מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מפתחת הליבות הגראפיות מבצעת עוד צעד שנועד להוסיף לה נקודות זכות בקרב הצרכנים ולהגדיל את נתח השוק הפוטנציאלי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היעוד העקרי שלו הוא צפיה בסרטים ובטקסט וגלישה באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מסך חדש של LG מודל L1970HR לאחר ששמעתי עליו המלצות רבות וראיתי אותו בפעולה אצל חבר. חיברתי אותו בחנות ובדקתי שאין שום פיקסל שרוף עליו (עם תוכנה ייעודית שמילאה את המסך כל פעם בצבע אחר ועברתי על המסך לאט לאט בכל פעם). מהבחינה הזאת המסך הגיע ללא פיקסלים שרופים או מתים. באתי הביתה וחיברתי אותו למחשב שלי באמצעות כבל DVI שסופק עם המסך. מפרט המחשב: 6600GT של אסוס 4600+ X2 antec 420W 1GB DDR Kingston win XP (אני בכוונה לא מפרט ממש אבל תדעו שהמפרט טוב עם חלקים טובים שבחרתי בעצמי אחד אחד והם עברו בדיקות מקיפות למאמץ). דרייברים: NVIDIA ForceWare 93.71 LG 1970HR 1.0 (digital) חיברתי והתחלתי לכוון את המסך דרך כפתורי הבקרה שעליו. אני חי…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקדם למסך קצת יותר רציני ממה שיש לי כרגע.. חשבתי בכיוון של מסך עם 120HZ אבל לא מצאתי כאלה בחנויות בארץ..אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אשמח.. מצד שני NVIDIA הולכת להשיק עם מספר חברות מסכים עם טכנולוגיית ה Gsync ומכיוון שיש לי כרטיס מסך שלהם זה נראה לי מאוד מפתה, אך אני לא יודע מתי זה אמור לצאת בכלל..אם מישהו יודע אשמח לעדכון.. בנוסף הייתי רוצה לשאול אתכם מה דעתכם? האם עדיף לקנות כבר עכשיו מסך עם 120HZ או שעדיף לחכות למסכים החדשים בידיעה שאין לי מושג כמה יעלו ומתי יגיעו לארץ בכלל.. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Samsung 2253BW והוא ממש מטונף אז קניתי איזה חומר לנקות אותו זה המוצר שקניתי http://ultrapro.co.il/products/89290 רציתי לדעת האם בטוח לנקות עם זה כי שמעתי שחומר מבוסס אלכוהול הורס משהו במסך או משהו כזה בטוח לנקות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש לכם ניסיון רב במסכים (מן הסתם) ואני רוצה לשדרג מה -15" שלי (כן כן...) ל-22" אני לא בטוח מה טוב למשחקים במסכים כאלה אבל בבקשה תפרטו לי למה המסך שאתם מציעים טוב למשחקים (CRYSIS FALLOUT 3 ASSASSINS CREED?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני כרגע שוקל קנייה של מסך גדול יותר למחשב שלי, השימושים העיקריים שאני עושה במחשב הם צפייה בתוכן ווידאו מהמחשב, עבודה עם טקסט לצורך הלימודים וכמו כן מעט משחקים. אני מעוניין במסך רחב שיהיה מסוגל לענות על הצרכים שלי, חדות הצבע לא צריכה להיות ברמה הדרושה לגרפיקאי אך בכל מצב חשובה לי איכות תמונה שתאפשר צפייה מהנה בסרטים ובמשחקים. כרגע יש לי מסך 17" של Asus מדגם PW17TU ואין לי תלונות לגביו בכלל, מסך גדול יותר שיספק לי את אותה האיכות ירצה אותי בהחלט. שמעתי הרבה דברים בפורום בנוגע לפאנלים שונים אשר מתאימים יותר או פחות לדרישות אילו ואחרות אבל ממש לא נכנסתי לעובי הקורה בנדון ולכן אני מעוניין לדעת איזה מסך מתאים לצרכים שלי, האם להתפשר על גודל של 20" לטובת פאנל איכותי יותר או שמא א…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם כרגע יש לי את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 