מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת מסך. דרישות: יציאת HDMI רזולוציה FULL HD גודל 23-24 מחיר: עד 1200 אחריות: 3 שנים מעוניין בפנל יחסית איכותי אין חשיבות לשאר היציאות ורמקולים עדיפות לחברה מוכרת samsung\dell\lg\hp תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך בעל רזולוציה של 1200*1920, תקציב בסדר גודל של 1300 ש"ח, כמובן שאם יש משהו מומלץ בפחות אז מעולה. המסך נועד לצרכי עבודה ובדיקות ספציפיות ברזולוציה זו. בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם מישהו עשה משהו דומה או יכול לייעץ איך אני יכול לעשות דבר כזה: 1.לחבר את מסך המחשב_22" לזרוע על קיר בצמוד למיטה. 2. המסך יעמוד במצב "סטנדביי" בזווית הקיר כמו שתלויים מסכי טלוויזיה על קירות. 3. במצב אקטיבי הזרוע תצא מהקיר לכיוון המיטה והמסך ישנה זווית אל כיוון הישיבה על המיטה. 4. יהיה אפשר לנעול את המסך במצב הזה כדי שלא יזוז ויהיה אפשר להשתמש בו לצרכי המחשב, בעת סיום נחזיר אותו בקיפול של הזרוע אל הקיר למצב סטנדביי. נשמע תמוהה או אפשרי? לגבי חיווט והכל עם נועלנים לקיר. משהו אולי בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/TV-Computer-Flat-Screen-LCD-Plasma-Display-Articulate-Swivel-Tilt-Arm-Wall-Mount- /400449827665 מדובר במסך Philips 226V3L , ללא תקן תליה(אין …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי כמה DPI יש מסך מחשב ? איך מגדילים את DPI ? אין קשר לרזולוציה הרזולוציה נשארת 1080P שאני מגדיל את DPI בווינדוס זה רק מגדיל את הפונטים , ומקטין חדות איך מגדילים DPI ומגדילים חדות
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, היום קניתי את המסך הנ"ל ואני לא מצליח להפעיל אותו. הרכבתי וחיברתי את הכבלים לפי הוראות היצרן, וכשאני מדליק אותו אני רואה על המסך רק את ההודעה הזו: No VGA Cable This display will go into power saver mode in 5 minutes. ניסיתי לשים גם כבל VGA וגם DVI, וגם עם ממיר VGA ל DVI וכלום. האם המסך תקול?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום! אני מכבה את מסך המחשב לפני כל לילה שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו האם נגרם נזק כלשהו למסך בעקבות זה שאני מכבה אותו לפני כל לילה ומדליק אותו ברגע שאני חוזר מהעבודה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה.. אני כיום משחק על שלושה מסכים ברזולוציות שונות, האחד 21.5 של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080 והוא המסך המרכזי. יש לי עוד שני מסכים בצדדים מדגם 2243BW ברזולוציה של 1680X1050, כאשר אני משחק אני צריך כל פעם להגדיר מחדש את הEyefinity כדי להתאים את שלושת המסכים מה שגורם למסך המרכזי לרדת ברזולוציה. אני חושב להחליף בזמן הקרוב את שלושת המסכים בהדרגה וחשבתי להתחיל עם המסך המרכזי ואני לא יודע מה לבחור מבין המסכים בכותרת, האם 24 כמרכזי או 23 ? השאיפה בסופו של דבר להגיע למצב שכל המסכים יהיו ברזולוציה של 1920X1080 את השניים הצדדיים אני אקנה כנראה מיד שניים, עדיין לא החלטתי אם 23 או 24 אינץ', אך המסך המרכזי הכי חשוב לי..מה אתם אומרים ? רק רציתי לציין שה-21.