עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by efee123,

קניתי מסך חדש והוא מדהים. הצבעים חדים ממש יש לי סוף סוף מלא שטח עבודה!!! צריך קצת להתרגל לגודל (עברתי מ-''19 למסך הזה אבל עד כה אני מרוצה ממש! תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי בבחירת מסך זה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by גד :),

רציתי לחבר 2 מחשבים שניהם עם יציאה VGA ולעבור בין המחשבים עם הכפתור שבמסך שבורר יציאה (ANLOG / DIGITAL ) מחשב אחד VGA יתחבר ליציאת VGA שבמסך (ממש לא בעיה) זאת השאלה: המחשב VGA השני יתחבר ליציאת DVI שבמסך חשבתי לחבר למחשב מתאם VGA זכר --> DVI נקבה שיתחבר לכבל DVI שמחובר למסך ( VGA To DVI ) האם הדבר אפשרי ? (שימו לב אין במחשב יציאת DVI ! )

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by azaz,

אינטרנט והשאר רואים בסדר. הבעיה זה בהפעלת משחקים לא רואים ברור את הכדורים זזים..זה רק דוגמא. זה כניראה שינוי בהגדרות צבעים אבל לא יודע איך ואיפה לשנות. עזרה...?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Kukishin,

איזה חנות ירושלמית EREZADAR. שם במוצרי DELL אצלו, ב2360 ש"ח עם משלוח.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by eliko78,

ראיתי את המסך הזה בתצוגה ומאד התרשמתי ממנו המסך מציג תמונה ממש יפה מה דעתכם עליו? ראיתי אותו ב 850 שקלים

• 10 תגובות
    • 9.4k צפיות
  6. Started by broshg,

שלום חברים, כרגע בבעלותי מחשב אחד עליו מותקן WinXp ומחוברים אליו 2 מסכים. בהגדרה האחד הוא הראשי והשני הוא הרחבה, אפשר להעביר לשם חלונות וכו'. השימוש ההולך וגובר שלי הביא אותי למסקנה שאני צריך כבר 4 מסכים. כמה שאלות: 1. מערכת הפעלה: האם WinXp תומך ב-4 מסכים בוא זמנית? 2. כרטיס מסך: כמה כרטיסים אצטרך לקנות? או אולי רק אחד עם 2 יציאות DVI כשעל כל אחת יהיה מפצל? מה עדיף? 3. מעמד: ברצוני ששני המסכים הנוספים ימוקמו מעל שני הנוכחיים. האם יש לכך מעמד מיוחד? איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by NaorYfrach,

כאמור קניתי את המסך לפניי כמה ימים . הכל טוב ויפה אבל בסרטים אני קצת מתאכזב . את המסך קניתי בגלל איכותו וכו' . אבל משהו מוזר לי ורמת הסרט גם שהיא P720 או P1080 עדיין לא רואים ממש HD כמו שאני רואה למשל בYES במסך הטלוויזיה שגם תומך FHD . השאלה שלי אם יש אפשרות לכוון את המסך מחשב להתקין דרייבר או משהו כזה כדי להגיע לרזולוציית FHD אמיתית בסרטים כמו שאני רואה במסך הLCD בשידור HD . תודה וכל עזרה הכי קטנה תעזור לי מאוד .

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rivki10,

אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז :'( ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. היי, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי לגרפיקה בגודל 24 אינץ' בקשר לתקציב, אין לי כ"כ מושג מה הולך בשוק כרגע בתחום הזה, אז אני אגדיר 2000 ש"ח כמובן שאם אפשר להשיג את מה שאני רוצה בפחות- אז זה יהיה עדיף. כיום יש לי מסך 19 של EIZO, לא רחב, דגם דיי ישן (נקנה לפני 5 שנים בערך) ואני רוצה לצרף אליו מסך נוסף. מה שכן, עדיין לא מצאתי שום מסך אחר שהשתווה לו בצבעים מאוד חשוב לי שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים ואמיתיים ושלא הכל יראה "מבריק" כמו בכל המסכים החדשים שאני רואה היום. שהצבעים יהיו כמה שיותר קרובים למציאות. המסך לא מיועד לסרטים או משחקים. כמובן שיהיה נחמד אם הוא יציג גם את זה בצורה טובה. יש לי כרטיס מסך שתומך בHDMI. אשמח לשמוע המלצות לדגמים איכותיים. כרגע אני שוקל לצרף עוד מסך של …

10. המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני יודע שהCREAM מאוד מומלץ אך אני זקוק למסך שבו לא תהיה קיימת כלל התופעה של המריחות. בבקשה לא לחרוג מהתקציב, והאם MS גבוה יותר יעזור לתופעה הזאת?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.

13. הי לכולם, אחרי שראיתי ונדהמתי מהמסך של אפל 27" החלטתי לשדרג את סביבת העבודה שלי. השאלה היא, איך ניתן לחבר את המסך הזה לפיסי שלי, כמובן תוך שמירת הרזולוציה המקסימלית? יש לי כרטיס מסך GTX580. תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.

