מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. עבודה ברזולוציה לא טבעית עלולה לקצר את חיי המסך (LCD)? או סתם להציג תמונה פחות איכותית? 2. קראתי באחד הסטיקים כאן שרמקולים ליד מסך עלולים לגרום לעיוותים בגלל שדה מגנטי או משהו כזה... זה נכון רק ל-CRT או גם ל-LCD? 3. רוב המשחקים החדשים יחסית COD4, GEARS OF WAR, CRYSIS וכו' תומכים ברזולוצית 1920x1200? באופן כללי, יש מגמה אצל המפתחות להתאים את המשחקים למסכים רחבים? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם העולם באמת זקוק למסך מחשב קמור ואולטרה-רחב של 49 אינץ׳? באסוס משוכנעים כי התשובה חיובית, ומתכננים לבחון זאת בקרוב מאוד לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ולצפות בו בטלויזיה. שאלתי היא האם אני חייב בשביל זה לקנות את המחשביזיה שסמסונג מייצרים או שאפשר גם למסך רגיל לחבר עם כבל hdmi את הממיר ולצפות בו דרכו? כמו כן, במידה ולא ניתן לצפות עם מסך רגיל, על איזה מחשביזיה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעקרון למשחקים וצפייה בוידאו גם בHD תקציב: עד 1000 ש"ח אם אפשר כניסת HDMI (או שזה לא משנה).. ומה עדיף? מסך FHD או לא(720P)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי זמן רב החלטתי להחליף סופסוף את המסך העתיק שלי, כאשר אלו הצרכים שנכנסים למשוואה (השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית ועריכה גרפית, וקצת לצפייה בסרטים): פאנל IPS 23-24 אינץ' 16:10 מחיר זול (לא לעבור את ה-1400, עדיף גם לא את ה-1200) עדיף שיהיה גם DP וגם HDMI, אבל אם אין חיה כזו במחיר כזה אפשר לוותר על HDMI.... המסך היחיד שעונה על אלו שמצאתי זה Dell U2412M, מה שמרתיע אותי זה הריספונס טיים היחסית ארוך (יחסית לשאר השוק) - 8ms, וביחס לזה רציתי לשאול: האם יש לזה משמעות בפועל? ניתן בכלל לראות הבדל בין 8 ל-5 מילישנית זמן תגובה? האם יש למישהו המלצות על אפשרות אלטרנטיבית? תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב מחשב חדש לגיימינג פתחתי דיון וביקשתי מפרט (יכול להיות שאני אשנה את זה בהמשך) בקיצור, אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים על דרישות גבוהות (ככה שהגרפיקה צריכה להיות ממש ממש טובה) השאלה שלי היא: הבנתי שהגרפיקה תלוי בכרטיס מסך אבל האם אני צריך להחליף את המסכים שיש לי כרגע? (אחד רגיל של 22 אינץ - רזולוצית 1024 על 768 והשני הוא גדול של טלוויזיה של 42 אינץ ולא יודע מה הרזולוציה שלו) ועוד שאלה: איך אני בודק מה הרזלוציה של המסך טלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9003939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10961 בדקתי ולשניהם יש 16.77 מליון צבעים. שניהם יש זוית צפיה מצויינת. Contrast Ratio בשתי המכים טוב (בסוני 1:1000 בשני 1:700) ל NEWVISION יש DVI (לסוני אין). את שניהם אפשר לקנות בפחות מ 1400 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נמכר באייבורי במחיר של 1215. ראיתי כתבה עליו שהוא בין המסכים הראשונים שהיחס שלו הוא 16:9. נתונים: 1920X1080 5MS 1:15000
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה מסכיםרחבים תמיד זולים יותר ממסכים שהם אותו הדגם רק רגילים? איזה מסך מתאים יותר למשחקים? ומישהו יכול להמליץ על LCD 20 אינץ מהכאן: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products יש 2 עמודים... תודה רבה. ורק מהחנות הזאת כי דוד שלי טכנאי מחשבים והוא קונה משם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקרר לצורכי משחקים כבדים, יש לי כ.מסך X1950XT 512MB חשבתי על המסך של סמסונג 931C שאומרים שהוא מתאים למשחקים במיוחד האם זה נכון? אם לא, איזה מסך אתם ממליצים לי בעל זמן תגובה מהיר במיוחד וניגודיות טובה מעל 1:1000 ? אני מתצכנן לקנות את המסך בקרוב מאוד אז תעזרו לי בבקשה בדחיפות.. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לבקש חוות דעת ממישהו שיש לו את המסך הנ''ל או לחלופין ניסיון כלשהוא איתו לפני הקנייה. רציתי לדעת גם אם אני יחליט יום אחד שאני לא רואה יותר סרטים ולא משחק יותר, המסך עדיין יספק אותי למרות שהוא רחב? האם יש למישהו הצעות למסך אחר יותר משתלם? אשמח לשמוע על כך! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מסך וכרגע אני עובד על LCD ענתיקה (4:3) שקיבלתי כתרומה אחרי שה-CRT הוותיק שלי החליט למות. עכשיו אני - חייל חנוק תקציבית - צריך מסך חדש השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בסדרות וסרטים ועבודה עם תמונות. אני לא צריך מסך של מעצב גרפי, אבל כן חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה, שכן אני עובר על הרבה תמונות ומבצע בהם שינויים קלים של חשיפה, איזוני צבע וכד'. אני לא מבין כלום בשוק המסכים היום, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מסך טוב בתקציב המוגבל של עד 700ש"ח. *חנויות באיזור ת"א. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שהם עובדים טוב רק עם 1280X1024 .. native זה משמעותי? כי אני לא רוצה לעבוד עם רזולוציה כזאת.. אני אוהב את ה 1024X768 הפשוט
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21 אינץ' עד 500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים, וחייב כניסת HDMI תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולמה אני לא רואה את הנתון הבסיסי הזה במיפרט באתר dell??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 20"-22" ואשמח לשמוע המלצות. השימושים הם בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. כמו כן, האם מסך כזה יכול לשמש גם כמסך TV? תודה ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-