מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מעביר את המסך שלי הלאה (viewsonic vx922) ולכן אני מחפש לי מסך חדש. ככל הנראה אלך על מסך רחב. לא אכפת לי עובי המסך וגם לא עיצוב אחורי (קדמי דווקא דיי חשוב) שימושים : בעיקר אינטרנט ויישומי אופיס , משחקים לעיתים רחוקות מאד כרגע , youtube וסטרימים אחרים. חשוב לי מאד שהתמונה תהיה איכותית למרות שסרטים אני רואה על מסך הטלויזיה בחדר שוהא full HD . חשוב גם שהמסך לא יהיה תנור חימום. והכי חשוב , אמינות וחדשנות - אני בונה על המסך ל 3 שנים הקרובות... חיבור מועדף - DVI בגלל שפורט ה HDMI כבר תפוס ע"י הטלוויזיה. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בין שני המסכים הללו מצד אחד אני משחק במחשב (bf3). יש לי מחשב חזק מאד (i7 extreme ,480GTX וכו...) שיכול לדחוף 1920X1200 מצד שני הגודל קובע ו27 אינץ מאד קורץ למרות שהוא כנראה פחות איכותי מהמסך של דל, כמו כן יש לי ממיר HD ספייר בבית של הוט המסך 27 אינץ כזה גרוע ? לא יודע מה להחליט.....יש למישהו עצה ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש בירשותי מסך chimei 22ND אני חושב ואני רוצה לחבר אותו רק לממיר האם יש אפשרות כזאת בכלל ( אפילו קומבינה זה לא כל כך משנה איך העיקר שיפעל עם ממיר)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את עצמי, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל שההבדל ביניהם הוא תאורת הלד ב2312. אני לא משחק כ"כ הרבה, השימושים הם הרבה גלישה באינטרנט, סדרות וכד'. ההבדל במחיר זניח, השאלה היא באיזה מסך רואים יותר טוב? אריאל
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג מדגם 971P ואני צריך ספק בשבילו. מישהו יודע מה אני צריך לחפש? כבר החלפתי פעם אחת לספק ישן אבל גם הוא הפסיק לעבוד. המסך הוא מעולה וחבל לי להחליף מה גם שאין כמעט מסכים כאלה היום. אין לי מקום למסך גדול מקסימום עד 20 אינץ'. תודה
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3077 אני מכיר ויודע איך רואים במסכי טלוויזיה 3D ,לא ראיתי עדיין מסכי מחשב 3D. ראיתי לא מזמן בטלוויזיה של LG 3D סרטון הדגמה למשחק FPS נראה לי שזה היה BF 2 - ראו פשוט מדהים, מימד של חוויה אחרת לגמרי ומאוד מרשים. המטרה העיקרית בשבילי זה למשחקים (לא שאני גיימר כבד פשוט אם כבר משחקים במשהו אז להנות עם מקסימום חוויה) השאלה אם מסך מחשב 3D יתן לי אותו רמת אפקט/עומק של תלת מימד כמו מסך טלווזיה 3D ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 23 - 24 אינטש בעל כניסת HDMI לPS3 ואולי גם HDMI למחשב (אפשרי גם DVI - עדיף שלא) רזולוציה 1080P ומעלה בתקציב של בין 1000 - 1400 ש"ח האם מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי ואמין? תודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שפה בפורום ובהרבה מקומות ה Dell U2311H מאוד מומלץ אך מסך יחסית ישן ... לעומת זאת LG הוציאו לא מזמן מסך עם פנל IPS ובנוסף LED דגם LG IPS236V שנראה לכאורה מאוד מעניין ,השאלה אם מישהו ראה/בחן אותו או שמכיר שיכול לתת חוות דעת לעומת הדל? בעקרון מחפש 23 אינץ ,בעיקר שמשחקים יראו בו "פצצה" ובכלל לעבודה שוטפת יומיומית וכו. כרגע אני בעלים של סמסונג 22" T220P שבאופן כללי גם ממנו אני מרוצה אך מעוניין להחליף כיוון שהרזולוציה שלו לא טבעית (1920X1200) ולכן בחלק מהמשחקים רואים פסים שחורים למטה ולמעלה ... תקציב בערך 1500ש"ח (מוכן לשקול להשקיע יותר במידה ויהיו סיבות טובות לכך) אשמח לתגובות..
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני צריך למטרות לימודים מסך מגע שאוכל לכתוב עליו באמצעות עט דיגיטלי. ראיתי שהחברה המובילה לגרפיקאים היא wacom, שמציעה או טאבלטים שכותבים עליהם אבל לא רואים על גבי אזור הכתיבה את המסך או מסך שכותבים עליו אבל שמחירו הוא באזור ה10000 ש"ח שזה מופרז לחלוטין בשבילי. מצד שני, ראיתי שיש בשוק מסכי מגע, חלקם באים כמסכי מגע מוכנים וחלקם זה ערכות בשיטת DIY שמאפשרים לקחת כל מסך מחשב בגודל הרלוונטי ולהפוך אותו למסך מגע. העניין הוא שאני לא בטוח שמסכי המגע האלה מתאימים לכתיבה וקישקוש באמצעות עט גרפי. אני מחפש את המסך הזה למטרות לימודים כמו שכתבתי, יצירת סכמות של שרטוטים וכדומה. לא נוח לי לעבוד על אזור כתיבה ולהסתכל על המסך בשביל לראות את התוצאה ולכן אני מחפש מסך שאפשר לכתוב עליו…
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבטת בין שני המסכים: Dell U2312HM ו- LG IPS231P על מה אתם ממליצים? בין היתר ההבדל הוא במתן שירות במסגרת אחריות. DELL מבטיחים אחראיות בבית הלקוח (איסוף והחזרה). למישהו מכם יש ניסיון בפניות לשירות? אם מי כדאי להתעסק? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי Samsung SyncMaster 226BW מזה שנה וחצי מחובר עם DVI לGEFORCE 8600 לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, המערכת עולה ואני שומעה את הווינדוס והכול המנורה של המסך מהבהבת פעם בשנייה ויש צליל בתדר נמוך (מין צפצוף כזה) החלפתי ל ראידון 2400, והבעייה נשארה. בנוסף לאחר שהמחשב נכנס לסליפ נראה לי והמסך מתכבה יש את אותה הבעיה!. רק לאחר שאני מכבה מספר פעמים את המחשב ומדליק שוב המסך עובד. נראה לי גם לוקח לו יותר זמן להתחיל לעבוד מלפני זה עד שאני מכבה ומפעיל מחדש כמה פעמים. תודה על העזרה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אלא אם כן DELL יעדכנו את ה REV ויאפשרו לכבות את ה OVERDRIVE http://www.digitalversus.com/dell-u2412m-p357_11597_88.html
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-