עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by metison,

ככל האפשר, אבל שיהיה איכותי. לשימוש עבודה בלבד.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי מחשב לא חדש שברצוני לשדרג לו את המסך. נתוני המחשב: כרטיס מסך - Radeon X1900GT מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz זכרון - 4 ג'יגה (3 בשימוש) מה שחשוב לי הוא שהמחשב יוכל להריץ FHD 1080p ומשחקים בינונים נוטים לכבדים(לא בהגדרות מקסימליות כמובן) על המסך. בנוסף אני מתכנן לעשות עבודות בפוטו-שופ עליו. התקציב גמיש ב+- 200 ש"ח. תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by עמיר,

האין זה אבסורד שזה המסך היחידי שמומלץ לטווח מחירים שלו עם מאפיינים כאלו, אך לא ניתן להשיגו באף מקום ? גם למי שאמור להיות אותו במלאי יחסי זה איזה חנות בעלת 2 שמות בפתח תקווה (ויש עוד איזה חנות שמבטיחה מלאי עתידי בירושלים). זו בעיה גם למי שגר רחוק משם וגם מבחינת זמינות לתקלה עתידית/מיידית ו/או מלאי לקניה בסיסית בכלל. ברור לי שאנחנו בישראל והמצב פה לא להיט (שלא נדבר על היצע המסכים שיש בחו"ל לעומת הארץ), אבל זה מעצבן שזה המסך היחידי שאפשר להמליץ עליו בתחום מחירים זה (והיחידי שבפועל מומלץ) ושאין להשיג אותו. דל ישראל מתנערת מהנושא (בצדק או שלא) ואומרת שצריך לפנות לספקים המורשים בשאלות. הספקים המורשים, או שלא חוזרים, או שאומרים שהמידע מסווג, או שמפנים אותך לחנויות. חוץ מ 2 החנוי…

• 68 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. Started by shosh49,

האם זמן תגובה 8MS מורגש? לא מוצאת מקום שאפשר לראות את המסך. וגם האם מישהו יודע מה ההבדל בין המסך ל- P2311H?

8. Started by orlupo,

שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by M_power,

שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by sys32,

שלום, אני חדש פה. השבוע קיבלתי את המסך החדש שהזמנתי Samsung 206bw 20" Wide 1:3000, 2ms... כבר כמה ימים שאני משתמש בו ושמתי לב לכמה בעיות מציקות שאני יכול להשתגע מהם.... דבר ראשון: כל חלק בהיר במסך הכוונה כל דבר בהיר בגוונים לבנים אני רואה אותם כמו פליקר עדין כזה... הם פשוט מהבהבים כזה... במסך שחור אני יכול להבחין בפסים של הקצב ריענון עולים כזה למעלה בצידי המסך. דבר שני: כשאני שם תמונת רקע במסך בעלת הרבה צבעים אני פשוט רואה כמו התחרפנויות של הצבעים כזה כאילו אני רואה את הפיקסלים או משהו כזה (קשה לי להסביר במילים אם הייתי יכול להראות את זה הייתם מבינים) . אני פשוט שם רקע שחור חלק בישביל לא להתחרפן. אפשר להגיד שהבעיות האלה צצות לי כל שעה וחצי בערך ואחרי כמה זמן זה חוזר לרגיל…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by chatin,

PHILIPS 220SW9FB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 במחיר של 830 האים זה כדאי ?????? :yelclap:

12. Started by thebenjamin,

שלום, אני מחפש מסך 24" לעבודה משרדית מקרוב וסרטים ממרחק 3-4 מטר. כרגע אני עם מסך 16:10, אז עדיפות לשמור על היחס הזה. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. היי, יש לי סמסונג 226BW וביומיים האחרונים יש לי למעלה בצד שמאל פס קטן כזה שרובו שחור ובסוף ירוק... אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משהו אחר.. עשיתי רענן וזה לא עוזר...כיביתי את המסך והדלקתי וזה לא עוזר.. אבל לפעמים הוא נעלם לבד ככה סתם.. מה זה יכול להיות ואיך אני מטפל בזה? עריכה: עכשיתי אני סתם מסמן עם העכבר כמו משועמם ברקע (כמו שמסמנים אייקונים.. חח עושה ריבועים ומלבנים) וגיליתי שאני מגיע לקו הזה זה בעצם נתקע ולא יכול לסמן מאחורי הקו.. (למרות שהעכבר עובר דרכו חחח)(זה בעצם קו למעלה קטן והוא כאילו ממשיך רק שלא רואים אותו..) חח אני יודע שזה נשמע מפגר.. מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Tx155,

שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה שנמשכה מספר חודשים החלטתי להחליף את ה-XJ500T שלי במשהו פחות מרצד ומזיק לעיניים. לאחר סקר שוק קצר ועיון בפורומים, כולל הפורום בו נכתבות שורות אלה, הגעתי לשלב הגמר עם המסכים הבאים : Samsung 730BF , Samsung 760BF Viewsonic Vp730, Viewsonic Vx724 האם לדעתכם יש מסך ספיציפי עליו תמליצו מבין הארבעה ? והאם Vp730 תואם מבחינת הביצועים/איכויות לאחיו הבכור המהולל Vp930 מסדרת ה-pro ? והאם לדעתכם ה-Vp730 אכן שווה את המחיר של כ-2200 ש"ח עבור "17 ? רק אציין כי המסך הינו למטרת "כלבו", כלומר : משחקים, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה ב-word ואינטרנט. התקציב בסביבות 1800-2000 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים, שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  17. אני הרבה זמן כבר מחפש איזה מסך LCD לקנות ואני עדיין מתלבט קשות. אני אוהב לשחק במשחקים, בנוסף לזה אני מתכנן להשתמש במסך בתור טלויזיה (מחובר לממיר באמצעות כרטיס טלויזיה). כמו כן אני עוסק בתכנות, עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אחרי הרבה חיפושים הגעתי למסקנה שאני רוצה מסך "22 רחב (ספציפית: ASUS VW222U) - הוא נותן לי ביצועים טובים במשחקים, גדול עם הרבה מרחב עבודה וסה"כ צבעים לא מצוינים אבל טובים מספיק בשבילי. אבל לא מיהרתי לקנות ואני חושב על זה הרבה כי בקרוב אני אצטרך לשבת הרבה מול המחשב ולתכנת (שני קורסים תכנותיים באוניברסיטה, ואני מקווה שאתחיל לעבוד בתור מתכנת בקרוב) אז חשבתי - יאללה, נשקיע עוד קצת כסף ונלך על מסך כמו ה 2007FP ואז אפשר יהיה לחסוך גם את הכרטיס ט…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מחפש מסך מחשב /טלוויזיה שישמש לחיבור מחשב וגם פלייסטישן 2 אין צורך ב HD , גודל מקסימלי 22-23 גודל מינימלי 20 איזה מומלץ מקסימום תקציב 1500 ש"ח עם עדיפות ליותר זול

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. אוקי אז ככה ראיתי שבמסך הזה http://hwzone.co.il/reviews/22inch/8/ מדיניות הפקסלים המתים היא 0 בהירים בשנה הראשונה עכשיו מה ההבדל בין בהירים ללא בהירים? מה אמור יותר להפריע בהירים או לא בהירים? והאם בכל חנות שבה אני יקנה תהיה מדיניות של הפקסלים המתים?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by EliranC,

אבא שלי קנה תמסך הזה בלי להתייעץ איתי ב850 שקל - מסך דגם DAEWOO LM1910 19'' LCD 4MS 1:700 DVI SCREEN+SPEAAKERS DAEWOO LM1910 19'' LCD רזולוציה מקסימלית 1280x1024 גודל מקודה 0.294MM ניגודיות 1:700 זמן תגובה 4MS צבע שחור זה מסך טוב ?? מה אתם אומרים אפשר בסכום הזה להביא אחד יותר טוב? או להוסיף עוד 200 שקל בשביל אחד ממש הרבה יותר טוב?? ואם יש אותו למישהו אשמח לשמוע מניסיונכם עם המסך הזה או עם החברה . *שמתי לב שיש לו פיקסל אחד שרוף,זה רגיל שמוכרים מסכי LCD עם פיקסל שתיים שרופים??

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by eliil1,

כותרת ^ תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by amitozer,

שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  25. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-4.html

• 0 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.