתי ריסט עלה הזיכרון הגיע לטעינה של הווינדוס עבר ושוב פעם אלה ה-Setup input bla bla ואין לי מושג מה הבעיה (המסך LCD הישן זה Aoc LM 520A ) ניסתי להוריד דרברים מאתר חברה של AOC אבל לא הצלחתי להתקין אין קבצי התקנה, אין לי מושג מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתלבט בין כמה מסכי LCD למחשב החדש שלי . תקציב : 1,550 ש"ח , לא שקל אחד יותר . מהחנויות : או נועה - www.noacomp.co.il , או זיגזג - www.zigzag2000.co.il , ולא משום חנות אחרת . לא רוצה מסכים של NU . הנה המסכים שאני מתלבט ביניהים : - LG L1750B 8MS 1,482 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,380 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,498 ש"ח - Samsung 740B 8MS 1,520 ש"ח - אחר עד 1,550 ש"ח אם אפשר תפרטו לי למה בחרתם במסך , ובמה הוא יותר טוב מהאחרים . ושימו לב למחירים , כי יכול להיות הבדל קטן בביצועים אבל הבדל גדול בכסף . תודה רבה עריכה : יש מכירים חדשים , אני חושב שזה משנה את כל התמונה - - LG L1750B 8MS 1,450 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,350 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,290 ש"ח - Samsun…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by crazydriver,

אני רוצה לקנות מסך של סמסונג מדגם 730bf ואני רוצה לדעת אם יש לו אפשרות של תלייה על הקיר... תודה רבה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.