עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by motorishta,

לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם ‏L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי בזמן האחרון אני משוטט לי כאן יותר ויותר כנראה ביחס ישר לאובדן חדות ובהירות במסך שלי בכל מקרה אני רואה את מירב ההמלצות למסכים איכותים הולכות לכיון הדלים ה 2007 וה 2407 עכשיו שחיפשתי לראותאם הגיע כבר ה 2408 ראיתי את המסך הזה מצד אחד 22 אינץ וזול יחסית מצד שני לפי הנתונים זוית צפייה של 160 מעלות ושייך למשפחת ה ULTRASHARP מה שמצביע על פאנל איכותי לא? אז מי שמכיר ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח אולי זו גם אופצייה במחיר סביר ביותר

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by g0vner,

שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המסך CRT שלי בן 10 שנים נשרף סופית (כבר פעם שלישית, אבל במקרה הזה אין דרך חזרה ) ואני חייב לקנות אחד חדש. אני משתמש במחשב למשחקים כמו COD4 ולסרטים, כשלמטרה הזאת אני צריך מינימום 1400 שקלים בשביל מסך LCD מינימלי שיעמוד במשימה, 1400 שקלים שאין לי . אני חייב ללכת על CRT, וראיתי שיש בזאפ עדיין כמה מהם ובמחיר זול. מישהו יכול להמליץ על אחד טוב מהרשימה הבאה? http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Monitor&DB55019=138767&keyword=crt לקרוא שם את התגובות ולפיהם להחליט לא ממש יעזור, כי רוב הפעמים מדובר באנשים שאין להם מושג בתחום או במוכרי חנויות שרוצים לקדם את המוצר :-\.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by amitey,

מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. יש לזה כבל מתאים או שרק מתאם הוא הפתרון? תודה למומחים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by kozimus,

שלום רציתי לדעת עם מסך DELL U2211H מומלץ באותה מידה כמו הדגם החדש יותר U2312HM .אני יודע שהחדש הוא LED והדגם הישן הוא לא. אולי יש מסך אחר באותו טווח מחירים? הDELL עולה 790שח. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by סער_שי,

זה מה שאמרו לי על הבעיה שלי עם ה-L1970HR (הבלוקיזציה של הצבע בתנועה ובתזוזת עיניים)... Well so far you have only used LCD's with low grade TN panels. Especially in a Mag and AOC they are going to be pretty ad. The LG TN panel should be one of the better TN panels out there. But either way you should look into better panels like S-PVA or S-IPS. Essentially these are better at displaying color than a TN panel would be and are more consistent across the board eliminating a lot of the color shift effects of TN's. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1093889 מה זה הפאנל הזה? האם אפשר להחליף אותו? מה הם רוצים מהחיים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by אלי שוקרון,

שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by BaLiLi,

1. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? 2. איזה מסך יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המסך הזה, ע"פ הנתונים שלו הוא מסך מושלם. כל הנתונים שצריכים לעתיד יש פה,Full HD HDMI1.2 ועוד.. אני צריך אותו למחשב,PS3 וממיר של HOT HD הפאנל שלא הוא לא TN כמו שיש לרובינו,אלא פאנל S-PVA רציתי לדעת גם מה דעתכם על הפאנל הזה. תודה מראש BH

• 62 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב 16:10 19 אינץ' אני מחפש אנשים שיש להם כזה מסך או מישהו שיכול להמליץ על כזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים עבודה עם DESKTOP. תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by jazzman,

דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by Mantis,

אני מקבל בקרוב את ה 2007WFP, ועד שהמחשב החדש יגיע (שבוע-שבועיים) אני רוצה לדעת אם הכרטיס הנוכחי יחזיק את המסך. לא אכפת לי גם שיעשה SCALLING שיתאים לרזולוצייה רגילה, השאלה אם הכרטיס מספיק לשימוש DESKTOP ברזולוצייה סבירה? בחיבור אנאלוגי כמובן... מצאתי DRIVER שמאפשר תמיכה בחיבור דיגיטלי, אבל זה לא עוזר לי http://www.bebits.com/app/3636 עוד שאלה: המסך מגיע מארה"ב, האם אני צריך שנאי על-מנת להפעיל אותו, אם כן איזה וכמה הוא עולה?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. תודה רבה! (אגב, קניתי את ה-VS 930 בהמלצת הפורום ואני מרוצה ממנו עד השמיים!)

20. יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...

21. צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by KingYes,

שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המפרט שלי בצד ימין מה אתם אומרים יהיה לי יותר טוב עם הכרטיס מסך הנוכחי, בהתחשב שלא כל משחק הוא קריסיס ואני משחק על הגדרות הכי גבוהות תמיד. 22 זה יותר מדי בשביל הכרטיס הזה ? אולי 20.. לא ממש משנה לי בכל מקרה, משהו איכותי עם המלצות ואחריות של 3 שנים, כמה שיותר יותר טוב תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by needhelpp,

אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.