עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TheDiesel,

יש לי את המסך הבא: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/eye-care/vp228he/ אני רוצה לשדרג למסך-QHD 165HZ האם כדאי?

2. Started by OR2OOO,

כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by kalimero1234,

האם יש הבדל בין 2209WA לבין 2209WAF???

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. שלום לכם, היום התקשרתי לחנות מסוימת ושאלתי אם יש 2 מסכי CHIMEI במלאי שאני אוכל לאסוף אותם עוד היום, אמרו שיש ושאני יכול לעשות את ההזמנה מהאתר, לאחר ביצוע ההזמנה התקשרתי שוב לברר ואז אמרו שאין במלאי (לרגע התחלתי להתרגז) וביקשתי שיבררו שוב, אמרו שמתברר שכן יש. בערב נסעתי לחנות והבאתי איתי את המחשב הנייד בכדי שאוכל לבדוק פיקסלים מתים. באחד המסכים היה פיקסל ירוק ובשני כחול .. אמרו לי שמחר יגיעו עוד 2 מסכים, כבר שילמתי ויש לי קבלה, השארתי את 2 המסכים ה"פגומים" וביקשתי אישור על זה. הכל עדיין באחריות נכון? הרי פתחתי את זה בחנות עם המוכר .. איך אפשר לדעת אם מסך הוא מחודש או מתצוגה? האיכות של המסכים לא הייתה משהו בכלל (לעומת הטלויזיה או הלפטופ שלי לדוגמא) .. באחד אתרי הביק…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by baruch28,

אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by Roy Froimovici,

שלום, כיום אני עובד עם 2 מסכים: aoc 23" tn , hisense 24" with tv את ה aoc קניתי כי הבנתי שהוא מיועד לעבודה כמסך מחשב ולא כטלוויזיה כמו השני. הבעיה שלי היא שאני יושב שעות ארוכות על המחשב ומסיים את היום עם כאב ראש רציני ולכן חשבתי על מספר פתרונות: קניית מסך 27״ ips ברזולוציה UHD לשימוש כמסך ראשי ולשים את ה hisense לידו כמסך משני. קניית מסך 28״ 4k לשימוש כמסך ראשי והשני כמו קודם (בעיה- לא ips והבנתי שיש בעיות scaling) קניית מסך 29״ אולטרה רחב שיחליף את שני המסכים (הבעיה שהרזולוציה שלו יוצאת בערך כמו FHD) השימוש העיקרי שלי הוא גלישה, קריאת pdf, תכנות בשפות שונות, ובקיצור לא גיימינג. התקציב הוא בערך 3000k וניתן קצת למתוח אם יש משהו שהוא בול בשבילי. רצוי להקטין את ההוצאה כמה ש…

11. Started by bhawk,

שלום חבריי hwzone יש למישהו מושג מתי יוצא המסך הבא של דל 24 איניץ? דגם 2409 UltraSharp WFP אני נורא רוצה לקנות אותו, והבנתי שיש בעיות עם הדגם הקודם: 24008WFP תודה מראש בר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הסקר אינו מיועד למחשבים ניידים. למי שיש כמה מסכים שיבחר במה שהוא משתמש יותר.

