מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך מעולה,היו טיפה בעיות בהתחלה אבל אני מקווה שפתרתי את הכל טוב שאלה 1- המסך כרגע כמעט ובטוח מחובר בכבל VGA.אם אני יכול לחבר למסך כבל DVI(זאת גם שאלה אם אני יכול) זה ישפר לי את איכות התמונה במשחקים ובכללי? שאלה 2- ראיתי סרטון כזה שיש לאיש מסך והוא לוחץ על כפתור שמובנה במסך לבחירת אינץ' של המסך היה רשום כזה DISPLAY MODE : 19" זה הסרטון מדקה 4:44 תודה רבה שבת שלום ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מאוד רוצה כבר הרבה זמן מסך שמציג ב- 120Hz, אבל המחירים היו מאוד גבוהים. עכשיו בגלל ה- Black Friday המחיר של המסך הזה צנח: S23A700D של Samsung. ב-Amazon הוא עולה 1000 שקל. השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות אותו או מסך אחר? אני אוהב מסכים של Samsung כך שזה נראה לי הקנייה הכי טובה. תודה מראש
-
- 64 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מסך למשחקים עד סך של 1,000 ש"ח - בעדיפות לפחות עד 22' - אין מקום בשולחן ליותר מזה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את אחד ממסכי ה27" הקוריאנים מאיביי (יש באמת הבדל בין החברות?) לפי מה שראיתי, אין אף מסך שהוא גם perfect pixel וגם עם tempered glass. השאיפה שלי זה לקבל מסך מבריק הם צבעים חזקים ויפים. כל המסכים של החברות האלו הם מבריקים? האם הtempered glass גם משפיע על הצבעים והאיכות או שמדובר רק בהגנה? והאם כדאי להמר על מסך שהוא לא perfect pixel.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, קרה מצב ואני צריך להחליף מסך. כסף לא משחק תפקיד ואומנם אני יודע שיש מסכים טובים של 27 אינץ אך לצורך העניין אין לי מקום פיזי ליותר מ-24. ההתלבטות שלי היא בין U241M של דל אשר שמעתי רק דברים טובים עליו לבין U2410 שעליו למען האמת לא שמעתי הרבה והוא גם בא עם תגית מחיר של אלף יותר (ולכן אני חושב שאולי הוא יותר טוב). המסך השלישי שעליו חשבתי הוא אחד מאותם מסכים מחברות מדבקה בדרום קוריאה. אז מה דעתכם? השימוש אגב הוא נטו לסרטים HD וגלישה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכי מחשב של LG אני מעוניין לתלות אותם אין למבכים הברגה ולכן אין אפשרות לקנות זרוע יש למישהו פיתרון אולי מישהו מכיר זרוע ללא ברגים תודה לעוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הקודם שלי (ACER AL1715) נשרף,פתאום מתחיל להבהב וריח שרוף יוצא ממנו . טוב לעניינינו אני מחפש מסך חדש ככה בתקציב לא כזה גדול..אני משחק FPS אני צריך מסך עם קצב רענון 75+ (יש הבדל בין 75 ל 60) וזה מורגש מאוד אז שלא תגידו למה אתה צריך מעל.. השימושיים שלו בעיקר לגיימינג וסרטים.. שבוע טוב
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרגע DELL 2209WA,התקציב שלי עומד על כ1200 ש"ח למסך חדש. FHD זה כבר סטנדרט למשחקים,כמובן פאנל איכותי לא יזיק ורצוי בעל איכות צבעים טובה יותר משל הDELL שלי. לא רוצה לחרוג יותר מידי ה1200 ש"ח אבל אם אקבל מסך איכותי בתוספת קטנה אין לי בעיה. בכל מקרה,בכלל שווה לשדרג את הDELL 2209WA?במשחקים,אני אראה שינוי לטובה?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מסך S23A700D שקניתי בווולה שואפ ואחרי יום הופיע לי נקודה שחורה באמצע המסך והחליפו לי אותו עכשיו אחרי חודש שאחרי שקיבלתי את המסך החדש מהם יש לי עוד פעם נקודה שחורה בצד ימין למעלה במסך מה אפשר לעשות כדי להתקשר עליהם?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחדש במסך מחשב. התקציב שלי הוא 1500 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה אם צריך. אני צריך שיהיה אפשרות לחבר למסך XBOX 360. שיהיה יציאת HDMI. אני מעדיף FULL HD והעדפה למסך עם רמקולים מובנים. 23 אינטש. שימוש בעיקר למשחקים וסרטים. חשבתי על המסך הזה של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT23B350MA/CH
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר למחשב את המסך הזה (שפשוט ישב בסלון), אני זוכר שפעם חיברתי אליו לפטופ או מחשב כלשהו והוא עבד לי עם חיבור HDMI על רזולוציה של 1920X1080 בלי בעיה. עכשיו אני מנסה לחבר למחשב החדש יותר שאצלי בחדר את המסך במקום המסך 23" שיש לי כרגע וכשאני על 1920X1080 הקצוות של המסך "חתוכים" מחוץ למסגרת, למעשה הרזולוציה היחידה שמתלבשת בול בתוך המסגרת היא 1366X768 וזה די מוזר כי אני זוכר שחיברתי כבר עם רזולוציה יותר גבוהה. המפרט שלי זה מה שבפרופיל אם עוזר לכם, יש איזה פונקציה אולי בטלוויזיה להעביר את התדר למצב של PC אולי ? (יש לי משהו כזה בסמסונג וזה מסדר את הצבעים והזולוציה בלחיצת כפתור). עריכה: פתרון, בשלט של הטלוויזיה ללחוץ על Quick ואז בהגדרות צבע לשנות לGAME, לאחר מכן בASPECT …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להעריך כמה שווה בימינו dell 2007fp יד שניה? תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת מסך שהכי יתאים לצרכים שלי הכ.מ. שיש לי כרגע הוא GTX560Ti. התקציב לקנייה הוא 1000-1300 ש"ח הבקשות שלי הן: -שיתאים למשחקים, שיראו ברור.. גם ברזולוציות נמוכות. כרגע עם המסך שלי ברזולוציה של 1280X720 התמונה מרוחה ומטושטשת (מסך דיי ישן). -קצב רענון של 75HZ מינימום(זה החלק הכי חשוב בשבילי), זמן תגובה הכי נמוך שאפשר. אני גם אצפה בו בסרטים מידי פעם אבל רוב הזמן אני אשתמש בו לגיימינג. אני מקווה שזה כל המידע שהייתי צריך לתת. אם זה חשוב אז יש לי 2 חיבורי DVI וMINI HDMI אחד בכ"מ. תודה לעוזרים!
-
- 49 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-