עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Or Gindy,

היי חברים אני מעוניין לרכוש מסך חדש העדפה לקעור (כרגע יש לי 27 אינץ' קעור 1080P) חשבתי על משהו בכיוון של "32 1440P 120HZ בזאפ הופיעו המסכים האלה אבל אין לי באמת אינדיקציה למה עדיף https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=1048526,1071240,1065220,1002559 או שבכלל עדיף להשקיע במסךך 4K למרות שכולם 60HZ? אשמח להמלצות ותובנות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ליאורפ123,

תקציב בין 700-1000

3. Started by מני123,

אני צריך מסך שתומך בצבע adobe rgb העבודה שלי היא בעיקר בשביל הדפסות, ראיתי מסך של asus עם מפרט טוב במחיר יחסית נמוך הדגם הוא pa329c בארץ המחיר בסביבות 6000 שקל, ובאמזון ארה”ב ניתן לקנות אותו אחרי מיסים ב 1500$ שזה בערך 4700 שקל, האם כדאי לקנות באמזון, הנקודה היא שבארץ יש לי אחריות 3 שנים, ובאמזון האחריות הרשמית מצד אמזון היא 30 יום ואח”כ זה אחריות יצרן שזה אסוס בארה”ב, שזה אומר שכל בעיה זה משלוח לארה”ב, האם אחריות במסך היא דבר שווה לשלם עליו עוד 1300 שקל? ובנוסף בכללי מה דעתכם על הדגם הזה?

4. שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by יוני שמין,

אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני

6. אני בערך 12 שעות ביום מנהל חברת סטארטאפ + מתכנת. מתלבט בין https://www.bug.co.il/brand/lg/curved/monitor/ultra/wide/ips/34inch/34gp63a/b לבין https://ksp.co.il/web/item/308122 מה כדאי ?

7. Started by law89,

שאלה בנוגע לנתונים של הצבעים. האם כל הנתונים האלה רלוונטיים בו זמנים? או שהמסך תמיד מראה רק אחד מהם? כלומר נניח שאני עכשיו על srgb ואני צריך לשנות את ההגדרות כדי שזה יראה לי adobe לדוגמה? שאלה שניה - מה הנתון שאני צריך לחפש בכל אחד מהם כדי לקבל איכות צבעים טובה? לדוגמה, srgb, אני משער שפחות מ-100% זה לא טוב. האם צג עם 125% יציג איכות צבעים טובה יותר מצג עם 100%? ראיתי גם הרבה מסכים עם 99%. עד כמה ההבדל משמעותי בין 99% ל-100%?

8. שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Jviega,

בדיוק מה שכתבות בכותרת. מה יקרה אם אני אחבר מסך מחשב אחד לשני מחשבים? אחד דרך חיבור DVI והשני דרך חיבור VGA האם יש אפשרות לגרום לשניהם לעבוד איתו ושיהיה לי איזה כפתור במקלדת או משהו כדי לעבור עם המסך ממחשב למחשב?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by naoriko,

בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את המסך הזה, אבל ידועה הבעיה של זליגת אור בפינות המסך, לפחות בדגמים הראשונים. בעוד שב U2410 ישנה בעיה של הדגל האיטלקי. האם מישהו שקנה את המסך לאחרונה יכול לומר אם הבעיה הזאת עדיין קיימת אצלו, ובאופן כללי במכשירים שנמכרים לאחרונה בארץ ? תודה...

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by vk,

קניתי מסך 2311H לפני יותר משנה בפנדה, באר שבע וכמו שכולם יודעים הם פשטו רגל. המסך התקלקל, נדלק לשניה ונכבה, אתמול עוד הצלחתי להדליק אותו אבל היה זמזום מצד שמאל למעלה והוא הבהב לפעמים. התקשרתי לDELL ואמרו לי שבלי מספר משלוח אי אפשר לעזור לי ואת המספר משלוח אני יכול לקבל רק מפנדה. המספר משלוח אגב כתוב על החבילה ומתברר שהייתי אמור לשמור אותו. יש אפשרות לתקן אותו? או לעשות משהו חוץ מלקנות מסך חדש?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eey,

אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש מסך FHD עד 1000 רצוי לא לנצל את כל התקציב והאם המחשב הזה יריץ סרטי HD ומשחקים חלק? מפרט: 4850 hdmi e7500 @3.30 ocz 1066 2x2gb ep45 ud3lr enermax naxn 550w תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by vourt,

