עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד. ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by EgoManiac,

טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  3. לשימוש 50% אינטרנט - אופיס 50% משחקים -סרטים נראה לי שעדיף מסך רגיל ולא רחב לצורך האינטרנט ועבודה אלא אם כן יש לו PIVOT - מה דעתכם ? תודה

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by maazg,

שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by IlyaN,

שלום, רציתי לדעת האם סוגי הפאנלים בטלווזיות LCD זהים לאלו שבמסכי המחשב (TN, VA, IPS וכו')...? אם כן, מהו הפאנל הכי מתאים לצפייה בעיקר בתכני טלוויזיה? אשמח למענה מהיר מכיוון שהורי, בבורותם, כבר הזמינו טלוויזיה בלי התרשמות מעמיקה למדי מעבר למצגת שהוצגה בחנות והיום בערב אני צריך להגיע להתרשמות נוספת... תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD בגודל 17 אינץ' חדש וזול יחסית. המסך ישמש לעבודה משרדית וקצת משחקים (וגם הם בסיגנון Sims). בנוסף אין חובה לחיבור DVI, לעומת זאת הייתי רוצה שהוא יהיה אמין ומחברה טובה. על מה הייתם ממליצים? ראיתי את ה- LG L1719S, איך הוא למשל? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב... בטווח המחירים של שני המסכים שרשמתי בנושא.. אני רוצה לדעת איזה מסך אתם הייתם לוקחים וממליצים עליו ולמה.. והאם יש מסך אחר שאתם הייתם מעדיפים משני המסכים האלה. וגם, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים האלה ברזולוציה של 1920x1080 .. תוודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by homerJS,

המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. חשבתי על LG L226WTQ 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI BLACK עולה 1750 או על SyncMaster 226BWוSamsung עולה 1850 משחקים כמעט ולא ירצו על המחשב הזה , אולי פעם בשנה איזה משחק פיפא וכדומה (שגם שם אחרי 2 משחקים יקבל מחיקה). תודה רבה לעוזרים... ותגידו הפאנל המסריח שלהם תאחלס כזה משמעותי כשאני לא משחק במשחקים ונגיד רואה רק סרטים? ד"א איך המסך הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12323 VIEWSONIC LCD 22" WIDE 1680x1050 VG2230WM DVI+SPEAKERS 5ms 3Y יש לו קונטרס 1:700 והוא עולה אותו דבר? , הקונטרסט ב LG ובסמסונג דינמי? , אז מה יותר טוב? , אני דיי מבולבל

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by chenrp,

לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jocash,

לא מעוניין להוציא יותר מדי. סביבות 1200 יהיה סביר. בחנות המליצו לי על AG Neovo LCD 19 F419 4ms http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הביקורות בזאפ לא היללו (היו מעורבות), תהיתי מה יש לכם לומר או להמליץ על אלטרנטיבה. תודה!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by $Ariel$,

היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by ofer40,

היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש

16. Started by ruff stuff,

ואני מרוצה מאוד. בהתחלה היתה לי בעייה קטנה עם המעמד מפני שהוא היה קשיח ולא רצה להתכוונן. אבל עם טיפת כוח הוא הסתדר. אגב זה האתר הראשון שאני גולש דרכו וזה פשוט חוייה ועולם אחר מהמסך הקודם שהיה לי. אני אגלוש גם באתרים נוספים ויותר מאוחר אביא לכם את חות דעתי .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  18. סוף סוף נמצא התאום האבוד וכעת הם חיים באושר ואושר אצלי על השולחן ;D ועכשיו ברצינות, נהנתי כל כך מה VP930 שלי שהזמנתי עוד אחד,(אני עובד עם גרפיקה תלת מימדית ב PS ו 3DS על שני מסכים) הפעם הוא הגיע מפולנטר תוך יום, טפו טפו טפו בלי פיקסלים מתים גם המחיר נהיה פצצה, אולי אני יקנה עוד אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  20. היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PipOd,

שלום, לאחרונה נחשפתי למסך הזה : http://skypc.co.il/sg_product~CREAM2333TPVA~9~0.htm קראתי עליו פה ושם שהוא מומלץ בגלל הפאנל PVA שלו. ברצוני לדעת האם המחשב שלי(בחתימה) יוכל להריץ משחקים עם המסך הזה ( יש לי HD4850), וכן האם הוא מסך טוב למשחקים, אני משחק משחקים כמו COD ועוד משחקים איכותיים, אני רוצה תמונה נקייה ויפה, האם המסך הזה מוגדר כאחד שטוב לגרפיקאים ומשחקים כאחד ? אני מעוניין בו גם מבחינה כלכלית- הוא זול יחסית , 23 אינץ'.. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

23. שלום, כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש מסך בגודל של כ20" שיתן לי תמונה נעימה וחדה עם כמה שפחות "קרינה" או מה שזה לא יהיה שמציק לעיניים - כרגע המסך הנוכחי של הוא CRT ישן של LG והוא פשוט עושה לי הרגשה מסובבת בראש, גם בשימוש קצר, והוא גם מוציא שריקה צורמת שלא נגרמת לעיתים קרובות. התקציב הוא כ500-600 ש"ח אבל אם יש הצדקה לעבור לכיוון ה800 אז אפשר, איכות, טבעיות ונעימות התמונה חשובים לי ביותר שכן אין לי טלויזיה (מבחירה) וכל צפייה שהיא נעשית במחשב. בתודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, יש לי viewsonic vp930b. למסך חיברתי את הכבל הכחול, מכיוון שהכרטיס מסך שלי קצת ישן ( geforce 4 mx440), ואין לי במחשב את החיבור לבן. כשהמסך מציג צבעים מסויימים, אני רואה פסים (לא אלה המרצדים). ??? איך אני פותר את הבעיה? והאם יש קשר בין הפסים לכך שאני מחבר את המסך לחיבור הכחול? תודה לקוראים, moshe נ.ב. אשמח אם תוכלו לומר את שמם של החיבורים הכחול והלבן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... צריך מסך עד 1200 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.