• 80 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD של NU. 19'' יש למסך נורה כחולה כשהוא דלוק ועובד, והנורה אמורה להפוך לכתומה כשהוא לא פעיל (כשהמחשב מכובה, כשמוציאים את הכבל מהמחשב וכו'...), ואמורה להופיע כתובת: No Signal - Going To Sleep. הנורה כל הזמן כחולה, וכשמדליקים את המחשב יש לשנייה מסך לבן, ואחר כך הוא נהיה שחור. צריך להדליק ולכבות את המחשב בערך 30 פעם עד שהמסך מואיל בטובו להידלק. אחי מצא פיתרון. הוא מיקם בקצה שולחן העבודה את המשחק Quake 3, המשחק עובד על רזולוציה יותר נמוכה, וכשהמשחק עולה, אפשר לראות במסך. אחרי כמה זמן כשהמסך "מתחמם" אפשר לצאת מהמשחק ולהמשיך לעבוד ב-Win. (זה לא קשור באמת להתחממות כי כי כשמאתחלים את המחשב, עדיין יש את הבעיה) הבעיה היא במסך. ולא במחשב, דרייברים, כרטיס מסך וכו'... כל ה…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by LiorBracha,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש כרגע יש לי מחשביזיה של הייסנס ואני לא מרוצה ממנה. יש לי כמה דגמים של דל שאני לא יודע מה לבחור בינהם. [h=1]Dell UltraSharp U2414H[/h][h=1]Dell UltraSharp U2415[/h] [h=1]Dell UltraSharp U2715H[/h] אני מפיק מוזיקה וצריך מקום עבודה בתוכנה, משחק במחשב מדי פעם לא רציני, קצת BF וקמפיינים של כל מני משחקים. (כרטיס מסך HD7870XT ומחשב I7 3770 עם 16 ג'יגה ראם וכל הטוב שבעולם) בעקרון הדילמה היא כזאת, כרגע אני על FHD וזה סבבה אבל אם אני כבר קונה מסך בא לי להתקדם, 2415 זה כבר צעד קטן + האיכות, העניין הוא שה1440 של הU27 ממש קורץ לי אבל הוא יקר בהרבה, ככה שאני לא יודע אם כדאי להשקיע בזה. מה ההמלצה שלכם?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by ggg123,

אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט אני חייב תגובה על המסך לפני שאני קונה המסך שהציעו לי הוא LG W2252TQ, מסך חדש מאוד עם נתונים טובים: זמן תגובה 2ms, ניגודית דינמית 1:10,000 , סטטית נראה לי 1:700 כמובן 22 אינץ' ראיתי אותו בחנות והוא נראה טוב גם מבחינת התמונה והצבעים העמוד שלו באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2252tq.jhtml המסך עולה 1900-2000 ש"ח אבל אני יכול לקנות ב 1800 כדאי לקנות אותו? האם זה מסך ה 22" הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? עוד שאלה- מה זה ה 4:3 in Wide?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. Size: 22 LCD Resolution: 1680 x 1050 Pixel: 0.282mm Display colors : 16.7M Response Time: 5ms Contrast: 1:700 Brightness: 300cd/m2 Design Color: Black Silver Monitor size (wXhXd) 524x404x210 Net weight 6.5 kg DVI אחריות: 3 שנים

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by ychig,

השימושים הם: גלישה סרטים ומשחקים.. עדיפות למסכים בעלי אפשרות הטיית המסך תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני הולך לפתוח קצת מהכיס(קצת הרבה) ולקנות מסך 22 אניץ למחשב למשחקים ולמשחקים ולמשחקים COD4,CRYSIS,COMPANY OF HEROES,THE SETTLERS,WARHAMMER,ASSASIN CREED,BIOSHOCK,SNIPER,ועוד אני מה מתלבט בין xerox לבין samsung לשניהם יש המון פידבקים, שניהם נראים טוב חיצונית,לשניהם יש איכות טובה תעזרו לי בעצות למי שיש כדי שאני לא אתבאס אחר כך שניהם בערך אותו מחיר(סמסונג טיפה יותר יקר) חייב לדעת למי יש נסיון עם אלה ספציפית כי ליבי אכול מדילמות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by X-striker,

ולמה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zilbermm,

חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. סוף סוף אחרי חודשיים של תיכנונים הזמנתי את המסך מפנדה סך הכל עם המשלוח עלה לי 2400 רציתי לשאול כמה שאלות לגביו 1.איך אני יודע שבאמת הפאנל שלו הוא S-IPS והגירסא גירסא: A04 (איזה גירסא הכי טובה ?) 2.המשחק הראשון ששיחקתי היה פרו 6 למה יש מריחות ככה זה אמור להיות ? סך הכל חיצונית המסך נראה מדהיפ פשוט

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by HAPOELTA,

הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  25. יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.