הי, אשמח לשמע טיפ או המלצה לגבי איזה מסך עדיף לשימוש ביתי, משחקים FPS ושימוש משרדי יומי. [TABLE=width: 170] [TR] [TD=align: right]29EB93P LG IPS LED [/TD] [/TR] [/TABLE] Samsung LED S27A850D Dell IPS UltraSharp U2913WM הכיוון הוא 29 אינצ' אבל שמתי כאן גם את הSamsung בעיקר בגלל נסיון טוב עם המסכים שלהם ולא מצאתי יותר גדול מ27. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Dos,

שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by NoobPCUser,

תקציב 1500 ש"ח שמעתי דברים מעולים על מסכי IPS עד שמצאתי את תופעת הGLOW: גיליתי שזה נמצא ברוב מסכי הIPS ובשביל בחור כמוני שרואה הרבה סרטים הדבר הזה משנה המון. ולכן אני מחפש מסך עם פאנל שהוא לא IPS. TN אולי עם זמן תגובה טוב 5 MS או אפילו 2 MS, עם התקן תלייה רגיל VESA. אני כרגע משתמש בLG E2040 כבר כמה שנים טובות והייתי רוצה מסך באיכות דומה או גבוהה יותר. על אילו מסכי 24 ו27 טובים תוכלו להמליץ עבור התקציב והבקשות שלי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by afe123,

שלום לכולם אני מתעניין במסך LG 22EA53T. השאלה שלי נוגעת לזמן תגובה של המסך הזה. באתר של LG ישראל זמן התגובה הוא 14 MS לעומת זאת באתר היבואן הרשמי של LG בארץ (ח.י אלקטרוניקה) זמן התגובה הוא 5 MS . באתר LG בארצות הברית הזמן הוא גם 5 MS אבל השם הוא מעט שונה 22EA53T-P . התקשרתי ליבואן ונאמר לי שהם עומדים מאחורי הזמן באתר שלהם ושאין להם שליטה על האתר של LG מה שקצת מוזר כי את הטלפון ליבואן לקחתי מאתר של LG מה גם שהם רוצים למכור ולכן אני לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך עליהם בייחוד כשלא מצאתי את המסך הזה באף תצוגה כך שאני חייב להסתמך על הנתונים הכתובים בלבד. אני רק אוסיף שבאתר LG יש דגם אחר דומה ( 22EA53QV ) שזמן תגובה שלו הוא 5 MS ויש לו יציאת HDMI והוא יקר יותר (מדובר ב 200 ₪…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by j3M,

אחרי זמן רב החלטתי להחליף סופסוף את המסך העתיק שלי, כאשר אלו הצרכים שנכנסים למשוואה (השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית ועריכה גרפית, וקצת לצפייה בסרטים): פאנל IPS 23-24 אינץ' 16:10 מחיר זול (לא לעבור את ה-1400, עדיף גם לא את ה-1200) עדיף שיהיה גם DP וגם HDMI, אבל אם אין חיה כזו במחיר כזה אפשר לוותר על HDMI.... המסך היחיד שעונה על אלו שמצאתי זה Dell U2412M, מה שמרתיע אותי זה הריספונס טיים היחסית ארוך (יחסית לשאר השוק) - 8ms, וביחס לזה רציתי לשאול: האם יש לזה משמעות בפועל? ניתן בכלל לראות הבדל בין 8 ל-5 מילישנית זמן תגובה? האם יש למישהו המלצות על אפשרות אלטרנטיבית? תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Zbbabir,

היי, אני מחפש מסך 21 אינץ' עד 500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים, וחייב כניסת HDMI תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Andromeda,

שלום לכולם, רציתי לשאול היכן אני יכול לקנות מסכי מחשב של iiyama בארץ? אני בונה כרגע מחשב ושמעתי המלצות על המסכים שלהם, שלא לדברים על המחירים ההזויים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by white_rider,

שלום רב אני שוקל להחליף את המסך שלי ל 27". אני מחפש מסך ALL ROUND שיש לו איכות צבעים גבוהה שיתאים לתכנות, ישיבה ממושכת וקריאה מהמסך, צפייה בסרטים, ומשחקים. המסך הזה נראה לי סבבה אבל הבנתי שיש לו INPUT LAG והוא לא ממש למשחקים, אז אשמח לשמוע את דעתם של אלו שיש להם את המסך. עד כמה זה גרוע? האם זה משהו שמורגש? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.