15. האם העולם באמת זקוק למסך מחשב קמור ואולטרה-רחב של 49 אינץ׳? באסוס משוכנעים כי התשובה חיובית, ומתכננים לבחון זאת בקרוב מאוד לכתבה

16. היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה

17. Started by yasha,

אני מחפש מסך מחשב שישרת שני לפטופים (כל פעם אחד אחר) בגודל של איזור 25-27 אינטש. אחד מהלפטופים הוא Macbook Pro 2018 שיחובר למסך דרך HUB עם הרבה פורטים שאחד הוא HDMI. השני לפטופ DELL עם יציאת HDMI. אני מעוניין שהמסך יהיה ברזולוציה של 2560X1440/1600 (ראיתי שזה גודל נפוץ) וחשוב כמובן שניתן יהיה להשתמש ברזולוציה זו דרך ה HDMI (כי לדוגמא DELL U2715H לא תומך בזה למרות שתומך ברזולוציה). נדרשות לפחות שתי כניסות HDMI רצוי מאד שיהיה עם תושבת שניתן להגביה במידת הצורך. רצוי מאד שיהיה מסך לא מבריק כדי להימנע מהשתקפויות כיוון שהמסך יהיה באיזור עם הרבה תאורה. כמובן שיהיה IPS בכדי לקבל איכות תמונה טובה ורוחב צפיה. אם קיימת האופציה שלמסך תהיה יציאת AUDI…

18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג. משחקים לדוגמה שאריץ עליו יהיו Overwatch או Withcer 3 ברזולוצית 4K. אין לי עדיפות לחברה מסוימת, רק שתהיה אמינה ומסך בעל איכות בניה טובה כמובן. הפרמטרים הרצויים: גודל: 27-32 רזולוציה: 4K פאנל: IPS קצב רענון: 120 ומעלה תמיכה בטכנולוגיות- HDR ו GSYNC חיבורים- HDMI (וגם USB יכול להיות נחמד אבל לא חובה). אני מתכוון לרכוש גם כרטיס מסך ומחשב חדשים כך שאפשר להניח בצורה בטוחה שהמחשב/כ.מסך לא יהוו צוואר בקבוק. התקציב נכון לעכשיו באזור ה 2000-2500, אשמח להכוונה. ושאלה נוספת- מה דעתכם לגבי רכישה של מסך מחו"ל? תודה רבה.

19. Started by Matanki,

היי חברים, יש ברשותי נייד גיימינג מדגם Lenovo Legion Y-520. הבנתי שהצג שלו הוא 60HZ מחיפוש באינטרנט. יש לי כמה שאלות, אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזיה של Samsung זה המפרט של מסך הטלוויזיה: Specification 32-inch Wide HD LCD TV 1366 x 768 WXGA Monitor 500cd/m2 35,000:1 5ms Response Time VGA, USB, Progressive, Cable and HDMI אני רוצה לחבר אליו את הנייד שלי לצורך עבודה בAutoCad וגיימינג. למשל משחקים כמו פורטנייט, באטל פילד וכו׳ במשחקים אני מקבל 140FPS אבל הבנתי שאני לא באמת מרגיש את זה כי המסך של הנייד שלי נותן רק 60HZ. רציתי לדעת אם אחבר את הנייד שלי למסך הטלוויזיה אני אבחין בשינ…

20. שלום, אני מחפש מסך 27' שיהיה חד וברור כשאני עובד עליו. מטרה שנייה היא שיהיה יותר נדל"ן על המסך. התקציב הוא 1000-1200 ש"ח כרגע יש לי מסך LG 1080P וכדי לראות ברור אני צריך להגדיל את הפונטים ל-125% אחרת כל הטקסט מטושטש. המליצו בפורום על המסך הזה: מסך 2K לנובו האם הוא יכול להתאים? האם יש מסכים אחרים מומלצים בטווח הזה? כיול ודיוק הצבעים מן הסתם פחות חשובים... השאלה שלי היא האם אוכל לקבל יותר נדלן ולראות ברור בגלל הרזולוציה? או שעדיין יהיו בעיות סקיילינג כמו עם ה -1080P שיש לי עכשיו. היות ואני מסתכל על המסך כל היום, חשוב לי מאוד שיהיה חד וברור, בלי פליקרים כדי שלא יהיה כאב ראש או טשטוש בעיניים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by no_way,

האם יש הבדל הנראה לגיימר לעין בין מסך 144HZ עם GSYNC מאשר מסך 240HZ ללא GYSNC הכרטיס מסך שיש לי הוא RTX2070

22. Started by omerpaz,

מחפש מסך 21.5 עם פנל TN שיקביל באיכותו למסך לפטופ עם פנל TN של Lenovo ideapad בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by מתן זמיר,

שלום, אני מתלבט לגבי מסך גיימינג וכרגע יש לי 2 אופציות, אבל יש משהו אחד שאני לא מבין מה הוא אומר ואני אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם. במפרט של המסך הראשון (LG) רשום שזמן התגובה שלו הוא(1ms (MPRT ו-(1ms (GtG, ובמסך השני רשום רק לגבי ה-MPRT. כשהתקשרתי לחנות הם אמרו לי שלמסך השני פשוט אין GtG. מה זה אומר ולאיזה מסך יש זמן תגובה יותר טוב? תודה. המסך הראשון- https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102869 המסך השני- https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19072

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להשתדרג במסך 2k או 4k למטרת גיימינג. עכשיו אני יודע שכרטיס המסך שיש ברשותי לא מסוגל להריץ 2K או 4k בצורה חלקה... יש לי מחשב שיריץ כל משחק בפול hd. (עכשיו אני קונה ps 4 pro, כדי לשחק משחקים אקסלוסיביים, ואני רוצה לשחק על מסך 2k/4k ) השאלה שלי היא: האם אוכל להריץ את משחקי המחשב שלי בפול hd על מסך 4k לדוגמא? ועדיין לקבל את אותם הביצועים עם הסטאפ הנוכחי?? (שוב אני רוצה מסך שישמש לקונסולות כמו Ps4 pro ואולי אקס בוקס...ושהמחשב עדיין יריץ על 1080p בלי להיתקע עד שאשדרג יום אחד את הכרטיס מסך שלי) תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.