…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי.. אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Dell LED U2312HM LG IPS231P איזה מבניהם עדיף?? תקציב 1000+-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי שירת אותי נאמנה במשך שנים רבות, אבל בימים האחרונים הוא מתחיל לרצד ולהציג תמונה כהה מדי לטעמי אז הגיע הזמן למצוא יורש. המסך הישן הוא 19 אינץ' של LG שמחובר ב-VGA, אבל הכרטיס מסך שלי (Gefore 460 GTX) גם תומך בחיבור הזה שנראה כמו צלב (ברח לי השם שלו). אני רוצה לשדרג למסך טוב בגודל 21 אינץ', לא יותר כי לא אסתדר עם מסך גדול מדי. מוכן להוציא עד 1,000 שקל, עם אפשרות להתגמש קצת במחיר. הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעצב גרפי במחשב A53S-i7 2630QM הנ"ל http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 והייתי מעוניין להשתדרג בעוד מסך על מנת לשדרג את חווית העריכה הגרפית. מבחינת כל השאר אין לי העדפות ספיציפיות, אך מכיוון שהוא הולך להיות מסך משני עדיף שיהיה כמה שיותר זול . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לגיימינג, ואני רואה שהמסך Dell U2312hm, מאוד נפוץ. השאלה שלי האם הוא טוב לגיימינג וכמה HZ הוא מגיע ברזולוציה מקסימלית [1980X1080] ואם תוכלו להמליץ על מסך לגיימינג, עד 1000~1100 חג שמח!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, צריך מסך בתקציב של 800-900 ש"ח, אני מבין ש-u2312hm זה המסך המומלץ בימינו בתקציב הנ"ל? האם יש אלטרנטיבות? מתכוון לרכוש מ-TMS ירושלים. מיועד לסרטים וקריאת טקסט. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח בבקשה לדעת מה אני צריך לחפש במסך בשביל לדעת שהתאורה שלו היא אחידה, ורואים אותם צבעים ואותה תאורה מכל זווית כמו במסך CRT בומבה ישן בבקשה? תאמינו או לא אבל אני עדיין עם CRT בגלל שכל פעם שאני הולך לחנות זה מוריד לי את החשק להשתדרג שזה מכל זווית תאורה וצבעים שונים המסכים הדקים החדשים. אז באמת אשמח לעזרה ומה ההבדל כלכך בין מט למבריק חוץ מהמבריקות? מה עדיף לעבודה ממושכת בבקשה? שפכו לי קצת אור אחיד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך U2312HM מTMS לפני כחודשיים. לפני יומיים הדלקתי את המחשב ופתאום ראיתי שכל הצד הימני של המחשב בצבע ורוד-סגול בהיר,מאוד מפוקסל,ברמה שאני בקושי קורא,אני רואה סוג של "השתקפות" של כרום אחרי שיצאתי ממנו, ו(לא יודע בדיוק איך לתאר את זה) אני רואה את הפיקסלים יורדים\זזים בפסים אנכיים(לא בטוח שבחרתי את המילה ההנכונה מימין לאמצע המסך) וזה משגע את העיניים.(שוב,רק הצד הימני,הצד השמאלי בסדר גמור) אז ניסיתי להליף דרייברים מגרסת בטא לגרסה מלאה ויציבה.לא עזר. ניסיתי לנתק את המחשב ולהיכנס לתפריט של המסך כדי לבדוק אם זה עדיין ככה.התפריט היה די מפוקסל(לא זוכר איך הוא נראה לפני שקרתה התקלה). ניסיתי לסובב את כבל הDVI ולהחליף אותו עם יציאת DVI אטחרת על הכרטיס מסך(אין לי כבל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (nVidia) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מסך 2311H לפני יותר משנה בפנדה, באר שבע וכמו שכולם יודעים הם פשטו רגל. המסך התקלקל, נדלק לשניה ונכבה, אתמול עוד הצלחתי להדליק אותו אבל היה זמזום מצד שמאל למעלה והוא הבהב לפעמים. התקשרתי לDELL ואמרו לי שבלי מספר משלוח אי אפשר לעזור לי ואת המספר משלוח אני יכול לקבל רק מפנדה. המספר משלוח אגב כתוב על החבילה ומתברר שהייתי אמור לשמור אותו. יש אפשרות לתקן אותו? או לעשות משהו חוץ מלקנות מסך חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-