עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bobby323,

ראיתי שאפשר לקנות ב 5000 מסך טלוויזיה HDTV שהוא גם מסך מחשב השאלה למה שאני אקנה מסך מחשב עם מחירים כאלו זולים בטלוויזיות

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by gurzeev,

היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by FlameThrow,

שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kdani,

הי, אני מחפש מסך לעבודה גם עם photoshop/lightroom וגם לתכנות. כרגע עם מסכי DELL ו-SAMSUNG אבל רזולוציה נמוכה מדי (ישנים) מתלבט אם ללכת על 1440p או על HD רגיל. למי שיש מסכי 1440 - כיצד רואים סרטי HD במסך מלא - האם יש בעיה בצפיה (בגלל הבדלי הרזולוציה ?) האם השימוש ברזולוציה הטבעית הוא סביר או שהאותיות כ"כ קטנות שאי אפשר לראות כלום ? (מחפש בין 24 ל-27 אינצ') יש מסך מומלץ ? תודה.

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. היי, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי לגרפיקה בגודל 24 אינץ' בקשר לתקציב, אין לי כ"כ מושג מה הולך בשוק כרגע בתחום הזה, אז אני אגדיר 2000 ש"ח כמובן שאם אפשר להשיג את מה שאני רוצה בפחות- אז זה יהיה עדיף. כיום יש לי מסך 19 של EIZO, לא רחב, דגם דיי ישן (נקנה לפני 5 שנים בערך) ואני רוצה לצרף אליו מסך נוסף. מה שכן, עדיין לא מצאתי שום מסך אחר שהשתווה לו בצבעים מאוד חשוב לי שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים ואמיתיים ושלא הכל יראה "מבריק" כמו בכל המסכים החדשים שאני רואה היום. שהצבעים יהיו כמה שיותר קרובים למציאות. המסך לא מיועד לסרטים או משחקים. כמובן שיהיה נחמד אם הוא יציג גם את זה בצורה טובה. יש לי כרטיס מסך שתומך בHDMI. אשמח לשמוע המלצות לדגמים איכותיים. כרגע אני שוקל לצרף עוד מסך של …

7. Started by אלון פ2,

היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by רמי כהן,

יש לי שאלה : קניתי מסך מאייבורי לפני שנתיים בערך הבעיה שתמיד שאני מעלה רזולוציה מעל 1024X768 רואים ממש גי'פה למה ? אפשר במסך הזה לראות רק 600X800 , 1024X768 , 1280X1024 כל השאר המסך ניהיה מרוח או שרואים ממש לא ברור ! הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו ? לוח - G41 אינטל . http://www.nu-global.com/product.aspx?cid=C_00000001&ccid=C_00000006&pid=P_00000011

9. בעיקר גראפיקה (פוטושופ), סרטים ושימושים משרדיים.. גודל- כמה שיותר (נראה ריק, בטוח שכחתי משהו..)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יצא דגם חדש של SAMSUNG-226BW והוא נראה ממש טוב! במיוחד ה-2MS שקורצים לעין... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17228 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS22MEWSFVXAA.asp איזה סוג פאנל הוא... והאם הוא יותר טוב משאר מסכי ה-22 אינץ'? (בפורום יש הסכמה כוללת שכל מסכי ה-22 אינץ' בעלי פאנל ה-TN הם זבל...) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב מאחר והמסך הזקן שלי מתחיל לעשות קצת בעיות (T220P). אני מתלבט כרגע בין שני מסכים: Dell P2416D http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901733 או Dell U2412M ‏ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 השימושים העיקריים הם משחקים, סרטים ושימוש משרדי רגיל.. אז ככה, ממה שקראתי קצת באינטרנט אומרים של-Dell P2416D יש רזולצייה יותר טובה ולמסך השני יש צבעים יותר "חיים", האם לפי דעתכם זה משהו שאשים לב אליו או שזה יחסית זניח ועדיף מסך עם רזולוצייה יותר גבוהה? בנוסף רציתי לדעת אם המפרט שלי מספיק טוב "לסחוב" רזולוצייה כזאת ואם בחלק מהמשחקים למשל אני רוצה לשח…

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. לאפיס דיפו אין, גם לליאור ולשקם אלקטריק אין. נקסטופ מתעלמים מהטלפונים שלי. מה עושים? איפה אני יכול להשיג אותו ? או את הסמסונג עד 1700 ש"ח (ללא חריגה של שקל) ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nanus,

הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים

14. יכולים להרוס את המסך? אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסך או הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by d1v,

תקציב אני מניח כ-1800 גג מיועד בעיקר למשחקים(גיימר כבד). לסרטים,וקצת דפדפן וכאלה.. 70% משחקים 25%סרטים 5%office.. תדה מראש

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  16. היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Samsung 730BF Samsung 740B Samsung 730B LG 1770HQ LG 1750B LG 1750SQ LG 1780Q או מסכים אחרים שבסביבות המחיר 1500-1800 (לא יותר מזה) ואם אפשר לדרג 3 מסכים שיהיו הטובים ביותר מביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alex15,

אני קונה מסך דק' חדש אלא שהתקציב לא משנה אלא האיכות והאמינות שיהיה טוב מאוד שלא יתקללקל בקלות ושהיה דו רזולוציה טובה מאוד

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by owen,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני יודע שהפסיקו לייצר את ה Dell 2007wfp האם יש לו כיום מחליף ראוי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי. חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה. השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD. המפרט שלי: מעבד AMD 3 ליבות 8650 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB מאורר למארז zalman zm-F3 מארז thermaltake WINGRS100 ספק כוח HEC TRT 400W

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SAOD,

שווה?? 1350 + 5 שנים אחריות, 3 שנים בבית הלקוח ועוד 2 על אלקטרוניקה.. מפרט: PANEL : DISPLAY AREA (mm) : 410.0x256.5 MAX. RESOLUTION : 1440x900 DISPLAY COLORS : 16.2M RESPONSE TIME (ms) : 5ms BRIGHTNESS (nits) : 300 CONTRAST RATIO : 800:1 VIEW ANGLE: HORIZONTAL : 85/85 VIEW ANGLE: VERTICAL : 80/80 DOT PITCH (mm) : 0.285x0.285 PANEL SURFACE : ANTI-GLARE HORIZONTAL FREQ. : 30~82KHz VERTICAL FREQ. : 56~75Hz BANDWIDTH (MHz) : 137MHz I/O PORT : COMPATIBILITY : PC/MAC ANALOG INPUT : D-SUB x1 OTHER SPEC : STAND : PLASTIC VESA MOUNT (mm) : 75x75 POWER : CONSUMPTION : 60W VOLTAGE : AC100-240V/50-60Hz OFF MODE : <=1W POWER TYPE : BUILT-IN REGULATIONS : FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by devek,

יש לי כבר איזה חצי שנה ריצודים במסך שמקשים עליי ישיבה ממושכת על המחשב המעבדה שהלכתי אלייה אומרת שהמסך תקין ואני דיי חסר אונים אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורם אחר מלבד המסך כמו לדוגמא הכרטיס מסך שיכולים לגרום לתופעה הזאת? חבל לי לקנות מסך חדש ולגלות שהוא לא הגורם לבעייה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.