עכשיו אני רוצה להחליף למסך רחב .. כדי שיהיה לי למשחקים ולסרטים זה משהוא טוב שמעתי ... עדיף מסך רחב על רגיל במשחקים וסרטים אז מה אתם אומרים חשבתי ללכת על זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858# זה נכון ? שמסך רחב עדיף על מסך רגיל גם בסרטים וגם למשחקים ? מה אתם אומרים כדי לי ? אני מוכר את זה שיש לי ב1200 ש"ח ואז אני לא צריך להוסיף הרבה ... כולה 100-200 ש"ח ויכול להיות אני יביא את זה מהעבודה של אבא שלי בהנחה ... אז מה אתם אומרים ? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים האלה, רוב השימושים שלי הם לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ומעט מאוד עבודה עם תמונות, אבל בכל מקרה אני בחור שאוהב איכות ואם כבר הגיע הזמן להחליף מסך אני מעדיף משהו איכותי אפילו אם אני לא עורך וידיאו מקצועי,או גרפיקאי, כמובן שגם למחיר יש תפקיד, וגם תשימו לב תראו שהלכתי על מסכים לא יקרים כל כך.. אגב יש גם את המסך הזה Philips 236V4LSB שהוא מעט יותר זול. אשמח לקבל חוות דעת באמת מקצועית ומנומקת שתעזור לי להחליט ולקנות מסך תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתחלה שיגעתי אתכם לגבי 19-20 אינץ אבל כנראה שעם האוכל בא גם התאבון התקציב הוא בסביבות 3,500 + רוב העיסוק יהיה עבור פוטושופ,והשאר סרטים האם במחיר הזה דל היא האופציה הכי טובה ? והאם הוא מספיק טוב עבור פוטושופ ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD. בזמן שהוא לא פועל רציתי לדעת האם כדאי לכבות אותו, וכיצד? האם מהכפתור או שניתן להשאירו דלוק עד שיכבה בעצמו עפ"י כיוון המערכת הפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…
-
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת לי רשמים א. לגבי ביצועים שלו (בעיקר לגבי סרטים) יש לי חשש כנראה בלתי מוצדק מזמן תגובה של 8ms ב. האם מישהו יכול להעלות לפורום או לכוון אותי לקישור בפורום שיש תמונות של המסך הזה (הייתי שמח לראות אותו מחוץ לקונטקסט של פרסומות)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השיפור העיקרי במרחב הצבעים וזויות צפיה מושלמות עם זמן תגובה של P-MVA הכוונה ב- "LED" היא לתאורת מסך מבוססת LED במקום פלורסנט. http://www.behardware.com/articles/654-1/xl20-samsung-s-1rst-lcd-led.html והשוואה עם ה-NEC שעולה 5000 יורו http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/professional-monitors.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך samsung 940BX. אני זקוק למסך נוסף למחשב חדש בתקציב הנ"ל, אם אפשרות לחריגות קטנות בלבד. יהיו לי שני מחשבים בבית - אחד זקן (P4, G-Force 4) שישמש לעבודה משרדית בלבד, ובחדש מלבד עבודה משרדית ואינטרנט ירוצו מדי פעם גם משחקים בינוניים - לא ברמה/רזולוציות הכי גבוהות. כרטיס המסך במחשב החדש - Sapphire 2600XT DDR3. ראיתי בפורום שיש ביקורת טובה (במסכים "שווים לכל נפש") על samsung 932B - (עולה 1280 ש"ח) בתוספת של 60 ש"ח ניתן לקנות 932BF, שהוא גם יותר מתאים לי כי הוא לא רחב. חוצמזה יש לו זמן תגובה מהיר יותר (2 במקום 5ms). האם יש הבדל מהותי בין המסכים, ואם לא, האם מומלץ ללכת על ה-?BF (קישור לנתוני המסך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_regular/ls19ped…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-